Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Thoria.eu [Dedyk] [Hard/Medium]

Thoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem mianowicie nie mam pliku config w folderze.. Gdzieś czytałem, że muszę wejść w lib/thoria ale nie wiem gdzie zmienić z małego okienka na duże (full ekran) proszę o pomoc

• Odpowiedzi 920
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam taki problem mianowicie nie mam pliku config w folderze.. Gdzieś czytałem, że muszę wejść w lib/thoria ale nie wiem gdzie zmienić z małego okienka na duże (full ekran) proszę o pomoc

Config z innego PRIV`a nie może być, czy tam powiedzmy z internetu pobrać, albo ktoś Ci podeśle?

Opublikowano

w paczerze koło guzika X (zamknij) i _ (minimalizuj) 

Opublikowano

Tutaj o w tym miejscu dla wszystkich, możecie ustawić sobie czcionkę, rozdzielczość, ustawienia grafiki itp.

153s0ol.jpg

Opublikowano

Ogarnijcie system łowienia ryb z 30 minut siedziałem i praktycznie caly czas komunikat ze przyneta się zerwala masakra jakas. Wynik po 30 minutach łowienia: 4x drobne ryby.

Popieram to... Strasznie słabe branie jest... Ości też słabo lecą, chociaż dziś widziałem cały sklep z ościami, ale to pewnie fishbot :)

Opublikowano

A ja za to ponarzekam na % na pomyślne ulepszenie. Tyle hajsu i bodzi co wydalem na glupiego fms+9 (aktualnie jest +3 xD)  ... az sie wkurzylem i poszedlem z 2fms i 1 ribem do kowala. Wyszedl tylko rib.  Moze to moj ogromny pech , a moze z +8/9  jest jakies 10%.

NA 46 lvl mam tylko riba+9 , a reszta +4/5. Trzeba sie troche nameczyc na jakims item +9 ;) (czesto pali + ulepszacze) . O dodania i zmiany wystarczajaco łatwo , resp metinow tez jest okej. 

Ogolnie serwer polecam ! 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

% na ulepszanie jest spoko
Ulepszałem fmsy i poszło na jednego ~25 bodzi. 
Lwia na +6/7/8/9 za pierwszym razem.

Problem mam tylko z ebo  bo było już było 3-4 razy na +8 a obecnie +6.

Serwer bardzo fajny. Polecam. 

Opublikowano

Popieram to... Strasznie słabe branie jest... Ości też słabo lecą, chociaż dziś widziałem cały sklep z ościami, ale to pewnie fishbot :)

Ości lecą z metinów bodajże 50/55+ ^^

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Ości lecą z metinów bodajże 50/55+ ^^

Serio? Ubiłem chyba z 10 metków diabła na 40 lvl i nic nie poszło.

Jeśli chodzi o zarobek na niskim lvlu, to dungeon 30 lvl. z jednego wejscia wynosi się ~2-3kk

Opublikowano

Jednak troche sie zawiodłem an tym serwerze, myślałem że to lepiej wypali wszystko..  W sumie nic nowego oprócz nocy dnia poranka i zmienione książki ku czyli nic ciekawego.. 

Serwer jak jeden z wielu innych. Miała być taka pompa nie wiadomo co, a licznik osiąga do max 500 Online nawet przy takiej dobrej reklamie.. Pograłem chwile wbiłem 45 i szczerze czegoś mi brakuje, znudziło mi się..

Nie hejtuje nic daje tylko swoje zdanie co myśle o serwerze. Powodzenia! :)

Opublikowano

@ZbijamLufke  

To samo po raz X napisałeś... jak nie widzisz nowości to współczuję. Jeszcze po-spam tak przez następne 5 stron.. 

