Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

InariMT2.eu [Dedyk] [Easy/PvP]

αѕєк

Inari  

820 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Chcecie Aby Na Serwerze Była Dostępna Zmiana Skilli?

• Tak Ale tylko w IS
    • Tak Ale Do Zdobycia z Dungeonów / Sklepu PI / IS
    • NIE
  2. 2. Czy Chcecie Aby Na Serwerze Był Dostępny Olejek Zmiany Nicku

• Tak Ale tylko w IS
    • Tak Ale Do Zdobycia z Dungeonów / Sklepu PI / IS
    • NIE
  3. 3. Wprowadzenie Handlarza z Fryzurami

• Tak ale (bez bonów)
    • Tak ale z Bonami w Sklepie PO (z bonami)
    • NIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 610
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeden zasadniczy błąd na serwerze to IS.

Co z tego że do dropu są dodane rzeczy z IS jak nie są te najlepsze dodane.

A różnica w tym jest ogromna.

Dopóki nie zaczniesz robić pvp to serwer bardzo fajny :)

Trafisz na typa w 1-2 itemach z IS i już Ci się odechciewa.

Opublikowano

Jeden zasadniczy błąd na serwerze to IS.

Co z tego że do dropu są dodane rzeczy z IS jak nie są te najlepsze dodane.

A różnica w tym jest ogromna.

Dopóki nie zaczniesz robić pvp to serwer bardzo fajny :)

Trafisz na typa w 1-2 itemach z IS i już Ci się odechciewa.

nie rozumie ja sobie kupiłem samuraja i pare innych rzeczy z is w grze sprzedając ulepy i kd6

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

włącz auto i napiepszaj dwiema postaciami

Ty chyba jesteś nie poważny, mam full IS i mam jeszcze expić 2 postać do 100, aby na dunga pochodzić? .. 

Nie poważne podejście.. Wcześniej było dobrze HP ustawione, to na c**j pacan zwiększał, niech zwiększy HP bossów na mapie 80, a nie.. 

Zobaczycie ile ludzi się wkurwi za ta.. 

c8f7.png

Opublikowano

Nie polecam serwera :)

PvP nie wyrównane. Na serwerze rządzi IS. Administracja ma na wszystko wyjeba**** jak to sama powiedziała i przyznała. Podstawowe nie ogarnięte bugi.

NIE POLECAM.

Przepraszam bo nie doczytałem.

Co Mamy?

-Wyjebane? to chciałeś powiedzień to teraz proszę wytłumacz mi jako głownemu Administratorowi. Dlaczego

a) Staram się pomagać Graczom

B) Poprawiam Wszystkie Błędy ,które mi ludzie zgłaszają

c) Dodaje do dropu oraz do sklepu przedmioty z IS jeżeli jest to nie opłacalne pod zarobki serwera

d) Dlaczego Siedze po 20 godzin na ts3 / gra aby wam pomagać i aby grało się lepiej.?

Co Do IS

-Osłabione wartości przedmiotów z IS - Zle

-Dodany System PO - Zle

-Dodane Przedmioty do dropu z bossów - Zle

Serwer Musi z czegoś się utrzymać

Na chwilę obecną każdy przedmiot ludzie sprzedają za rzeczy w grze.

Mam na dzieję że zmienicie Zdanie jak wprowadzone zostaną kupony SM

Tym czasem zapraszam na kanał Adasia.

1912513.jpeg

Opublikowano

Co Mamy?

-Wyjebane? to chciałeś powiedzień to teraz proszę wytłumacz mi jako głownemu Administratorowi. Dlaczego

c) Dodaje do dropu oraz do sklepu przedmioty z IS jeżeli jest to nie opłacalne pod zarobki serwera

d) Dlaczego Siedze po 20 godzin na ts3 / gra aby wam pomagać i aby grało się lepiej.?

Co Do IS

-Dodany System PO - Zle

Zmniejszenie wartości bonusów z is? Ciekawe kiedy to wprowadzałeś haha :) 

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Zmniejszenie wartości bonusów z is? Ciekawe kiedy to wprowadzałeś haha :)

Na początku, były chyba dwa razy większe B)

Co Mamy?

Co Do IS

-Dodany System PO - Zle

Tak, ludzie sprzedają itemy z IS. Ok. 800kk za peta, kostium lub maskę. Razem 2,4kkk. U mnie cały hajs idzie na ulepszanie, w dodatku jak teraz dodaliście, że trzeba płacić za dungeony to pójdę 10 razy i nie będę miał hajsu, ani eq nie zrobię. Fajnie.

tenor.gif

Opublikowano

Bez IS zapomnijcie, że ubijecie solo smoka na dungu! 85! 

