Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Thoria.eu [Dedyk] [Hard/Medium]

Thoria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 920
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer jest strasznie denny, nudny.. i do tego te 300 online, straszna bieda  -.-

Opublikowano

CH4 sie zbugowało, nie ma nic, postaci, mobów npc, tylko krajobraz do okoła.

aha... nie wiem czego się nawciągałeś ale all działa i wszystko widać. 

Opublikowano

Gdzie jest te 1k osób online hah :D, jak serwer jest słaby to nawet super reklama wam nie pomoże.

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

aha... nie wiem czego się nawciągałeś ale all działa i wszystko widać. 

Niczego się nie nawciągałem, po prostu rano ch4 było zbugowane, co potwierdzało kilka osób na czacie.

Więc nie spinaj się, bo nie wytknąłem Ci błędu, tylko najnormalniej zgłosiłem błąd, który pewnie samoistnie się naprawił.

Opublikowano

Gdzie jest te 1k osób online hah :D, jak serwer jest słaby to nawet super reklama wam nie pomoże.

Jak tutaj by było 1k Online to bym padł ze śmiechu ;) A serwer jest słabiutki ogólnie nawet jak by nagrwało 5x Wallanderów to by licznik 600 nie przebił :)

Bardzo dobrze że przerwał tutaj serie w końcu otworzył oczy widzę i przekonał sie że szkoda czasu na ten serwer. 

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Psy szczekają,a karawana jedzie dalej...

Ci co piszą,że serwer jest słaby... Może jakieś argumenty? Wallander przerwał serie przez,bo jest człowiekiem bez charakteru,bez własnego zdania i jeżeli mu pod filmikiem napisało kilka ludzi z konkurencji,że serwer jest słaby to on się ugiął pod ich zdaniem.

Serwer tak naprawdę istnieje od niedawna.Jest on dla graczy,którzy lubią wykorzystać swoją znajomość gry i doświadczenie i mają dość serwerów z tysiącem broni i zbroi.Większość tutaj ludzi co wypowiadają się negatywnie o serwerze to albo fanatycy easy dla których ten serwer jest za trudny albo ludzie,którzy wielbią serwer z konkurencji (stwierdziłem to po bezpodstawnej krytyce,bez argumentów).Ja od siebie jak na razie mogę z czystym sumieniem zaprosić do gry.

PS.Z tego co widzę liczba graczy rośnie.

Opublikowano

Psy szczekają,a karawana jedzie dalej...

Ci co piszą,że serwer jest słaby... Może jakieś argumenty? Wallander przerwał serie przez,bo jest człowiekiem bez charakteru,bez własnego zdania i jeżeli mu pod filmikiem napisało kilka ludzi z konkurencji,że serwer jest słaby to on się ugiął pod ich zdaniem.

Serwer tak naprawdę istnieje od niedawna.Jest on dla graczy,którzy lubią wykorzystać swoją znajomość gry i doświadczenie i mają dość serwerów z tysiącem broni i zbroi.Większość tutaj ludzi co wypowiadają się negatywnie o serwerze to albo fanatycy easy dla których ten serwer jest za trudny albo ludzie,którzy wielbią serwer z konkurencji (stwierdziłem to po bezpodstawnej krytyce,bez argumentów).Ja od siebie jak na razie mogę z czystym sumieniem zaprosić do gry.

PS.Z tego co widzę liczba graczy rośnie.

serwer jest slaby bo jest malo graczy 

A dlaczego twierdzisz, ze serwer jest dobry?

Moze jakies argumenty?

Opublikowano

Moze jakies argumenty?

32901-4b98a11aa63b6b46539103b36e94344d..

"serwer jest slaby bo jest malo graczy " o Stary... długo nad tym myślałeś ? 

Opublikowano

32901-4b98a11aa63b6b46539103b36e94344d..

"serwer jest slaby bo jest malo graczy " o Stary... długo nad tym myślałeś ? 

nie, napisalem to odrazu

malo graczy = brak handlu 

hard z brakiem rozwinietego handlu = lipa

no i napisz mi czemu serwer jest dobry?

moze jakies argumenty, a nie obrazki tworzone przez analfabetów?

Opublikowano

500 graczy, przy znikomej reklamie na YT to mało ?

Radzę się przejechać po m2 w jinno, na wszystkich Ch, w celu ubicia metina zazdry. Jeżeli  o godzinie 19, ubijesz 10 metinów na 4 CH, to stawię ci kratę piwa.

To samo na innych spotach, kiedyś metki w dolinie można było klepać non stop, teraz biega dużo osób, uniemożliwiając to.

