Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ankieta dotycząca powrotu do gry

DeQUK

Czy wróciłbyś do Minecrafta, gdyby pojawił się nowy, innowacyjny serwer  

345 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wróciłbyś do Minecrafta, gdyby pojawił się nowy, innowacyjny serwer

• Tak
      134
    • Nie
      58
    • Nie wiem, to zależy od serwera.
      153

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W takim razie będą problemy związane z porównywaniem wersji..

Wersja protokołu trzymana jest jako liczba całkowita. Mojang (oficjalnie) nie wspiera modów do klienta i pluginów do serwera.

• Odpowiedzi 188
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gram obecnie na singlu ponieważ każdy serwer jaki znalazłem to albo easyhc albo słaby skyblock... To już nudne się robi... Dawno nie widziałem serwera Very hard survival (bez banów) tak gdzie byłby drop do eq a sam drop to 0.09%  czy coś w tym stylu... No i administracja, nigdy nie widziałem polskiego serwera gdzie trzeba zaakceptować regulamin serwera. Admini zazwyczaj tak dziecinni że to masakra, banują za cheaty ale po 1. Nie starają się ich udowodnić, po 2. Nie ma regulaminu więc za co ban? A nawet jeśli jest to nikt go nie akceptuje więc za co ban? Albo banują po prostu żeby jemu koledze się lepiej grało. Spotkałem się też z banem który nosił dumną nazwę "BO ZABILES MOJEGO KOLEGE!" Albo "NIE CZITUJ SZMATO [sory to tylko cytat]" Choć żadnych cheatów nie miałem...

Więc tak pograłbym, ale na serwie gdzie są ogarnięci administratorzy (najlepiej 18+), ogarnięte na ostatni guzik pluginy no i oczywiście mało cheaterów i dzieci neo ale to już nie zależy od administracji ;) 

r9wfFzB.png

Opublikowano

Grałbym. Taki przełom na temat serwerów bardzo się przyda. Coś nowego, czego nie można byłoby spotkać na innych "śmieciowych" serwerach to po prostu byłby cud, więc pracuj, aby ten cud się zdarzył :)

Opublikowano

Serwer musiałby mieć dużą grywalność i ciekawy pomysł, żebym na nim zagrał ;)
Jestem wymagającym graczem jeśli chodzi o serwery.
Serwery które są w publikacjach to 75% gówna.
Survival + gildie typowo nastawione na hajs, to mi się już przejadło.

;-) ;-)

Opublikowano

Powiem Ci, że ludzie teraz tworzą gówna i co? Działa! Nadal zbiorą 500 ludu na głupi easy hardcore, gdzie admin prywatnie sprzedaje jakieś magiczne artefakty za 30 zł smsem. Ale jak to możliwe? Marketing! Dobra reklama w dobrym miejscu, no i masz Ci los - działa.

Jeśli kiedyś w końcu ktoś zrobi tak odważny i świetny projekt, jak MeumCraft (wielki wkład w serwer) i będę mieć 30 lat, zagram na nim.

Hostingi serwerów powinny wymagać pełnoletności od WŁAŚCICIELA serwera (nie, że przez rodziców, ale przez to dziecko, które k**wa ma 12 lat i chce zrobić serwer na skryptach) i do tego weryfikację (dowód osobisty). Rodzice niech kupują dzieciom Realms (serwery mojanga), a nie publiczne serwery, które proszą się o pomstę do nieba. 

Opublikowano

Jak by to było coś normalnego, a zarazem ciekawego, bo teraz to na siłę nowe tryby idą, które nawet nie chce się zaczynać bo się nudzą. Gdyby przyszło coś tak ciekawego jak niegdyś powstający skyblock, bo wiemy, że to tryb popularny, ale nie jest on tak stary jak surv, czy FB :) to bym zagrał, ale nie taki od zawalenia pluginów.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

na 70% bym nie wrócił ponieważ teraz wszędzie 12 latki(na hardach same "oszusty" bo jakiś idiota z yt to zrobił to oni też muszą itp.)

post-797478-0-22852600-1429556938.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...