Hajs musi się zgadzać.. 

Zrób eq najlepiej archerem z łukiem 60 i kolcami 55 ciskam w smoka 180k i zbija się go. To, ze ty nie umeisz wykorzystac full is to nei znaczy, ze za mocny dung jest.

CZy będzie coś robione w sprawie balansu takich klas jak bm/body bo aktualnie sa neizniszczalne na serwie?

Opublikowano

idiotyczny pomysl z yangami na wejscie do dunga w szczegolnosci ze nie potraficie ogarnac padajacych CH teraz ludzie oprocz perel traca 5-10kk ( dungi 65+) przy kazdym wywaleniu probujecie utrudniac gre na sile

Opublikowano

Brak jakiegokolwiek balansu, do 85 ninja bierze wszystkich na chmure, po 85 robi sie z niego najsłabsza klasa

Body i BM są niezniszczalni na każym lvlu, szaman to syf nie wart nawet wspominania 

Opublikowano

Wszystkie zmiany jakie wprowadzacie maja na celu polepszyc a zarazem pogorszyc rozgrywke. Z jednej strony fajnie ze dungi 1osobowe z drugiej strony juz widac placz ze trzeba placic kase na wejsciu. Mi to akurat nie przeszkadza, ale po co zmieniac hp bossow?

@Edit

Powinniscie popracowac tez nad balansem klas, to troche idiotyczne ze dagger albo bm potrafi sam rozwalic 5 osob.

Opublikowano

Wszystkie zmiany jakie wprowadzacie maja na celu polepszyc a zarazem pogorszyc rozgrywke. Z jednej strony fajnie ze dungi 1osobowe z drugiej strony juz widac placz ze trzeba placic kase na wejsciu. Mi to akurat nie przeszkadza, ale po co zmieniac hp bossow?

@Edit

Powinniscie popracowac tez nad balansem klas, to troche idiotyczne ze dagger albo bm potrafi sam rozwalic 5 osob.

Dagger po 85 lvl jest pizda ( chodzi o pvp z osobami 85lvl + z eq na 85)

4uc581.jpg

Opublikowano

Asek, jak ja wiem to nie zmniejszyles bonusow w kostiumie samuraja, a piszesz ze zmniejszyles bonusy z is'a itemkow, a samuraj daje w c**j duzo, bez samuraja i peta nie ma co tutaj zaczynac gre, bo będziesz gownem

+ po chuy hp więcej dajecie smokowi na dungu 85? teraz kurw.a w 3 musze go ubijac

wszystko k***a zle.

Naprawione dungeony?

No wybacz asek, ale to nie przez dungeony wywalalo chanelle. ;)

mogles nie ruszac wgl dungeonow, i by bylo gites, tylko cos często wywala chanelle ;)

Opublikowano

@PafloBM

Ja nw o co ci chodzi ze smokiem na dungu 85, ja 1 dnia wbiłem od 78 do 90, więc nie miałem za dużo czasu na zrobienie eq, a jakoś z Marmurem Młodego Pająka i Bronią do Expa na 90 lvl+9 daję rade sam go ubić w około 30/60 sekund :) Zrób eq i może jeszcze kup EQ z łez i zrób w nim bony na diabły, to powinno pomóc :) Do tego z misji na 90lvl dostaje się 80% na potwory, więc to też coś daje :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

@Edit

dagger po 85 nic nie bije na tym serwerze, najsłabsza klasa

Opublikowano

Pomysl z serwerem dobry ale wykonanie c*****e.

Jak robicie serwery z pvp to robcie takie gdzie kazdy ma rowne szanse

strzala nie polecam

Opublikowano

Asek, jak ja wiem to nie zmniejszyles bonusow w kostiumie samuraja, a piszesz ze zmniejszyles bonusy z is'a itemkow, a samuraj daje w c**j duzo, bez samuraja i peta nie ma co tutaj zaczynac gre, bo będziesz gownem

+ po chuy hp więcej dajecie smokowi na dungu 85? teraz kurw.a w 3 musze go ubijac

wszystko k***a zle.

Naprawione dungeony?

No wybacz asek, ale to nie przez dungeony wywalalo chanelle. ;)

mogles nie ruszac wgl dungeonow, i by bylo gites, tylko cos często wywala chanelle ;)

Tylko ze channele wywalalo przez dungi ;)

4uc581.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...