Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Thoria.eu [Dedyk] [Hard/Medium]

Thoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie k***a spiny a jakiegos wallander ;d. walic go , jeszcze bedzie chcial dogonic topke xD

Serwer jest dobry poniewaz wszystko leci tak przy okazji , np potrzebujemy malze na mniej wiecej 50-75 lvl i one leca z metinow , tak samo osci. 

O PD i rekawice nie trudno. Handel jest całkiem spory , gosciu chyba nie grales a pierdolisz xD.

Administracja skora do pomocy , robi aktualizacje , eliminuje bugi (zostaly tylko te drobne). 

Raty dopasowane do dropu , misje calkiem ciekawe i warte robienia. Ogolnie jest tyle rzeczy ze nie sposob wszystkich wymienic ... no chyba ze trzeba udowadniac jakims idiotą ktorzy chca zniechecic graczy ... boooze -.-

Zapraszam na serwer !

ps. kazdy kto gra widzi ze graczy jest coraz wiecej , inne opinie są od ludzi ktorzy nawet nie grali 

================================================================================================================================================

Edit: Pisalem o bugu z towarzyszem tutaj i nic. u was na foru jakis "Adams" odpisal mi ze wystaczy kliknac na misje i pojawi sie opcja dialogowa. no powaznie ? klikam , zmieniam ch , sprawdzalem nawet w m2. i nic. moze mi ktos pomoc ? mam wrzucic ss czy filmik ze mi nie dziala ? 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

• Odpowiedzi 920
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakie k***a spiny a jakiegos wallander ;d. walic go , jeszcze bedzie chcial dogonic topke xD

Serwer jest dobry poniewaz wszystko leci tak przy okazji , np potrzebujemy malze na mniej wiecej 50-75 lvl i one leca z metinow , tak samo osci. 

O PD i rekawice nie trudno. Handel jest całkiem spory , gosciu chyba nie grales a pierdolisz xD.

Administracja skora do pomocy , robi aktualizacje , eliminuje bugi (zostaly tylko te drobne). 

Raty dopasowane do dropu , misje calkiem ciekawe i warte robienia. Ogolnie jest tyle rzeczy ze nie sposob wszystkich wymienic ... no chyba ze trzeba udowadniac jakims idiotą ktorzy chca zniechecic graczy ... boooze -.-

Zapraszam na serwer !

ps. kazdy kto gra widzi ze graczy jest coraz wiecej , inne opinie są od ludzi ktorzy nawet nie grali 

Jeśli chodzi o wallandera, to On nigdy nie będzie chciał dogonić topki. Nie chce powtórzyć tego co było na serwerze zakre'* i woli poczekać aż serwer się rozwinie. 

W tym momencie jest spadek graczy na all serwerach ponieważ zbliża się koniec roku szkolnego i uczniowie, maturzyści itd mają mało czasu na grę.  Więc 500 online na serwerze hard, to jest na prawdę dużo.  

Poczekajcie z 3/4 tygodnie i sami zobaczycie przyrost graczy nawet jeśli nie będzie większej reklamy niż jest teraz.  

Brak mózgu u niektórych osób nie zastąpi nawet 100000 online, chcą sobie hejtować, to niech sobie hejtuja.  

­

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Edit: Pisalem o bugu z towarzyszem tutaj i nic. u was na foru jakis "Adams" odpisal mi ze wystaczy kliknac na misje i pojawi sie opcja dialogowa. no powaznie ? klikam , zmieniam ch , sprawdzalem nawet w m2. i nic. moze mi ktos pomoc ? mam wrzucic ss czy filmik ze mi nie dziala ? 

Masz wystarczającą listę kamieni? Bo jeżeli nie to normalne że nic nie będzie od Ciebie chciał. A jeżeli masz wystarczającą ilość to kliknij na ten 'list' w mieście i sprawdź czy Ci się nie zaświeci na mapie. Jeżeli nadal będzie z tym problem to zapraszamy na serwer ts3 - możesz być na słuch.

logo.png

Opublikowano

­Bardzo pomysłowo wykonana prezentacja, polecam ze względu na @Hooltras, reszty nie znam. Powodzenia.

Opublikowano

Jest zbugowana księga misjii Normalna z zabiciem Se-Rang, trzeba ich zabić ok. 4k.

l390sl.jpg

Na serwerze gra się narazie ok, wszystko jest na swoim miejscu graczy coraz więcej. :)

To bij ! Na co czekasz :D

Opublikowano

Masz wystarczającą listę kamieni? Bo jeżeli nie to normalne że nic nie będzie od Ciebie chciał. A jeżeli masz wystarczającą ilość to kliknij na ten 'list' w mieście i sprawdź czy Ci się nie zaświeci na mapie. Jeżeli nadal będzie z tym problem to zapraszamy na serwer ts3 - możesz być na słuch.

