Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

InariMT2.eu [Dedyk] [Easy/PvP]

αѕєк

Inari  

820 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Chcecie Aby Na Serwerze Była Dostępna Zmiana Skilli?

• Tak Ale tylko w IS
    • Tak Ale Do Zdobycia z Dungeonów / Sklepu PI / IS
    • NIE
  2. 2. Czy Chcecie Aby Na Serwerze Był Dostępny Olejek Zmiany Nicku

• Tak Ale tylko w IS
    • Tak Ale Do Zdobycia z Dungeonów / Sklepu PI / IS
    • NIE
  3. 3. Wprowadzenie Handlarza z Fryzurami

• Tak ale (bez bonów)
    • Tak ale z Bonami w Sklepie PO (z bonami)
    • NIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

Inv*ria s2 jest serwerem easy/medium, jak zrobisz tam full eq i max lvl krócej niż w 70h to przelew 3000zł wędruje na Twoje konto.

Serwer jest bardzo łatwy, nie trzeba się natrudzić na EQ. Trochę porobi się przyjemnych dungeonów, podropi, poexpi i szybko będzie ten max lvl i full eq ;>

Ja gram (grałem) na spokojnie i od startu serwera mam przegrane 43h, a mam 90lvl i praktycznie full eq zrobione ;> Kwestia zrobienia reszty to parę godzinek.

moze i tak ale zależy też to od tego jak kto gra.

Ja pracując od 6-14 po ogarnięciu się i załatwieniu co mam załatwić zostaje mi z 3-2h na grę także widząc easy/pvp wchodzę z myślą relaksu i total easy ze faktycznie jest to nastawione na te pvp i nie zajmie mi  wbicie 90 z eq +40h ja tak to widzę ale każdy inaczej podchodzi do tego mimo wszystko jednak trzeba sie napracowac aby sie tu ustawić :) invo fakt easy/medium i jest zmudny lecz ja powiedziałem na niektórych i w mojej wypowiedzi bardziej chodziło mi o lv jak o max eq :) ale props za normalną wypowiedz.

mojasygnan.png

• Odpowiedzi 610
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziś zacząłem grę, dawno nie spodobał mi się tak żaden serwer, gra się naprawdę bardzo przyjemnie.

Mam jedno pytanie, dlaczego gdy mam 25lvl, perły i kase nie mogę wejść na dungeon na 25? Gdy naciskam pokazuje mi się tylko komunikat co muszę mieć

Opublikowano

Dziś zacząłem grę, dawno nie spodobał mi się tak żaden serwer, gra się naprawdę bardzo przyjemnie.

Mam jedno pytanie, dlaczego gdy mam 25lvl, perły i kase nie mogę wejść na dungeon na 25? Gdy naciskam pokazuje mi się tylko komunikat co muszę mieć

Ikony pereł są bardzo podobne.

Odpowiednią perłę wydropisz z mapy 20-40

1912513.jpeg

Opublikowano

Ikony pereł są bardzo podobne.

Odpowiednią perłę wydropisz z mapy 20-40

Kiedy bedzie wprowadzona ta aktualizacja ??

4uc581.jpg

Opublikowano

Kiedy bedzie wprowadzona ta aktualizacja !!!!???

4uc581.jpg

Opublikowano

Serwer może i fajny, ale z tym IS to nie przesada?

Anielski kostium Inari

-200% na ludzi

-250k hp

-200% potwory

WUT?????

Skiny Broni (Najlepsze)

-60% lud

-60k hp

-30% potwory

Widzę, że mamy tu pay2win... Nie masz wszystkich kostiumów i petów, to nie ugrasz za dużo w PVP 

Bez_nazwy.gif

Opublikowano

Serwer może i fajny, ale z tym IS to nie przesada?

Anielski kostium Inari

-200% na ludzi

-250k hp

-200% potwory

WUT?????

Skiny Broni (Najlepsze)

-60% lud

-60k hp

-30% potwory

Widzę, że mamy tu pay2win... Nie masz wszystkich kostiumów i petów, to nie ugrasz za dużo w PVP 

Gdybym był aż tak zachłanny na kase nie rozdawałbym rzeczy z is na eventach nie dodawał ich do dropu tak samo z kuponami sm.

1912513.jpeg

Opublikowano

Gdybym był aż tak zachłanny na kase nie rozdawałbym rzeczy z is na eventach nie dodawał ich do dropu tak samo z kuponami sm.

