Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

InariMT2.eu [Dedyk] [Easy/PvP]

αѕєк

Inari  

820 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Chcecie Aby Na Serwerze Była Dostępna Zmiana Skilli?

• Tak Ale tylko w IS
    • Tak Ale Do Zdobycia z Dungeonów / Sklepu PI / IS
    • NIE
  2. 2. Czy Chcecie Aby Na Serwerze Był Dostępny Olejek Zmiany Nicku

• Tak Ale tylko w IS
    • Tak Ale Do Zdobycia z Dungeonów / Sklepu PI / IS
    • NIE
  3. 3. Wprowadzenie Handlarza z Fryzurami

• Tak ale (bez bonów)
    • Tak ale z Bonami w Sklepie PO (z bonami)
    • NIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Asek jeśli miałeś zamiar robić serwer tylko pod zarobek to po co wo gule robić. tak zmiana statusu dropi ale tylko z ostatniego dungeonga dla czego dla tego żeby była mała szansa na dropniecie i żeby wszyscy kupowali w is .kupony na sm też dropią i co za niespodzianka też z ostatniego dunga dodatkowo malutki procent jaki 0,02% na dropniecie kuponu tak jak i powrotu statusu.Dodanie nowego kostiumu na który tylko można kupić w is podobnie jak pozostale lepsze kostiumy powód cel zarobkowy osoba bez tego kostiumu nie ma szans w pvp z osobą która ma taki kostium. 

• Odpowiedzi 610
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Asek jeśli miałeś zamiar robić serwer tylko pod zarobek to po co wo gule robić. tak zmiana statusu dropi ale tylko z ostatniego dungeonga dla czego dla tego żeby była mała szansa na dropniecie i żeby wszyscy kupowali w is .kupony na sm też dropią i co za niespodzianka też z ostatniego dunga dodatkowo malutki procent jaki 0,02% na dropniecie kuponu tak jak i powrotu statusu.Dodanie nowego kostiumu na który tylko można kupić w is podobnie jak pozostale lepsze kostiumy powód cel zarobkowy osoba bez tego kostiumu nie ma szans w pvp z osobą która ma taki kostium. 

Dlaczego wy wiecie lepiej ile jest % na drop.?

Przepraszam bardzo nie dość że rzeczy z IS są na stałe to można je kupic w grze tak jak kupony.

Dla chcącego nic trudnego.

1912513.jpeg

Opublikowano

­

Ile godzin expa bez pd z is zajmuje wbicie maxa?

Zależy czy z robieniem EQ, czy sam exp. Ja wbiłem 90 w 40h, gdzie dokańczam eq, jest już niemal skończone.

Tylko eq na 85lvl widze trudno zrobić, 3x dungeon (czyli 30min) i mam ulepki na 1 ulepszenie ^^.

tenor.gif

Opublikowano

Serwer fajny łatwo się expi łatwo o eq ( prawie brak hacków ) tylko teraz gdy jest GTA V to Asek i Atrix mają serw w D***e wbijają raz na 3 dni i tyle ;). Gorąco polecam ;)

49945496407446987479.jpg

Opublikowano

Serwer fajny łatwo się expi łatwo o eq ( prawie brak hacków ) tylko teraz gdy jest GTA V to Asek i Atrix mają serw w D***e wbijają raz na 3 dni i tyle ;). Gorąco polecam ;)

Ziom ja nie mam GTA V?

czemu strona nie działa? Jak mam się zajerejstrować?

Strona Działa.

1912513.jpeg

Opublikowano

­Kiedy zostanie zwiększony max. lvl?

Znajac zycie , nigdy ;(

4uc581.jpg

Opublikowano

Znajadz zycie , nigdy ;(

Znając twój poziom pisowni, powinieneś przestać wagarować.

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Opublikowano

Wszystkie czitki dzialaja ktore wrzuca sie do folderu pack :) Te ktore zamykaja clienta nie chcialo mi sie ogarniac.

Znając twój poziom pisowni, powinieneś przestać wagarować.

Nie jestesmy na lekcji jezyka polskiego, to som internety

Opublikowano

Można coś osiągnąć nie wydając nic na IS? Czy serwer daje dużą przewagę ISowcom? I ogólnie jak sytuacja na serwerze? Opłaca się zaczynać? Jest co robić?

Opublikowano

Można coś osiągnąć nie wydając nic na IS? Czy serwer daje dużą przewagę ISowcom? I ogólnie jak sytuacja na serwerze? Opłaca się zaczynać? Jest co robić?

Można. Szczerze duża przewaga jest z IS bo aż 50%um możesz mieć więcej z petem + kostiumiem. Sytuacja na serwerze jest dobra stała liczba graczy 400+, na start lekko krucho z kasą handel się rozwija. Opłaca się zaczynać jak najbardziej. Tak nawet na max lvlu mozna zarabiać na dungu 85dropiąć kostiumy broni czy inne rzeczy z IS.

Opublikowano

­

Można osiągnąć, jeśli chcesz to wymęczysz się i pozarabiasz na itemy z IS. Trochę kosztują, ale da się. W dodatku są np. OX'y, gdzie można wygrać itemy z IS.

