Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Thoria.eu [Dedyk] [Hard/Medium]

Thoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po spędzonym czasie na serwerze, niestety musze zmienić moją opinie.

Administracja zero zainereoswania

Od startu prosiłem o dodanie lub chociaż wypowiedź na temat większej czcionki... 

Eventów 0, zuo zrobili chyba to jedyny event od miesiąca

Drop w lesie z metków 0, z red lasu 0

Bossy zbugowane

Nuda wieje...

Mimo tego, serwer jest naprawdę dopracowany, super misje, super dopasowane raty, grało się naprawdę dobrze. Zdecydowanie najlepszy serwer hard, ale przez argument wyżej traci swój urok.

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 920
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a czemu mielibyśmy się nie zajmować?

Teraz wychodzi to jak się zajmujecie, Wallander skończył serię, Dariusz zawiesił, kto wam został z nagrywania? Tream, który też skończy jak przekona się na jakim syfie gra?

Ale spoko, jak to już pisałeś ja widzę swoje, a Ty wiesz swoje, beka :D

Serwera nie polecam, zerowe zaangażowanie administracji w rozwój serwera, na większym poziomie nie ma co robić.

Opublikowano

Youtuberzy kończą serię, administracji wgl nie widać :) Moim zdaniem początek końca.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

no japierdole, myślałem że to serwer Hoola i serwer będzie ogarnięty, a tu administracja pojechała chyba w kulki, straciłem tylko własny czas nic więcej, nie polecam. 

xD 

Opublikowano

no japierdole, myślałem że to serwer Hoola i serwer będzie ogarnięty, a tu administracja pojechała chyba w kulki, straciłem tylko własny czas nic więcej, nie polecam. 

oni się już od dawna tym serwerem nie zajmuja xD.

od hajsu sie pojebalo

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Jeżeli chodzi o temat Wallandera jest to jego własna decyzja i zdanie, że przerwał serię z naszego serwera. Aby rozwiać wszelkie zarzuty i fałszywe informacje - nie nie mamy zamiaru niczego zamykać. Serwer będzie działał cały czas. Co do nudy i ilości eventów - nasz plan na to był taki aby urozmaicać weekendy i nie przesadzać ze zdarzeniami typu ZUO aby rynek zachował stabilność (przecież musicie mieć możliwości zarobkowania, więc przedmioty nie mogą stracić na wartości). Może to i błędne myślenie lecz jesteśmy w stanie je zmienić bez problemu i długiego namysłu aby wam grało się lepiej. Wiemy, że po tym co Wallander obwieścił będzie teraz masa hejtu i innych nieprzyjemnych komentarzy w nasza stronę. Serwer aktualnie stoi stabilnie i bez problemów technicznych. Informacja dla tych co oskarżaja nas o zbicie hajsu i ucieczkę heh - przy tak dużej inwestycji w rozwój serwera i potężna reklamę u praktycznie każdego YouTubera (a nikt nie kreci za darmo) nie ma tutaj mowy o zarobkach. Będziemy nieprzerwanie kontynuować projekt bez względu na to co się będzie działo - nawet nie myślimy o jego zamknięciu. Niedługo aktywujemy także forum jednak od nieco ponad miesiąca problemy z nim związane leża po stronie naszego sponsora. Postaramy się poprawić nasze bledły dla was i dla czasu który poświęciliśmy na budowę Thorii.
Zastrzegam, ze nie będę odpowiadał na komentarze dotyczące Wallandera, to była jego własna decyzja a rozmowy które on prowadził na temat serwera były przekazywane wyłącznie naszemu sponsorowi.
Pozdrawiam i zapraszam do gry.

logo.png

Opublikowano

hahah ale beka

administracja doslownie nic nie robi na serwerze

shoutbox nie dziala od miesiaca

teraz wylaczyli forum

masa bugow ktore nie są w ogole naprawiane

Nowosci ktore byly zapowiadane nie zostaja wprowadzane

nawet na forum administracja sie nie udziela

nie polecam, 2-3 tyg tego serwa juz nie bedzie.

Opublikowano

hahah ale beka

administracja doslownie nic nie robi na serwerze

shoutbox nie dziala od miesiaca

teraz wylaczyli forum

masa bugow ktore nie są w ogole naprawiane

Nowosci ktore byly zapowiadane nie zostaja wprowadzane

nawet na forum administracja sie nie udziela

nie polecam, 2-3 tyg tego serwa juz nie bedzie.