Jeśli nie wiesz to się nie wypowiadaj jak możesz, bo nic nigdy nie pisałem na temat serwera co o nim myślę. Jeśli ty tak uważasz to możesz mi pokazać moje wcześniejsze odpowiedzi które opisywały serwer :)

Bez spin  ;)

Opublikowano

mysle ze kolega up po prostu wypowiedzial swoje zdanie nie widze ani odrobiny hejtu z jego strony co wiecej ma sporo racji gdyz z tego co ludzie pisza jest 450-500 osob online co przy takiej reklamie jest troszeczke niska iloscia gra sie dosyc ciekawie ale strasznie mala ilosc sklepow przeraza 

serwer polece gdyz mam nadzieje ze gracze przyjda na niego 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Co wy gadacie o malej liczbie graczy ? Sklepow jest coraz wiecej , widac to golym okiem !

ps. widocznie mam zajebistego pecha , bo mi pali pare razy pod rzad nawet na +6 , nie mowiac juz na +8/9 

Edit: ponarzekam na cos innego teraz xD - skrzynie alchemika , caly czas mam pustą , tez wam tak slabo cos z tego leci ? 

14.08.2010 - rejestracja

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

mysle ze kolega up po prostu wypowiedzial swoje zdanie nie widze ani odrobiny hejtu z jego strony co wiecej ma sporo racji gdyz z tego co ludzie pisza jest 450-500 osob online co przy takiej reklamie jest troszeczke niska iloscia gra sie dosyc ciekawie ale strasznie mala ilosc sklepow przeraza 

serwer polece gdyz mam nadzieje ze gracze przyjda na niego 

Przy jakiej reklamie?

Wallander zawiesił serię na 3-4 tygodnie, aby serwer się rozwinął.

Reklama naprawdę nie jest duża a i tak na serwerze gra te ~500 osób, czasami może i z 600.

Opublikowano

Co wy gadacie o malej liczbie graczy ? Sklepow jest coraz wiecej , widac to golym okiem !

ps. widocznie mam zajebistego pecha , bo mi pali pare razy pod rzad nawet na +6 , nie mowiac juz na +8/9 

Edit: ponarzekam na cos innego teraz xD - skrzynie alchemika , caly czas mam pustą , tez wam tak slabo cos z tego leci ? 

W moim przypadku co 3 skrzynka jest pusta. Udało się uzbierać kilka ciekawych kamyków które świetnie rozwijają postać.

Ma ktoś na sell SM? PW jbc

Opublikowano

Chyba nie dziala mi misja na zwierzaka. Mam 5 tych naznaczinych szafirow , a stajenny sie nie swieci. Relog probowalem na kazde CH i nic... 

14.08.2010 - rejestracja

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

W sumie nie wiem ,czemu ludzie grają ze względu że gra tam jakiś YT-er , on Ci może jedynie zaprezentować ten serwer ,ale samej frajdy nie da z tego PVP .Denerwują mnie ludzie tacy- "Gram na serwerze ponieważ Wallander nagrywa". 
A tak jak coś polecam zmienić trochę ceny w IS  żeby ten sms za 30 zl mógł chociaż kupić te 2 przedmioty kostium i fryza lub Peta i wierzchowca .
A tak to serwer gorąco polecam <3  <3  <3 

Opublikowano

Sensacja... Seria wstrzymana...

To skoro macie takie podejście to jakim cudem jakiekolwiek inne serwery działają... Ogólnie to zamykamy jutro invorie pewnie bo wallander skończył serię... Czasem mnie przerażacie

Zapraszam do gry... Gra dużo osób a rozgrywa dalej jest rozbudowywana. :)

Dziękuję za opinie również... Widać część osób wbija do gry i sama sprawdza rozgrywkę a nie spami bo grają na gównach z przyspieszonym expem i zbrojami w is bez jakichkolwiek nowości i dziwią się ze gracze uciekają ...

Opublikowano

Sensacja... Seria wstrzymana...

To skoro macie takie podejście to jakim cudem jakiekolwiek inne serwery działają... Ogólnie to zamykamy jutro invorie pewnie bo wallander skończył serię... Czasem mnie przerażacie

Zapraszam do gry... Gra dużo osób a rozgrywa dalej jest rozbudowywana. :)

Lepiej tak nie pisz, bo 90% puści dalej to co napisałeś o Invorii. xD

Opublikowano

Lepiej tak nie pisz, bo 90% puści dalej to co napisałeś o Invorii. xD

Ja juz dawno straciłem wiarę w używanie mózgu przez część ludzi... Jak część ludzi można dymać albo manipulować to głowa mała...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...