Pod dungeonem 30 lvl zawsze stoi kilka osób.

A w czym Vesteris jest dobry? W tym, że Endymion sprzedaje yangi na allegro?

A  Helios? Bo ma reklamę Respecta, ktróy na każdym serwerze nachapie sie IS'u pogra 2 tygodnie i idzie na kolejny? 

Zarówno na Heliosie jak i Vesterisie, ludzie odczuwają spadek graczy, o czym mówią oni sami.

Nie wychwalam nie wiadomo jak Thorii, ale serwer jest bardzo stabilny, wszelkie bugi są eliminowane przeważnie 2 dni po zgłoszeniu, graczy powolutku przybywa, administracja interesuje się serwerem, prawdopodobnie w weekend ma wejść jakiś update. 

Człowieku, jaki ty chcesz mieć handel, jak 80% graczy ma poniżej 60 lvl, co ty chcesz?  Kilkadziesiąt trut na serwerze? W piz*u stalek? 
Co, nie możesz ulepszyć np. tarczy 61 na +8/9, bo nie ma małży? To rusz dupe i je zdobądź. Handel sprawuje się akurat b.dobrze, wszystko czego potrzebuje, to kupię w m1, ewentualnie pospamuje chwile na czacie. Lepiej jak jest mniej rzeczy, a ceny powoli rosną, niż każdy ma naje*ane kilka set zmianek, bodzi małży w eq i nie da rady tego sprzedać.

Moze jakies argumenty?

Radzę się przejechać po m2 w jinno, na wszystkich Ch, w celu ubicia metina zazdry. Jeżeli  o godzinie 19, ubijesz 10 metinów na 4 CH, to stawię ci kratę piwa.

To samo na innych spotach, kiedyś metki w dolinie można było klepać non stop, teraz biega dużo osób, uniemożliwiając to.

Pod dungeonem 30 lvl zawsze stoi kilka osób.

A w czym Vesteris jest dobry? W tym, że Endymion sprzedaje yangi na allegro?

A  Helios? Bo ma reklamę Respecta, ktróy na każdym serwerze nachapie sie IS'u pogra 2 tygodnie i idzie na kolejny? 

Zarówno na Heliosie jak i Vesterisie, ludzie odczuwają spadek graczy, o czym mówią oni sami.

Nie wychwalam nie wiadomo jak Thorii, ale serwer jest bardzo stabilny, wszelkie bugi są eliminowane przeważnie 2 dni po zgłoszeniu, graczy powolutku przybywa, administracja interesuje się serwerem, prawdopodobnie w weekend ma wejść jakiś update. 

nie, napisalem to odrazu

malo graczy = brak handlu 

hard z brakiem rozwinietego handlu = lipa

no i napisz mi czemu serwer jest dobry?

moze jakies argumenty, a nie obrazki tworzone przez analfabetów?

Człowieku, jaki ty chcesz mieć handel, jak 80% graczy ma poniżej 60 lvl, co ty chcesz?  Kilkadziesiąt trut na serwerze? W piz*u stalek? 
Co, nie możesz ulepszyć np. tarczy 61 na +8/9, bo nie ma małży? To rusz dupe i je zdobądź. Handel sprawuje się akurat b.dobrze, wszystko czego potrzebuje, to kupię w m1, ewentualnie pospamuje chwile na czacie. Lepiej jak jest mniej rzeczy, a ceny powoli rosną, niż każdy ma naje*ane kilka set zmianek, bodzi małży w eq i nie da rady tego sprzedać.

Oczekujesz masy argumentów, a sam podałeś jeden, z dupy wynikający.
Chcesz zniechęcić do serwera? Wypisz kilkanaście powodów, dla których nowi gracze mieliby nie wybrać tego serwera....
Opublikowano

Wallander przerwał serie przez,bo jest człowiekiem bez charakteru,bez własnego zdania i jeżeli mu pod filmikiem napisało kilka ludzi z konkurencji,że serwer jest słaby to on się ugiął pod ich zdaniem.

To chyba logiczne, że jeśli miałby stracić na oglądalności/widzach to wolał po prostu sobie odpuścić. 

Opublikowano

To chyba logiczne, że jeśli miałby stracić na oglądalności/widzach to wolał po prostu sobie odpuścić. 

on chyba nawet nie wie, ze wallander dostaje za serie pieniążki

jesli wallander biorac tyle hajsu przerwal serie to chyba jednak ma jakies obawy co do serwera 

Przy znikomej reklamie - wlasnie.

