Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

InariMT2.eu [Dedyk] [Easy/PvP]

αѕєк

Inari  

820 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Chcecie Aby Na Serwerze Była Dostępna Zmiana Skilli?

• Tak Ale tylko w IS
    • Tak Ale Do Zdobycia z Dungeonów / Sklepu PI / IS
    • NIE
  2. 2. Czy Chcecie Aby Na Serwerze Był Dostępny Olejek Zmiany Nicku

• Tak Ale tylko w IS
    • Tak Ale Do Zdobycia z Dungeonów / Sklepu PI / IS
    • NIE
  3. 3. Wprowadzenie Handlarza z Fryzurami

• Tak ale (bez bonów)
    • Tak ale z Bonami w Sklepie PO (z bonami)
    • NIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam reklamy Persergi bo gówno robi, jedyne co umie to wydać na IS'a :) Serwer ogólnie polecam ale przez niego może się nieźle zepsuć reputacja serwera ;c

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

• Odpowiedzi 610
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odpowie mi ktoś na pytanie czy zdobędę przedmioty w grze typu pierścienie, pety, alchemie? Na razie to widzę pay2win. Da się coś zrobić z client'em? Na 2 kontach w grze zamyka mi automatycznie client'y. To samo jak zminimalizuje po 5min też zamyka.

Opublikowano

asek olal juz serwer.

mial byc dodany sklep za punkty inari - nic z tego.

mialo nie wywalać chanelli - wywalają..

Tez tak sadze .

Serwer olany przez administracje . Kase zarobili i wyjebane ;)

4uc581.jpg

Opublikowano

Broń do expa oczywiście na 60lvl +9? ;]

Oczywiście, jak pisałem broń bez znaczenia, w nożach kd potwora +6 i bez zmian. 

Ale mam pytanie. Jak załączyć marmur? Zawsze gdy chcę go użyć to mam napisane "Ten przedmiot jest zepsuty". Z góry dziękuję

Opublikowano

Oczywiście, jak pisałem broń bez znaczenia, w nożach kd potwora +6 i bez zmian.

Ale mam pytanie. Jak załączyć marmur? Zawsze gdy chcę go użyć to mam napisane "Ten przedmiot jest zepsuty". Z góry dziękuję

Kupujesz pusty marmur u handlarki , idziesz do npc ktory przenosi na dungi i u niego masz opcje Marmury poli ;)

4uc581.jpg

Opublikowano

Aktualnie na Serwerze Gra

500-750 osób.

Rekord Online 801 Osób.

Dla wszystkich tych co twierdzą że olaliśmy serwer.

..i..

1.To Dlaczego Siedzimy w grze i na teamspeaku po całe dnie i noce.

2.To Dlaczego Pomagamy Ludziom-Graczom w wymianach podpowiadamy pomagamy?

3,To Dlaczego od paru godzin szykuję eventy na weekend

4.To Dlaczego wprowadzamy Poprawki / Udoskonalenia / Sugestie Graczy!!!!!!!!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Co Do Wywalanie Gry.

W Chwili Obecnej przepisywane są wszystkie dungeony aby zapobiec wywalaniu kanałów Gry

-----------------------------------------------------------------------

Co Do Sklepu PO.

Były z nim wielkie problemy lecz już jest niemal gotowy!

Wszystkie Punkty które posiadacie zostaną na waszej postaci. Więc po wprowadzeniu odpowiedniego npc będzie można od niego brać przedmioty jak świeże bułeczki.

1881734.jpeg

-

1912513.jpeg

Opublikowano

Można zmienić skille? Jak tak to czy za darmo i czy na każdym lvl? BM da rade solo bez buffa bić metiny/bossy i robić dungeony?

Opublikowano

Można zmienić skille? Jak tak to czy za darmo i czy na każdym lvl? BM da rade solo bez buffa bić metiny/bossy i robić dungeony?

Nie można , dasz radę ubić wszystko wszystkim.

1912513.jpeg

Opublikowano

Sklep PO niemal gotowy ? I tak znajdz zycie na serwer wejdzie za jakis tydzien

@Edit

Z tego co mi wiadomo na serwerze mial pojawic sie event wielkanocny , hmmm juz po swietach , a ja sie pytam kiedy bd teb event ? Hahahaha

4uc581.jpg

Opublikowano

Nie polecam ze względu na 2osobowe pt potrzebne na dungeony. Jak znajdę kogoś do PT po godzinnych poszukiwania to wywala chanel. Przepustka do tyłu. Nie da się tak grać.

Opublikowano

Wszystko "prawie idealnie" piszę prawie bo właściciele praktycznie totalnie olewają graczy, rzadko pojawiają się w grze, na forum zero informacji co o serva co do aktualizacji. Mam nadzieję że to się w niedługim czasie zmieni, bo gracze wydają kasę na IS. 

Opublikowano

Wszystko "prawie idealnie" piszę prawie bo właściciele praktycznie totalnie olewają graczy, rzadko pojawiają się w grze, na forum zero informacji co o serva co do aktualizacji. Mam nadzieję że to się w niedługim czasie zmieni, bo gracze wydają kasę na IS. 

No i co z tego, że wydają? Chyba wiedzą co robią, widzą jaka jest sytuacja na serwerze i to ich sprawa co robią ze swoimi pieniądzami. 

Opublikowano

Z chęcią zagram Widze conajmiej roczną pracę nad serwerem . Pliki 99% serwerowe bez bógowe to mi się podoba , Baaardzo duży wkład w pliki nie tak jak inne serwery pliki gotowiec

Kilka zmian w plikach i startują to bez sens . z chęcia zagram

Jinnjo - RIXO

Kazali CI to napisac?:D co za to dostales :D?

Opublikowano

Czytaj poprzednią stronę ;>

Nie polecam ze względu na 2osobowe pt potrzebne na dungeony. Jak znajdę kogoś do PT po godzinnych poszukiwania to wywala chanel. Przepustka do tyłu. Nie da się tak grać.

To zrób nową postać, jezu. Do 32lvla wyexpiłem postać w godzinę.

Nie można , dasz radę ubić wszystko wszystkim.

Ile PO będzie kosztował kostium i PD?

tenor.gif

Opublikowano

Czytaj poprzednią stronę ;>

To zrób nową postać, jezu. Do 32lvla wyexpiłem postać w godzinę.

Ile PO będzie kosztował kostium i PD?

ceny zaskakujące! kostium 60 PI a pd 20 :)

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

ceny zaskakujące! kostium 60 PI a pd 20 :)

Sklep juz jest w grze ??

4uc581.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...