Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dt. Inarimt2.eu

bartebq1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem zainteresowany serwerem Inarimt2.eu i chce tam zagrać ale pierwsze chce wiedzieć kilka faktów o tym serwerze :)

1.Czy administracja jest "ok".I nie są złodziejami itp ....?

2.Dużo graczy gram tam ? Ile tak jest dziennie ?

3.W ile ogarne max lvl? dni/godzin

4.Jaka postać najlepsza do expa/dropu/pvp/i wojenki 

5.W ile ogarne all misje biolog itp dni/godzin 

6.Ile godzin/dni muszę dropić ulepki żeby mieć full eq.

7.Bo własnie chce sobie kupić full is,ale nwm czy mi się opłaca czy ten serw za niedługo upadnie czy będzie się długo trzymał?

8.Czy is rzeczy są na zawsze :Pet,Fryz,Kostium,Kostium Broń,Amulety to chyba wszystko :D

P.S jesli odpowiesz na wszystkie pytania dam ci 10 lajków + * w profilu i na profilu pozytywny komentarz :)

Opublikowano

1. Tak, złodziejami nie są, tylko trochę lecą na hajs (ale takie małe trochę :D)

2. Online po 350-500.

3. Zależy, czy tylko expisz, czy robisz też eq. Samego expienia raczej nikt nie liczył, ale myślę, że w 65/70h można spokojnie zrobić EQ + wbić 105. Sam mam 90 lvl, a kwestia dokończenia EQ to 3, góra 5 godzin (trochę latania na łatwe dungeony), a godzin online mam 43.

4. Exp jest łatwy, każda klasa sobie poradzi. Do dropu najlepszy WP/body, ale resztą też sobie poradzisz. PvP i wojny to nie wiem, niedługo ma być turniej PvP to się rozstrzygnie.

5. Biologa nie ma, są questy z robieniem peta (słabszego niż ten z IS), misje ze szkatami z dungeonów i misja z artefaktami, których dropniesz 3x tyle ile potrzebujesz expiąc. Więc jedynie misje ze szkatami trochę trwają, bo jakoś super nie dropią, ale myślę, że kilka godzin i się je zrobi.

6. Trudne jest jedynie dropnięcie symboli pradawnego smoka (bo trzeba polatać trochę na dungeony, ale myślę, że z 10h i ulepki potrzebne się dropnie) i symboli złotego smoka, ale to też parę godzin i będzie. Ogólnie serwer jest bardzo łatwy i nie trzeba się bardzo trudzić. Dungeony są łatwe i szybkie w zrobieniu.

7. Na to nikt nie odpowie, ale wg. mnie serwer ma potencjał i graczy, więc może jeszcze długo stać. A full IS bardzo się przyda na początku jak i potem (nie trzeba będzie zarabiać długo na to, żeby kupić to od innych graczy).

8. Tak, są na zawsze.

tenor.gif

Opublikowano

­1. Złodziejami nie, ale Asek czeka na hajsy.

2. 300-550

3. Jeśli będziesz expił średnio po 10h dziennie to pewnie do tygodnia.

4. To już zależne, dobry jest sura WP ogólnie do każdej sekcji.

5. Biologa zrobisz bardzo szybko, ze skrzynkami będziesz się musiał troszkę pomęczyć, ale tak w 1-2 dni można ogarnąć all misje na 90 od początku.

6. Zależy od szczęścia na dungeonach :)

7. Poczekaj z kupnem bo Asek zaraz wprowadzi lepsze kostiumy itd więc nie ma co na razie wydawać.

8. Tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...