Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ankieta dotycząca powrotu do gry

DeQUK

Czy wróciłbyś do Minecrafta, gdyby pojawił się nowy, innowacyjny serwer  

345 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wróciłbyś do Minecrafta, gdyby pojawił się nowy, innowacyjny serwer

• Tak
      134
    • Nie
      58
    • Nie wiem, to zależy od serwera.
      153

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli ktoś chce proszę zabrać udział w ankiecie "Czy wróciłbyś do Minecrafta, gdyby pojawił się nowy, innowacyjny serwer?" (inny tryb rozgrywki niż obecne, bardzo dynamiczny). 

CAMDNAx.png

• Odpowiedzi 188
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdyby serwer był ciekawy to dlaczego nie? Te frebulidy i surwiwale się znudziły ;O

Niespodzianka

<

Opublikowano

Jeśli serwer by sobą coś reprezentował nie widze przeszkód aby na nim zagrać. Nie koniecznie musi być masa nawalonych autorskich pluginów lepiej gdyby administracja takiego serwera wiedziała co robi i wykonywała należycie swoje obowiązki.

Opublikowano

Pewnie ­że tak. Chętnie bym zobaczył nową, lepszą wersję Minecraft. :)

Opublikowano

Tak ja poprzednik wspomniał wszystko zależy od serwera. Poza tyn czy mógłbyś przybliżyć co kryje się pod pojęciem innowacyjny?

Innowacyjny - inny od wszystkich, wnoszący pewien powiew świeżości na scene Minecrafta, trochę powiedzieć, że nie trzymający się niektórych nudnych standardów. 

CAMDNAx.png

Opublikowano

Jeżeli serwer z trybem byłby ciekawy typu tryb SkyBlock z ogarniętą i pomocną administracją + byłaby dobra reklama serwera, to gracze z pewnością by na nim zagrali. 

Opublikowano

Ja nwm czybym wrocil . Jesli duzo osob by gralo na takim serwerz to spoko wbijam i gram , ale i tak edycja by sie skonczyla po 2 tyg. tak jak na kazdym sewerze

Opublikowano

Znam tylko kilku ludzi, którzy mają coś do powiedzenia na polskiej scenie serwerów Minecraft i powiem szczerzę, że chciałbym zobaczyć kogoś nowego z czymś nowym. 

Opublikowano

Moim zdaniem wręcz nie możliwe jest zrobienie czegoś innowacyjnego/nowego. Musisz się bardzo postarać by to wszystko wypaliło i nie znudziło się graczom...

Opublikowano

Tak się gada o innowacyjności, a tak naprawdę to nikt na takich serwerach nie gra, no może raz na jakiś czas jakiś serwer się wybije, ale wtedy zaczynają go kopiować i po pewnym czasie umiera śmiercią naturalną, wtedy stawiasz nowy serwer i mamy to samo zjawisko.

@PolskiGriefer

najtrudniej jest zachęcić/przekonać graczy do swojego serwera.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Nie wiem. Może opisz dokładnie, jakie masz plany, co tam będzie etc.

Opublikowano

Nie wiem. Może opisz dokładnie, jakie masz plany, co tam będzie etc.

Raczej planów nie chce za wcześnie zdradzać ;) Ale na pewno wprowadza to pewną innowacyjność i rozwiązania, które nigdzie nie zostały zaprezentowane i użyte. Tyle mogę zapewnić na ten moment.

CAMDNAx.png

Opublikowano

od czasu do czasu wbijam na mc, większość czasu poświęcam teraz grze Smite, GTA5, zauważyłem, że na polskiej scenie nie ma ciekawych serwerów. 

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

​Jeśli byś wprowadził różne zmiany, modyfikacje pluginów, by wyszło z tego coś niestandardowego to tak. Ale też musisz z tym dotrzeć do większej ilości osób (YT). ­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

​Jeśli byś wprowadził różne zmiany, modyfikacje pluginów, by wyszło z tego coś niestandardowego to tak. Ale też musisz z tym dotrzeć do większej ilości osób (YT). ­

Raczej, chyba jeżeli jest tworzone z myślą innowacyjności od początku, gdyż mało rzeczy co były robione z przypadku wypaliły :) Choć były także takie przypadki.  

CAMDNAx.png

Opublikowano

Z Pewnoscia bym wrócił, ponieważ era hardcore się skończyła. Survivale oraz freebuildy tez się przejadly także, jeslibys wprowadził nowy tryb z chęcią bym zagrał..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...