Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

InariMT2.eu [Dedyk] [Easy/PvP]

αѕєк

Inari  

820 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Chcecie Aby Na Serwerze Była Dostępna Zmiana Skilli?

• Tak Ale tylko w IS
    • Tak Ale Do Zdobycia z Dungeonów / Sklepu PI / IS
    • NIE
  2. 2. Czy Chcecie Aby Na Serwerze Był Dostępny Olejek Zmiany Nicku

• Tak Ale tylko w IS
    • Tak Ale Do Zdobycia z Dungeonów / Sklepu PI / IS
    • NIE
  3. 3. Wprowadzenie Handlarza z Fryzurami

• Tak ale (bez bonów)
    • Tak ale z Bonami w Sklepie PO (z bonami)
    • NIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do paypala musisz karte kredytowa miec a ja nie chce takowej miec.

Nie trzeba mieć karty kredytowej,żeby korzystać z paypal możesz przecięż wpłacić środki na paypal poprzez przelew z obojętnie jakiego banku.

@topic Serwer polecam jedynie co mnie niepokoi to aktualny balans  postaci.Szaman nic nie znaczy w pvp,a dominują tylko 4klasy bm>mental>body>wp reszta do niczego się nie nadaje.

• Odpowiedzi 610
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie trzeba mieć karty kredytowej,żeby korzystać z paypal możesz przecięż wpłacić środki na paypal poprzez przelew z obojętnie jakiego banku.

@topic Serwer polecam jedynie co mnie niepokoi to aktualny balans  postaci.Szaman nic nie znaczy w pvp,a dominują tylko 4klasy bm>mental>body>wp reszta do niczego się nie nadaje.

WP?

kolego wp tez gowno bije jak się ma eq 85. ;-)

asek zrob ten balans wkoncu. :-;

Opublikowano

Brawo asek!

totalnie zje.bales balans.

+ znikla mi runa szycia ktora daje na sure i szamanka, i zostalo mi juz te 30%, i juz mam kolejną rune na szycie i kolejne 60 czyli z run 60% mi daje,więc asek, zrob sobie taka bete PVP, i tam byś balans testowal.

Opublikowano

Brawo asek!

+ znikla mi runa szycia ktora daje na sure i szamanka, i zostalo mi juz te 30%, i juz mam kolejną rune na szycie i kolejne 60 czyli z run 60% mi daje,więc asek, zrob sobie taka bete PVP, i tam byś balans testowal.

PafloBM ona nie znika, tylko robi się niewidzialna, a bony zostaja dalej. Spróbuj sobie włożyc nawet nastepną rune Wody i zobaczysz, że sie nie da :)

Do tego dla NOWYCH GRACZY mam poradnik, w którym zostały opisane sposoby zdobycia ulepszaczy/przepustek/KD/skrzyn - http://forum.inarimt2.eu/index.php?/topic/469-tut-ulepszaczekdprzepustkiskrzynie-miejsca-ich-zdobycia/ serdecznie zapraszam :)

A tu macie wczesniejszy na temat respu bossow - http://forum.inarimt2.eu/index.php?/topic/419-tut-wyst%C4%99powanie-boss%C3%B3w-na-poszczeg%C3%B3lnych-mapach/

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Brawo asek!

Nic nie znika.......

Aktualnie Gra 550 Osób.

1912513.jpeg

Opublikowano

Eh te ceny niektórych itemów to jakaś masakra ; )
itemy  z IS po 1 , 6 kkk .. skąd tyle kasy skołować ??
na czym tu zarabiać najlepiej na 60 - 70 lvl plus jak drop kasy na mapach lipny .. ?

Opublikowano

serwer fajny tylko te pvp jest troche zjebane BM za duzo bije a o mentalu to nie mowie a body to samymi hitami mi bije po 300k a mam full miecze pierścienie itp 

52324509.jpg
Opublikowano

400 online? Mało trochę. Planujecie jakąś większą reklamę? 

Czy ja wiem czy na serwerze jest te 400 osob, watpie. Na wolaj malo ludzi pisze moze 15 osob spamujacych jedno i to samo ale za to z 50 odob jest chodzacych na dungeony, kolejne max 100-200 expi. To masz ma 250-300 osob na krzyz

Opublikowano

Asek, czekam na kolejny twoj przyjebany pomysl.

rozumiem zarobek.

ale dawać kostium 200 luda 200 potwory i tam hp, do is'a - troche mozgu asek.

kiedy będzie runa 300 luda? :-;

Opublikowano

Czy ja wiem czy na serwerze jest te 400 osob, watpie. Na wolaj malo ludzi pisze moze 15 osob spamujacych jedno i to samo ale za to z 50 odob jest chodzacych na dungeony, kolejne max 100-200 expi. To masz ma 250-300 osob na krzyz

250 osób? dziwne jeżeli aktualnie na OX jest 224 osoby.

1912513.jpeg

Opublikowano

Kostium za 3500 SM na 200 luda i 200 potwory ; >
zmiana skili też ok 2000 sm .. no no już 60 zł jest ; )
taki fajny serwer ... a Administracja leci tylko na kasę ; ) Administracjo ile chcecie zarobić ? 10 000 zł ? 20 000 zł ? i zamkniecie serwer ?
uważajcie bo dzieci dostaną szlaban na granie przez duży rachunek tel u rodziców i kto będzie u was grac ? : >

konkurs OX z pułapką ? drugi mega pomysł ..

kto takie głupoty wymyśla ?? gratulacje ^^

Opublikowano

Kostium za 3500 SM na 200 luda i 200 potwory ; >

zmiana skili też ok 2000 sm .. no no już 60 zł jest ; )

taki fajny serwer ... a Administracja leci tylko na kasę ; ) Administracjo ile chcecie zarobić ? 10 000 zł ? 20 000 zł ? i zamkniecie serwer ?

uważajcie bo dzieci dostaną szlaban na granie przez duży rachunek tel u rodziców i kto będzie u was grac ? : >

konkurs OX z pułapką ? drugi mega pomysł ..

kto takie głupoty wymyśla ?? gratulacje ^^

Przepraszam bardzo ale to że 

a)Kupony sm dropią z ostatniego dungeonu oraz mozna je zdobyć od graczy to nie wspomnisz? (% malutki)

b)Zmianka Skilli też dropi.

c)Pytanie pułapka to standard ale ludzie nie rozumieją że pytania są losowe.

d) Ja Wymyślam. 

Asek, czekam na kolejny twoj przyjebany pomysl.

rozumiem zarobek.

ale dawać kostium 200 luda 200 potwory i tam hp, do is'a - troche mozgu asek.

kiedy będzie runa 300 luda? :-;

Sm można kupić od graczy oraz dropnąć........

Runa? 300 nie dodamy jak już to 3000. - Żarcik.

1912513.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...