Oni wiedzą lepiej, myślą że jak nic robić nie będą to gracze sami z siebie przyjdą, nawet nie umieli wykorzystać reklamy wallandera i darka zapewne Tream też skończy. No ale cóż. A szkoda, bo serwer był dosyć spoko. 

xD 

Opublikowano

Oni wiedzą lepiej, myślą że jak nic robić nie będą to gracze sami z siebie przyjdą, nawet nie umieli wykorzystać reklamy wallandera i darka zapewne Tream też skończy. No ale cóż. A szkoda, bo serwer był dosyć spoko. 

Widocznie już swoje zarobili :D

Opublikowano

Zrozumcie że mając nad sobą sponsora nie mamy do wszystkiego dostępu, forum nie działa sprawnie już grubo ponad miesiąc i wielokrotnie było to zgłaszane sponsorowi który do tej pory nic z tym nie zrobił, woleliśmy je zamknąć na jakiś czas.

logo.png

Opublikowano

Zrozumcie że mając nad sobą sponsora nie mamy do wszystkiego dostępu, forum nie działa sprawnie już grubo ponad miesiąc i wielokrotnie było to zgłaszane sponsorowi który do tej pory nic z tym nie zrobił, woleliśmy je zamknąć na jakiś czas.

No a ile razy mówiłem że ten śmieszny człowiek który nazywa się hoosterem po prostu nic nie potrafi i jego cała działalność jest uzależniona od arsoba. 2 miesiące tu nie siedziałem. Przeczytałem pierwszy temat i już widzę że ta gwiazda (hooltras) dalej świeci swoim deb*lizmem. 

1EPZ6G.gif

Opublikowano

To zamknij ten serwer w pizdu Adams bo ty masz łeb i postaw go na nowo z odbugowanymi rzeczami albo poprostu s2 ;]

rozmawialismy na temat tego co zniszczylo ten serwer i wiesz doskonale co nalezy zrobic

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Czyli mam rozumieć, że wszystko to wina Hoola i gdyby nie on, to byście wprowadzili owe nowości i zmiany o które gracze nalegali ? ^^ 

xD 

Opublikowano

Czyli mam rozumieć, że wszystko to wina Hoola i gdyby nie on, to byście wprowadzili owe nowości i zmiany o które gracze nalegali ? ^^ 

To działa w dwie strony, inne rzeczy były obiecywane a wyszło całkiem inaczej. Nadal czekamy na te pier**lone forum zaraz miną 2 miesiące także.. :)

logo.png

Opublikowano

alchemia tutaj wyglada tak jak na Pl? Mianowicie chodzi mi o bonusy , bo jesli tak to zagram jezeli jest natomiast cos w rodzaju tak zwanych run typu 10potowry itp to szkoda wielka.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

alchemia tutaj wyglada tak jak na Pl? Mianowicie chodzi mi o bonusy , bo jesli tak to zagram jezeli jest natomiast cos w rodzaju tak zwanych run typu 10potowry itp to szkoda wielka.

Można wytwarzać na potwory, obronę, więcej expa etc. 

xD 

Opublikowano

Zastrzegam, ze nie będę odpowiadał na komentarze dotyczące Wallandera, to była jego własna decyzja a rozmowy które on prowadził na temat serwera były przekazywane wyłącznie naszemu sponsorowi.

49234986683826181216.jpg

Poza tym sam dzwoniłem do Adamsa kilkukrotnie na telefon... Ziomek nim coś napiszesz to się dowiedz.

Co do forum... faktycznie nie działa z mojej winy i nie będzie działać bo się posypało (tak samo w pełni nie działa forum atr.eya i invoria i nie będzie działać do czasu przeniesienia)... z tego co mi mówiliście to mieliście przenieść na swój hosting... 

gnvNjpf.png

Opublikowano

To działa w dwie strony, inne rzeczy były obiecywane a wyszło całkiem inaczej. Nadal czekamy na te pier**lone forum zaraz miną 2 miesiące także.. :)

Czego nie wykonałem (obiecałem nie zrobiłem)? 

Zresztą Adams sam to wyjaśni bo chyba się nawciągałeś czegoś Ziomek. 

gnvNjpf.png

Opublikowano

Rely ? jesteście teamem i zamiast tą sprawę wyjaśnić sobie na GG/PW to kłócicie się na mpc, no japierdole tego jeszcze nie było. 

Tak wgl odpowiedzcie mi na jedno pytanie, czy macie zamiar ten serwer ogarnąć ? jeszcze tyg temu było w chuy ludzi a teraz większość odeszła. 

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...