Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu [Dedyk] [Easy]

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

parodia jakaś z tym logowaniem więc serwer jest u mnie już na straconej pozycji dzięki za taką grę zbyt szybki start i tyle z tematu więc szkoda czasu marnować na ten serwer

Opublikowano

@MałyShu

ostatni raz się spytam, czy zrobisz tą latke na dzikie psy na slabsze pcki.

Spotow duzych nie ma... wiec nie powinno lagowac na slabych PC... ( ps mozesz sam sb zamienic te moby ) wystarczy ruszyc glowa.

Smieszna mnie posty typu pelon bugow itp... Ja jakos gram z 10h juz i zadnego buga nie znalazlem...

Opublikowano

Cofnąłem berka zwojem powrotu ze sklepu i nie mogę teraz rozdać punktów da rade temu zaradzić?

Idź do starszej pani. :)

Opublikowano

Witam.

Ciekawy serwer, lecz jak się rozwija po starcie?

Kilka pytań...

Ile osób online?

Wszystko stabilne?

Były jakieś ataki?

Pozdrawiam. 

837341413742376668518.png

Opublikowano

tam jest do 30lvla ;(

klikasz Cofnij Berserk i wybierasz na jakim poziomie chcesz. 

Witam.

Ciekawy serwer, lecz jak się rozwija po starcie?

Kilka pytań...

Ile osób online?

Wszystko stabilne?

Były jakieś ataki?

Pozdrawiam. 

Obecnie 630.

Ludzie z WinXP mają niestety problemy nad którymi pracujemy.

Były ataki.

Opublikowano

Grałem sobie grałem do 60 lvla i teraz za kazdym razem przy probie logowania pytajniczki... Patologia.. Mam nadzieje ze jakas rekompesata bedzie

@ Edit

Wycinek z syserr po kicku

0502 15:04:13753 :: CPythonSkill::RegisterSkillDesc(dwSkillIndex=137) - Strange Skill Need Weapon(CLAW)

0502 15:04:13753 :: CPythonSkill::RegisterSkillDesc(dwSkillIndex=139) - Strange Skill Need Weapon(CLAW)
0502 15:04:15530 :: IP: 172.16.0.10
0502 15:04:19028 :: CMapOutdoor::Load - LoadMonsterAreaInfo ERROR
0502 15:04:20285 :: Mark image d:/ymir work/MPCforum/b/obj/landmark_statuestone_lod_01.gr2
0502 15:04:20286 :: Mark image d:/ymir work/MPCforum/b/obj/landmark_statuestone.mdatr
0502 15:04:20286 :: Mark image d:/ymir work/MPCforum/b/obj/landmark_statuestone_lod_01.gr2
0502 15:04:20286 :: Mark image d:/ymir work/MPCforum/b/obj/landmark_statuestone.mdatr
0502 15:04:20823 :: Mark image d:/ymir work/MPCforum/c/building/c1-landmark-01-bellhouse_lod_01.gr2
0502 15:04:20824 :: Mark image d:/ymir work/MPCforum/c/building/c1-landmark-01-bellhouse.mdatr

Fatal Error, cannot compute tree [CSpeedTreeRT::Compute - threw an unknown system exception]

0502 15:04:21321 :: SpeedTreeRT Error: CSpeedTreeRT::Load Tree - failed to load file 'd:/ymir work/tree/wom/dat/tre_f_confsapa.spt' [No such file or directory]
0502 15:04:21321 :: SpeedTreeRT Error: CSpeedTreeRT::Load Tree - failed to load file 'd:/ymir work/tree/wom/ot/treewillowoakyoungsu.spt' [No such file or directory]
0502 15:04:21410 :: SpeedTreeRT Error: CSpeedTreeRT::Load Tree - failed to load file 'd:/ymir work/tree/b3_beech_rt3.spt' [No such file or directory]
0502 15:04:21410 :: SpeedTreeRT Error: CSpeedTreeRT::Load Tree - failed to load file 'd:/ymir work/tree/b3_beech_rt3.spt' [No such file or directory]

sygnatura.png

Opublikowano

Serwer bomba, Ale potrzebne jest kilka poprawek, min.

Zmiencie miejsce Nakajimy na mapie 95, bo chodzi on sobie po całej górze.

Dodajcie prywatne dt

6/7 powinno być u npc

Narazie chyba tyle, polecam

Opublikowano

@Herricane

jak wprowadzą prywatne dt to zaraz wszystki będą mieli truty itp. lepiej niech zostanie jak jest

to samo sie tyczy 6/7 bon. 6/7 bon ma być unikalny. Jak dodadzą go do npc to będzie jednym słowem "chu*owo" :)

Opublikowano

@Herricane

jak wprowadzą prywatne dt to zaraz wszystki będą mieli truty itp. lepiej niech zostanie jak jest

to samo sie tyczy 6/7 bon. 6/7 bon ma być unikalny. Jak dodadzą go do npc to będzie jednym słowem "chu*owo" :)

A teraz każdy nie ma truty? Trutka to kilka kk, a co do 6/7 to w sumie masz rację.

Opublikowano

Co ile się respi ezot przywoływacz i następne bossy do misji ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Ja mam problem i to nwm czy z waszej czy z mojej strony..

Gram 1h zaraz mam laga i wywala.. Jak wywali to nie moge wejsc ani na srv ani na strone ani na forum a gosciu pisal ze mu all dziala..

Opublikowano

­

@Herricane

Przecież truta to chwila. 30 min na metkach mordu i masz 15 zinek. Mi z 10 DT poleciało 6 trut. Jakoś trudno nie jest.

tenor.gif

Opublikowano

dziala tu jakis fishbot ;d????

czy spoty na mapie 95  zostana zwiekszone bo na 116 bez pd leci 1.5% za spot...

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

czy spoty na mapie 95 zostana zwiekszone bo na 116 bez pd leci 1.5% za spot...

Spoty są duże, exp też. Po co zweismzac? Exp z pd, mi na 117lvl za spota leci ponad 5%, a respi się on szybko

Opublikowano

­

czy spoty na mapie 95  zostana zwiekszone bo na 116 bez pd leci 1.5% za spot...

To czemu nie expisz z PD? o.O

tenor.gif

Opublikowano

Co do 6/7 ten kto ma dużo $$$$$ na paypalu, będzie po prostu miał dużą przewagę. 

no nie wiem pewnie dlatego ze nie mam 

Zabij kilka metków i wypadnie Ci pd na 100%

6e5qaevk5b3a_t.jpg

Opublikowano

Co do 6/7 ten kto ma dużo $$$$$ na paypalu, będzie po prostu miał dużą przewagę. 

Zabij kilka metków i wypadnie Ci pd na 100%

bije te metkki na mapie 95 ale nic nie leci  a z tych skrzynek serwerowych same petardy albo ryby 

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Jakiś evencik przewidujecie?

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...