Mam pięć ... ;). dzis postaram sie wejsc :/ 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

ten serweto smiech na sali

codziennie rozdaja kilkanaście kodów na smocze monety

serwer nie zarabia na siebie , brakuje graczy to próbuja w ten sposób ich przyciagnac

gratuluje tym, którzy zmarnowali na nim czas i wsadzili hajs w  ISa

serwer pada jak każdy, za którego wział sie pan hooltras

jedynie invoria hjakos sie trzymala bo to easy 

nie potraficie zajmowac sie hardami, odpuśccie sobie

Opublikowano

ten serweto smiech na sali

codziennie rozdaja kilkanaście kodów na smocze monety

serwer nie zarabia na siebie , brakuje graczy to próbuja w ten sposób ich przyciagnac

gratuluje tym, którzy zmarnowali na nim czas i wsadzili hajs w  ISa

serwer pada jak każdy, za którego wział sie pan hooltras

jedynie invoria hjakos sie trzymala bo to easy 

nie potraficie zajmowac sie hardami, odpuśccie sobie

Jebłem :D

Graczy mało....liczba spokojnie dobija do 700, ludzie nadrabiają szkołe, zaraz matury, egzaminy gimnazjalne...mało ludzi xD

Jakby serwer na siebie nie zarabiał, to już dawno byłby zamknięty.

I pokaż mi dokładnie, gdzie w ciągu 3 dni rozdany 30 kuponów (choć "kilkanaście" to więcej jak 10.)

Opublikowano

Na grupie Darkwoe Swiaty

hooltrasp_weaqpsh.png

Taki człowiek jest administratorem serwera, kulturka poziom expert :)

Nie jest administratorem serwera, jedynie udostępnił maszynę więc o c**j Ci chodzi?

0LsM05U.png

Opublikowano

Polecam. Od dawna szukałem serwera ktory bedzie mi pasowal bo dawno dawno juz nie grałem, a jestem jednym z graczy z najwiekszym stazem w metku. Krótko mowiac ciezko mnie zadowolic, jednak ten serwer cos w sobie ma co wciaga. KOCHACIE MNIE?

Jesli gdzies jest raban to o kazdej porze wezwij Zdzisia będzie jeszcze gorzej

Opublikowano

Nie jest administratorem serwera, jedynie udostępnił maszynę więc o c**j Ci chodzi?

ohh piesek hooltrasa włącza sie do dyskusji

prosze bardzo zerknij na to

hooltras2_weaqhaq.png

no ale masz racje, administratorem jest ,on jest 'adminem'

zgaduje że tego pierwszego słowa napisać nie potrafi bo za długie

Opublikowano

to z kodami sm jest naprawde mega slabe ktos siedzi caly dzien na fb i zgarnia wszystkie kody ostatnio bylo 5 pozniej kolejne 6 wiec daje to 11 = kilkanascie :) 

11 kodow po 120sm  juz jest ladna sumka a osoba ktora wladowala w IS cierpi na tym ale spoko jak tam lubicie jak juz chcecie tak bardzo rozdac kody to zrobcie jakis konkurs lub cokolwiek wtedy chociaz ktos zasluzy na te kody 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

hooltras2_weaqhaq.png

photo-966-ae569ec6.jpg

Serwer polecam jak najbardziej i zapraszam.

Gra się miło, graczy sporo i przybywa na moje oko, dość łatwo o eq, skille też w miarę. 

Opublikowano

hooltras2_weaqhaq.png

Sponsor to nie admin, nawet jeśli tak sobie napisze.

Nie nazywaj mnie pieskiem bo nigdy nawet procenta nie osiągniesz tego co ja.

0LsM05U.png

Opublikowano

Sponsor to nie admin, nawet jeśli tak sobie napisze.

Nie nazywaj mnie pieskiem bo nigdy nawet procenta nie osiągniesz tego co ja.

A co ty takiego osiągnełeś ? Chyba zostanie Snobem to tu się zgodzę ;)

Opublikowano

Wyniki powinny być już o 10:00 .. 

@Hooltras przenosił forum i nie każdy wiedział o konkursie, nic się nie stanie jak przedłużymy czas na oddanie prac do jutra (15:00).

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...