Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

InariMT2.eu [Dedyk] [Easy/PvP]

αѕєк

Inari  

820 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Chcecie Aby Na Serwerze Była Dostępna Zmiana Skilli?

• Tak Ale tylko w IS
    • Tak Ale Do Zdobycia z Dungeonów / Sklepu PI / IS
    • NIE
  2. 2. Czy Chcecie Aby Na Serwerze Był Dostępny Olejek Zmiany Nicku

• Tak Ale tylko w IS
    • Tak Ale Do Zdobycia z Dungeonów / Sklepu PI / IS
    • NIE
  3. 3. Wprowadzenie Handlarza z Fryzurami

• Tak ale (bez bonów)
    • Tak ale z Bonami w Sklepie PO (z bonami)
    • NIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 610
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakoś nie widze zeby kto kolwiek wbijał level za levem na czacie, a od 50 wszyscy gracze ktorzy awansuja sa wyswietlani na ogolnym. Gram dzis od rana, nawet nie wyszedlem z serwera na minute i nic takiego nie zauwazylem, ani w komentarzach wczesniej.

wbij sobie od 70 do 80 legalnie .. i zobacz ile Ci to czasu zajmnie z PD z IS oraz pd za punkty ... a potem popytaj się graczy w ile oni wbijali .. 

Opublikowano

Nie polecam  będziesz gównem jak zrobisz postać eq  full abs bez fryza z isa i kostiumu anioł/samuraj za 40 zł jesteś niczym! 0 dmg i a gracz z aniołem pokona cię na hita  można owszem kupic w grze kostium ale  trudno na niego uzbierać gdyż hajsu mało dropi  a wołają za niego zbyt dużo by to zdobyć na grze ;)

to jedyny największy minus gdyby nie to grała bym dalej na tym privie z chłopakiem ;)

wilowo.jpg

Opublikowano

Niestety muszę się zgodzić z up. bez kostiumu z isa nie damy nikomu. jakiś dzieciak kupi sobie kostium i bije wszystkich a tudzież nikt nie może go zabić . ludzie zbyt dużo chcą za itemy z is przy tym dropie yang i cenach na rynku. i mało ludzi się robi same 80+ grają; niestety muszę zmienić serwer :D

Opublikowano

Nie polecam  będziesz gównem jak zrobisz postać eq  full abs bez fryza z isa i kostiumu anioł/samuraj za 40 zł jesteś niczym! 0 dmg i a gracz z aniołem pokona cię na hita  można owszem kupic w grze kostium ale  trudno na niego uzbierać gdyż hajsu mało dropi  a wołają za niego zbyt dużo by to zdobyć na grze ;)

to jedyny największy minus gdyby nie to grała bym dalej na tym privie z chłopakiem ;)

Mam 60 lvl archer, nie wydajac ani grosza mam dragonisa, mistyczna maske, aniola, samurajski luk, i reszte pierdolek :)

Opublikowano

Mam 60 lvl archer, nie wydajac ani grosza mam dragonisa, mistyczna maske, aniola, samurajski luk, i reszte pierdolek :)

Pochwal się w jaki sposób zdobyłeś :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

f5

Noo lepiej odświeżyć niż odpisać graczom, któych masz jak widać głęboko w du.... ;) Nie ładnie.

Serwer był fajny z początku ale ilość graczy spadła wkońcu nie dziwi mnie to..

Opublikowano

Noo lepiej odświeżyć niż odpisać graczom, któych masz jak widać głęboko w du.... ;) Nie ładnie.

Serwer był fajny z początku ale ilość graczy spadła wkońcu nie dziwi mnie to..

Nie wypowiadaj się o czymś o czym nie masz pojęcia.

1912513.jpeg

Opublikowano

Nie wypowiadaj się o czymś o czym nie masz pojęcia.

Ale on napisał tylko prawdę, ludzie rozrzucają eq, sprzedają za grosze, gildie się rozpadają bo po co tu grać... 

Mi serwer także bardzo się podobał, no ale teraz... Szkoda pobierać i grać

Opublikowano

Witam mama pytanko @ziolek190  czemu serwer już ci się nie podoba coś z administracją czy jak pytam się bo gram od 2,3 godzin aha i czy wy możecie się zalogowac ? 

Powody są dwa:

1.Mniej osób z dnia na dzień.

2.Administracja, serwer jest totalnie olany. Kalendarz eventów, żaden się nie odbywa. Rozumiem, czas prywatny i te sprawy. Pracuję i tylko niedziele mam praktycznie wolne. Ale co do serwera, po co robić coś, czym nikt nie będzie się zajmował. Forum nie działa, dung 105 działa na jednym ch, zgłaszane na forum znikające yangi itp.

Jeżeli jest szykowany jakiś update to nie wiem czy ma sens. O tej porze normalnie było 400-500 graczy, teraz można sprawdzić ile (akurat 152)...

Opublikowano

Serwer jest świetny :D ale jedno jest najgorsze... i fajnie by było gdybyście to zrobili czy tam naparwili...

A mianowicie... chodzi o Ninja DAGGER... tą postacią nie da się expić na tym serwie bez IS'a.... Mam 91lvl ninje dagger i expienie w AV4 to jest masakra... ( bony mam normalnie pod expa więc to nie ejst wina bonów ).. Wgl tą postacia nie da się expic.... I tym tracicie graczy.. Sam jestem zniechęcony do grania na tym serwie.. i juz mi sie za bardzo nie chce z tym męczyć... ;/ piszę to z tego względu że powinniście coś z tym zrobić... Zeby daggerem dobrze się expiło to trzeba mieć IS'a......

Pozdrawiam :/

Opublikowano

150 graczy zostało a tak to serwer był fajny nawet.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Grałem od początku (nawet miałem tuta przez pewien okres czasu) tylko po co mi tut, skoro asek ma wszystko totalnie w d*pie... Ostatnio administracje opuścił Atrix (jedyny człowiek z administracji który cokolwiek starał się zrobić żeby na serwerze było lepiej) no i Itan (pseudo Administrator "wszystkiego" który rozdawał itemy "dziewczynie internetowej" która rzekomo została potem zbanowana, ale jak się potem okazało nie do końca). 

Jeśli chodzi o Aska to nie robił totalnie NIC co to znaczy? Widziałem go 2 może 3 razy na serwerze, na prośbę Atrixa np o zbalansowaniu postaci odpowiadał, że nie ma czasu bo otwiera skrzynki w CSGO i tym podobne. Nie będę się rozpisywał, ale słowem końcowym chciałbym podkreślić, że na początku tak bardzo broniłem tego serwera. Teraz z czystym sumieniem stwierdzam, że jest on nic nie wart tylko i wyłącznie przez aska. Nie polecam :))

Opublikowano

­Ten serwer dalej działa? :D

Coś nowego dodał Asek prócz nowych itemków do ISu?

Graczy to tutaj jest chociaż 200? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...