Panie asek.

skoro w sklepie za PI są kostium z potwora/luda/hp, to moze  byś rownież tam dał ten Anielski ? ;-)

Do dropu kostium? ciekawe jaka szansa mistrzu na dropnięcie. :v

Opublikowano

Panie asek.

skoro w sklepie za PI są kostium z potwora/luda/hp, to moze  byś rownież tam dał ten Anielski ? ;-)

Do dropu kostium? ciekawe jaka szansa mistrzu na dropnięcie. :v

Świetny pomysł. A co mieliby do powiedzenia gracze którzy wydali sm na kostium?

Ktoś mówił że kostium dropi?

1912513.jpeg

Opublikowano

:)

:)

''rzeczy z is ''

więc pomyslalem ze all rzeczy dropią z isa. :-)

Opublikowano

Na pewno twórcy mieli jakiś niecodzienny pomysł na ten serwer, ale mi on jakoś nie leży i wątpię, żeby miał szansę się przebić wśród innych serwerów.

Opublikowano

Taki szary Seba, który zaczął grę nie wydając złotówki musi się ciężko napracować  by zarobić na itemy z IS. Zanim dorobi się tego, to serwer zamkną.

Grałem 4 dni wierząc, że dam rade ja sam zdobyć wszystko za Yang, myliłem się nie stać mnie było praktycznie na nic.

Serwer dla mnie śmieszny, czekam na przedmioty 100 k % lud.

Heniek.

Opublikowano

Taki szary Seba, który zaczął grę nie wydając złotówki musi się ciężko napracować  by zarobić na itemy z IS. Zanim dorobi się tego, to serwer zamkną.

Grałem 4 dni wierząc, że dam rade ja sam zdobyć wszystko za Yang, myliłem się nie stać mnie było praktycznie na nic.

Wystarczy pochodzic parę godzin na dungeony i sellac ulepki, ładnie można na nich zarobić. Ale jak wolisz stac i narzekać to nie ma co się dziwić, że nic nie osiagnales, ja gram 2 dzień, mam 50lvl i jeśli chodzi o pvp z moimi lvlami, żadnego nie przegrałem. Wystarczy chcieć. Gra się bardzo przyjemnie

Opublikowano

Dobra matesh ciekawi mnie jak twoja MPCforum ten wspaniały projekt,

1912513.jpeg

Opublikowano

Server sam w sobie bardzo fajny , szkoda , że jeżeli nie wydajesz złotówki na IS-a to można powiedzieć , że jesteś tu nikim. Mam 71 poziom i kończę tu grę , nie widze dalszego sensu grania. 50 lvl z kostiumami . fryzami itp robią co chcą na servie. Mam nadzieje , że ktoś normalny odkupi pliki i zrobi to troche inaczej. Wiadomo , że IS MUSI być , żeby server sam się utrzymywał , ale żeby nie wyglądało to tak jak na Inari...

UggNk9.gif

Opublikowano

Server sam w sobie bardzo fajny , szkoda , że jeżeli nie wydajesz złotówki na IS-a to można powiedzieć , że jesteś tu nikim. Mam 71 poziom i kończę tu grę , nie widze dalszego sensu grania. 50 lvl z kostiumami . fryzami itp robią co chcą na servie. Mam nadzieje , że ktoś normalny odkupi pliki i zrobi to troche inaczej. Wiadomo , że IS MUSI być , żeby server sam się utrzymywał , ale żeby nie wyglądało to tak jak na Inari...

Trudno wbić 85 i robić dungi 65/85 żeby dropić kupony SM?

Ja rozumiem że jak nie masz czegoś podanego na tacy to od razu załącza się #Cebula_system

Opublikowano

Server zrobiony pod IS 

moje zdanie nie oplaca sie grac jak nie masz zamiaru zainwestowac w IS 

NIE POLECAM

Twoja opinia jest bardzo nieodpowiednia. Ja nie wydając nic w ISa, mam full eq z IS, poprzez kupowanie SM w grze lub wcześniej po prostu itemków z IS za kk :) Do tego na OX można wygrać najlepszy kostium zbroji :D Więc nie mów, że bez zainwestowania w IS nie opłaca się grać, bo to jest bardzo złe określenie, patrząc chociaż na mój przypadek :P

Sygnaturk_aaxnprw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...