Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ankieta dotycząca powrotu do gry

DeQUK

Czy wróciłbyś do Minecrafta, gdyby pojawił się nowy, innowacyjny serwer  

345 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wróciłbyś do Minecrafta, gdyby pojawił się nowy, innowacyjny serwer

• Tak
      134
    • Nie
      58
    • Nie wiem, to zależy od serwera.
      153

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jezu mc już upadło i tyle.

Ortografia i dzieci zniszczyły tą grę.

Możecie robić miliony tematów z tym czy ktoś wróci do mc jak powstanie to i tamto a i tak to nic nie da.

Ehh, robiłem już temat dotyczący powrotu do minecraft, dużo osób mówiło, że dużo osób gra jeszcze w minecraft, tylko zrobili sobie przerwę, wypadło na chwile z mody. Tak jak fryz, raz jest modnie nosić krótki fryz, nie raz długi. W przemyśleniu, zgadzam się z tym co pisali ludzie. " Czy wróciłbyś " - tak wrócę - ale z tym serwerem to prawda, powinien być jakiś oryginalny serwer, sam mam dobry pomysł na niego, ale mało osób do realizacji.

Pozdrawiam - Patryk B.

Szkoda tylko że nie wspomniałeś że większość tych osób zrobiło sobie przerwę do wersji 1.9 z nadzieją że coś się zmieni.

Minecraft spadł na psy taka jest prawda.  :yay:

• Odpowiedzi 188
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Coraz częściej jest serwerów z frakcjami,słynne skyblocki są już do znudzenia....

gdyby tak powstała nowa odsłona serwerów MC to na pewno było by bardzo ciekawie....

:)

Opublikowano

Boże ale mnie rozbawiacie :)

Piszecie że byście grali ale prawda jest taka że pogracie tydzień i wyjebane w ten serwer :)

Pewna osoba zrobiła serwer na 1.5 i wszyscy pisali będę grał cały czas!!!!

Na starcie 600+ po tygodniu 40-50 :)

Umiecie tylko pisać a nie umiecie dotrzymać słowa.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dziękuje wszystkim za udzielenie opinii. Wszystkie opinie zostały prze zemnie przeanalizowane, projekt jest już na ukończeniu. 

CAMDNAx.png

Opublikowano

powiedzmy sobie szczerze ze NIE w mc juz sie nic nie zmieni a wy odstawiacie taka glupia ankiete XDD

Niedługo wyjdzie 1.9 i masa starych graczy chcę na tą wersje wrócić bo podobno podoba im się nowy system walki itd więc jednak coś w tym mc się zmienia. :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...