Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu [Dedyk] [Easy]

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie leca notki?

z bossów.

­

Ja mentalem zbijam metki w coś 2 minuty? Zrób EQ, dropnij PPK i kolce na wartość ataku, zrób misje i będzie git ;>

Chyba na is :) Ja mam 113 lvl bm;em i jakos wolno mi to schodzi ze wszystkimi misjami i eq do expa.

ttpng_wxsaxxe.png

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

z bossów.

Chyba na is :) Ja mam 113 lvl bm;em i jakos wolno mi to schodzi ze wszystkimi misjami i eq do expa.

Chyba nie ;)

Gram całkiem bez IS'u.

Masz biżu ametystowe?

30% na potwory więcej zawsze spoko. + 500 wartości ataku w zbrojce. I masz już niezłego kopa. Pas oczywiście też zrobiony na 100lvl?

tenor.gif

Opublikowano

Nie wiem jak przy takiej ilości graczy można zrobić notatki, albo ubić bossa na mapie 95 kiedy na spocie siedzi 10 osób o każdej porze dnia...Admini chyba troszkę nie ogarniają...

Opublikowano

Powinno być o 2 respy bosów więcej, w końcu serwer easy, a po drugie mnóstwo ludzi.

Zdradzi ktoś tajemnicę w której części doliny respi się wódz orków, bo na serwerze się nie mogę dowiedzieć. Za pomoc lajkuje.

2mzof5.jpg
Opublikowano

Nie wiem jak przy takiej ilości graczy można zrobić notatki, albo ubić bossa na mapie 95 kiedy na spocie siedzi 10 osób o każdej porze dnia...Admini chyba troszkę nie ogarniają...

Widzę,że ty nie ogarniasz serwera. Większość bosów na niski lvl respi się co 5-10 minut- zrobienie notatek to nie problem. Z ubiciem bossa na mapie 95 jest troszkę trudniej,ale to jest normalne na samym poczatku gry. Potem sytuacja się ustabilizuje,ludzie powbijają lvl.

Powinno być o 2 respy bosów więcej, w końcu serwer easy, a po drugie mnóstwo ludzi.

Zdradzi ktoś tajemnicę w której części doliny respi się wódz orków, bo na serwerze się nie mogę dowiedzieć. Za pomoc lajkuje.

Wódz respi się przy pomniku.

projekt.jpg

Opublikowano

W chuju mam innych ludzi...Gram dla Siebie, chcę coś zrobić, ale nie mogę bo coś stoi mi na przeszkodzie...Nie mam zamiaru za niczym czekać...Nie mój problem...Ogarnijcie te respy, usuncie notatki i zmniejszcie hp metinów...

Opublikowano

W chuju mam innych ludzi...Gram dla Siebie, chcę coś zrobić, ale nie mogę bo coś stoi mi na przeszkodzie...Nie mam zamiaru za niczym czekać...Nie mój problem...Ogarnijcie te respy, usuncie notatki i zmniejszcie hp metinów...

Najlepiej będzie jak usuniesz postać oraz clienta. To nie jest priv dla Ciebie. Idz poszukaj takiego gdzie masz eq na max lvl na start oraz all misje zrobione.

projekt.jpg

Opublikowano

Wybrałeś zły gatunek gier, MMO z otwartymi instancjami nie jest dla Ciebie, polecam Call of Duty Single Player.

Opublikowano

Polecam nie tworzyć serwerów gdy nie ma się o tym pojęcia...Pisze się wam 999 razy na pw żeby zmniejszyć dmg bossów bo biją po 30k to nic z tym jeszcze nie zrobiliście do dzisiaj...Po co bawić się w serwer skoro olewa się graczy?

Opublikowano

­

Chyba nie ;)

Gram całkiem bez IS'u.

Masz biżu ametystowe?

30% na potwory więcej zawsze spoko. + 500 wartości ataku w zbrojce. I masz już niezłego kopa. Pas oczywiście też zrobiony na 100lvl?

Zadajesz mi takie pytania?^.^

Nie gram pierwsza raz w metina.

Hp metiny maja zbyt duzo i potwierdza Ci to wszyscy.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Czy tylko mi się wydaje, że co chwile loga ?

...................\/...................

Opublikowano

Dlaczego z kraba (chyba boss ) mapa od 120 nie ma dropu ?

Opublikowano

­

JAk się robi EQ do expa?

Jest wgl takie?

Gdzie sie pasy wytwarza?

EQ do expa dropi z dungów na 120 i 140 oraz masz u handlarki ametystowe biżu dające po 10% na potwory.

Pasów się nie wytwarza, przerabiasz z tego co dostajesz na start.

tenor.gif

Opublikowano

Chcialem zawitac na serwer, ale iz mam problem z "??????" i wbic nie moge to jestem zmuszony do poszukania innego priva ...

00381637475378013724.png
Opublikowano

Nie wiem co wy ludzie chcecie wszystko jest tak jak w prezce bugów nie ma exp dobrze dopasowany więc ...

Opublikowano

Zastanawiam się czy zacząć grać.

Ile ludzi? Jak się gra? Dużo bugów? Bardziej easy czy medium? Ogólnie czy polecacie, zaczynać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...