Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ankieta dotycząca powrotu do gry

DeQUK

Czy wróciłbyś do Minecrafta, gdyby pojawił się nowy, innowacyjny serwer  

345 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wróciłbyś do Minecrafta, gdyby pojawił się nowy, innowacyjny serwer

• Tak
      134
    • Nie
      58
    • Nie wiem, to zależy od serwera.
      153

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak :)

Skoro serwer będzie całkiem fajny, czemu nie? :)

"Świat nie jest taki okrutny jak Ci się wydaje"

♥ Night Raid ♥ / The Global Elite \ ♥ Night Raid ♥

• Odpowiedzi 188
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli serwer byłby naprawde ciekaw, to chętnie :)

A co cenisz sobie najbardziej w serwerach? Co Ciebie zachęca, aby spędzić tam czas?

CAMDNAx.png

Opublikowano

DeQ jakbyś zrobił serwer to nie ważne jaki, wróciłbym :v

Jedyny powód, dla którego skończyłem z tą grą to dzieciaki nie znające podstawowych zasad ortografii i interpunkcji, cebule z non-premium (ale takie, co kupują jakieś VIP'y, ale premki już nie, bo po co) i ludzie szukający spiny. Jakbyś coś ogarnął z tym to na pewno bym zawitał na serwer.

­

tenor.gif

Opublikowano
WhyNot<" data-cid="12226280" data-time="1437402233">

DeQ jakbyś zrobił serwer to nie ważne jaki, wróciłbym :v

Jedyny powód, dla którego skończyłem z tą grą to dzieciaki nie znające podstawowych zasad ortografii i interpunkcji, cebule z non-premium (ale takie, co kupują jakieś VIP'y, ale premki już nie, bo po co) i ludzie szukający spiny. Jakbyś coś ogarnął z tym to na pewno bym zawitał na serwer.

­

@WhyNot Czy myślisz tutaj o sposobie dostanie rangi chat poprzez wykonanie dyktanda czy raczej monitorowanie tego poprzez administrację? Pozdrawiam, DeQUK PS. Jeżeli masz jakieś indywidualne propozycje to napisz proszę na priv lub GG.

CAMDNAx.png

Opublikowano

@whynot Czy myślisz tutaj o sposobie dostanie rangi chat poprzez wykonanie dyktanda czy raczej monitorowanie tego poprzez administrację? Pozdrawiam, DeQUK PS. Jeżeli masz jakieś indywidualne propozycje to napisz proszę na priv lub GG.

W sumie to obie opcje są dobre, ale nie wiem jakby to dyktando miało wyglądać, no chyba, że przez jakąś wtyczkę na stronie. Ale można by było napisać plugin, który by zamieniał najczęstsze wyrazy z błędami na te poprawne, np "ktury", "jakom" etc.

Jak na jakieś pomysły wpadnę to na pewno napiszę.

P.S. Ja jakbym miał robić serwer to tak bardziej anglojęzyczny, sam przez ostatnie pół roku grania grałem tylko na nich. Bardziej ogarnięta społeczność, nie wyzywa, przeważają ludzie z premium, nawet większość serwerów ma online-mode=on :P

tenor.gif

Opublikowano

W sumie to obie opcje są dobre, ale nie wiem jakby to dyktando miało wyglądać, no chyba, że przez jakąś wtyczkę na stronie. Ale można by było napisać plugin, który by zamieniał najczęstsze wyrazy z błędami na te poprawne, np "ktury", "jakom" etc.

Jak na jakieś pomysły wpadnę to na pewno napiszę.

P.S. Ja jakbym miał robić serwer to tak bardziej anglojęzyczny, sam przez ostatnie pół roku grania grałem tylko na nich. Bardziej ogarnięta społeczność, nie wyzywa, przeważają ludzie z premium, nawet większość serwerów ma online-mode=on :P

@whynot Coś takiego postaram się zrobić, nawet wygląda to na najlepszą propozycje, ale raczej trudno złapać wszystkie błędy, musiałbym uwzględnić wiele możliwości itd A co do serwerów anglojęzycznych to wydaje mi się, że nawet nam się zdarzy, to zależy od podejścia również. Nie każdy polak zachowuje się źle, istnieje także grupa ludzi, która potrafi się zachować, może proponuje także wprowadzić ostrzejszy regulamin ? Żeby gracze tego przestrzegali i nie robili "syfu" na chacie ?

CAMDNAx.png

Opublikowano

Ja najbardziej cenię w serwerach tzw. klimat, miłe osoby i administrację, brak wyzwisk, kulturę. 
Nie wróciłabym tak, żeby codziennie grać  w MC ( xD), ale od czasu do czasu, raz na dwa dni na te dwie godzinki bym weszła. 

27zymhh.jpg

,,Zmienić ten świat są w stanie tylko ludzie zdolni do poświęceń"

Opublikowano

Mi się wydaje że to nie zależy od trybu gry tylko od atmosfery.

Kiedyś grałem na takim serwerze, pomimo dużej prostoty - serwer miał chyba z 7 wtyczek wgranych.

Wszystko było bardzo dobrze przygotowane i atmosfera była taka że ciężko mi się było oderwać.

Gdy taki serwer się kiedyś pojawił to bardzo chętnie by m na nim pograł i to nie zależnie od trybu, liczy się atmosfera.

Linux pozwoli wycisnąć ostatnią łzę z twojego procesora.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...