Można. Szczerze duża przewaga jest z IS bo aż 50%um możesz mieć więcej z petem + kostiumiem. Sytuacja na serwerze jest dobra stała liczba graczy 400+, na start lekko krucho z kasą handel się rozwija. Opłaca się zaczynać jak najbardziej. Tak nawet na max lvlu mozna zarabiać na dungu 85dropiąć kostiumy broni czy inne rzeczy z IS.

Z kostiumem można mieć 185% na ludzi, 220k hp i 170% na potwory więcej ^^.

@Edit

W końcu jakiś fajny event zorganizowaliście :v

tenor.gif

Opublikowano

­Propsuję za tą konserwacje którą robicie w weekend.

Nie jest tak źle w pvp jak się ma full eq na swój lvl, powiedziałbym że jestem jednym z lepszych graczy na serwerze ^^

Jednak zastanawia mnie fakt że dostałem bana na forum bez żadnych wyjaśnień, za co i dlaczego.

Ja rozumiem blok na gg może kogoś zdenerwować, albo wcześniejszy spam, ale żeby od razu traktować permem? :)

Opublikowano

­Propsuję za tą konserwacje którą robicie w weekend.

Nie jest tak źle w pvp jak się ma full eq na swój lvl, powiedziałbym że jestem jednym z lepszych graczy na serwerze ^^

Jednak zastanawia mnie fakt że dostałem bana na forum bez żadnych wyjaśnień, za co i dlaczego.

Ja rozumiem blok na gg może kogoś zdenerwować, albo wcześniejszy spam, ale żeby od razu traktować permem? :)

ty i najlepszy gracz na serwerze

xDDDDD

Opublikowano

­

ty i najlepszy gracz na serwerze

xDDDDD

Naucz się czytać ze zrozumieniem, poza tym nie jesteś śmieszny, twój post leci do warna.

Napisałem gimnazjalisto "jednym z lepszych graczy" a nie najlepszy.

Rozumiem że część języka polskiego Cie zniechęciła bo było opowiadanie a nie rozprawka i stąd ta frustracja :)

@topic

Asek powiedz coś o skinach na bronie które będziesz wprowadzał.

Będzie to samo co z kostiumem? jakieś 150% luda więcej od przeklętych czy jednak dobijesz 500? :)

Opublikowano

Serwer easy/pvp na którym trzeba grac z tydzien po 10h żeby wszystko zrobic :D smiech na sali na easy/medium wbije takie cos w tyle a nawet na med co poniektórym.

Is daje faktyczną przewagę i nie da się tego zaprzeczyć bo mając te ''setkę'' wiecej na ludzi jak innych bonow robi swoje.

Exp jest monotonny,drop nie jest zbyt duży jak na easy a nawet na easy/medium trzeba sie nalatac/

Także jak dla mnie ten serwer nie jest serwerem easy/pvp zostało to chyba zastosowane w celu przyciągnięcia graczy.

Tłumaczenie że jest tu tylko 105lv nic nie da bo na niektórych w 2 dni mozna wbic 250 takze to jest gówniane porównanie.

mojasygnan.png

Opublikowano

Serwer easy/pvp na którym trzeba grac z tydzien po 10h żeby wszystko zrobic :D smiech na sali na easy/medium wbije takie cos w tyle a nawet na med co poniektórym.

Is daje faktyczną przewagę i nie da się tego zaprzeczyć bo mając te ''setkę'' wiecej na ludzi jak innych bonow robi swoje.

Exp jest monotonny,drop nie jest zbyt duży jak na easy a nawet na easy/medium trzeba sie nalatac/

Także jak dla mnie ten serwer nie jest serwerem easy/pvp zostało to chyba zastosowane w celu przyciągnięcia graczy.

Tłumaczenie że jest tu tylko 105lv nic nie da bo na niektórych w 2 dni mozna wbic 250 takze to jest gówniane porównanie.

Nie grales na serwerze a komentujesz jakbys wbil na nim max lvl . Gra sie bardzo przyjemnie , mozna nazwac go serwerem pvp , gdyz jest tu nietypowy dmg ;)

4uc581.jpg

Opublikowano

Nie grales na serwerze a komentujesz jakbys wbil na nim max lvl . Gra sie bardzo przyjemnie , mozna nazwac go serwerem pvp , gdyz jest tu nietypowy dmg ;)

Kto powiedział że nie grałem ? 

Nawet na becie byłem gdzie zmianki co 10 min działały -_- takze nie mów jak nie wiesz.

Po prostu wyraziłem to co myślę i jakie są moje odczucia po grze na tym serwerze.

Nie ma to na celu zniechęcać nikogo ani zachęcać po prostu jest to subiektywne.

mojasygnan.png

Opublikowano

­

Inv*ria s2 jest serwerem easy/medium, jak zrobisz tam full eq i max lvl krócej niż w 70h to przelew 3000zł wędruje na Twoje konto.

Serwer jest bardzo łatwy, nie trzeba się natrudzić na EQ. Trochę porobi się przyjemnych dungeonów, podropi, poexpi i szybko będzie ten max lvl i full eq ;>

Ja gram (grałem) na spokojnie i od startu serwera mam przegrane 43h, a mam 90lvl i praktycznie full eq zrobione ;> Kwestia zrobienia reszty to parę godzinek.

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...