Ci z mpc co mieli grac to graja, a teraz jedynie moga ludzi przyciagnac poprzez ytberow. 

Brak jutjuberow - brak nowych graczy. Ta liczba moze sie tylko zmniejszyc, nie odwrotnie.

Opublikowano

on chyba nawet nie wie, ze wallander dostaje za serie pieniążki

jesli wallander biorac tyle hajsu przerwal serie to chyba jednak ma jakies obawy co do serwera 

@edit:

Nie porozumienie

Koniec offtopu, bo zaraz sie % posypią.

Cześć.

Opublikowano

czemu sie czepiacie tak Wallandera moje zdanie jest takie ze postapil slusznie od dawna mowil ze nie bedzie nagrywal z nowych serwerow(podkreslal ciagle czasy zakr...) i tutaj postapil tak samo wstrzymal serie wiec sie go nie czepiajcie 

ludzi jest malo to fakt serwer sam w sobie zly nie jest ale jednak ludzie maja racje ze na tego typu serwerach musi byc rozwiniety handel...

co do serwera nadal neutral zobacze jak sie sytuacja rozwinie

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

czemu sie czepiacie tak Wallandera moje zdanie jest takie ze postapil slusznie od dawna mowil ze nie bedzie nagrywal z nowych serwerow(podkreslal ciagle czasy zakr...) i tutaj postapil tak samo wstrzymal serie wiec sie go nie czepiajcie 

ludzi jest malo to fakt serwer sam w sobie zly nie jest ale jednak ludzie maja racje ze na tego typu serwerach musi byc rozwiniety handel...

co do serwera nadal neutral zobacze jak sie sytuacja rozwinie

Ja sie nie czepiam Jarka, wręcz przeciwnie. Uważam go za najbardziej profesjonalnego YTbera nagrywającego z metina. Drugim po nim jest Tream, którego tez świetnie się ogląda.

Screen z m1 z teraz. Do tego sporo ludzi biega na WO, metki. Myślę, że śmiało 600 jest.

http://prntscr.com/6uh0y9

Opublikowano

Wallander wróci do nagrywania z serwera jeżeli będzie wszystko okej - a będzie.
Graczy przybywa a nie ubywa co nas bardzo cieszy.
W weekend pierwszy większy update serwera, na forum jest ankieta co do paru rzeczy

logo.png

Opublikowano

Moze jakies argumenty?

Graczy jest wręcz idealnie..Nie za dużo,nie za mało.Ciężko jest zbić metina w m2,bo jeździ tam sporo ludzi.

Dlaczego twierdzę,że serwer jest dobry...

Podstawą mojej opinii jest to,że nie lubię,gdy z mojej ulubionej gry robi się jakiś dziwny twór (podstawą zostaje Metin2,ale tak naprawdę jest to inna gra),w którym zamiast jeździć na koniu to latam na rakiecie czy też innym dziwnym przedmiotami ściągniętymi z innych gier.

Nie ma tutaj tysiąca innych broni i miliarda ulepszaczy.. Niestety moim zdaniem takie coś zabija grę.

Po prostu ten serwer w jakimś stopniu przypomina mi tego Metina z czasów świetności,aczkolwiek są pewne rzeczy,które mi się podobają,a są nowe tj.zmiana ch przez opcje.

Reasumując... Nie jestem jakimś zapalonym fanatykiem tego serwera,ale jest on po prostu fajny.Mam nadzieję,że będzie trzymał się stabilnie i doczekam się jakiś wojen o bossy itp.

A tu taki ss potwierdzający to,że ludzie,którzy wchodzą tu na serwer i zobaczą jak się gra chcą zostać na stałe

74514003909804206055.jpg

Opublikowano

Z dnia na dzień graczy jest więcej. Kto grał 3 dni temu i dziś na pewno też to zauważył chociażby po m1 jinno.
Dziś ~18 4 kanały na BO zajęte
W v2 widać sporo osób
Z czasem licznik dobije do tysiąca bo serwer przyciąga.

Łatwe ulepszanie, wbijanie skilli i bony wchodzą świetnie.

Drop jest idealnie dopasowany.

Opublikowano

Ogarnijcie forum bo coś wam pada :D

forum jest na userze który ciągle blokuje Nam serwerownia przez mailing... nie mamy na to wpływu. 

Serwerownia uważa, że spamujemy emailami... aby odblokować maszynę musimy ciągle wchodzić w panel i resetować. 

Przenosimy już wszystkie fora na nową maszynę... pewnie jutro zostaną przeniesione. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...