Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

InariMT2.eu [Dedyk] [Easy/PvP]

αѕєк

Inari  

820 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Chcecie Aby Na Serwerze Była Dostępna Zmiana Skilli?

• Tak Ale tylko w IS
    • Tak Ale Do Zdobycia z Dungeonów / Sklepu PI / IS
    • NIE
  2. 2. Czy Chcecie Aby Na Serwerze Był Dostępny Olejek Zmiany Nicku

• Tak Ale tylko w IS
    • Tak Ale Do Zdobycia z Dungeonów / Sklepu PI / IS
    • NIE
  3. 3. Wprowadzenie Handlarza z Fryzurami

• Tak ale (bez bonów)
    • Tak ale z Bonami w Sklepie PO (z bonami)
    • NIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie użalam się tylko stwierdzam fakty  :) wszedłem na serwer z myślą o grze na serwerze easy, żeby sobie pograć dla relaksu, okazuje się że serwer easy nie jest easy, a to co tutaj opisałem to prawda i przytaczam ją w postaci chociażby screenów .

patrz pan jaki mam dmg :

:D

Jak się expi z truty to się nie dziwie :) 

ttpng_wxsaxxe.png

• Odpowiedzi 610
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak się expi z truty to się nie dziwie

Sokole oko to kolega nie jest  xD nie mam yang na ulepszenie bojowego, a dlaczego nie mam ? bo na mapie 20+ (nie)lecą, a na mapce 1-20 trzeba spędzić kilka godzin żeby cokolwiek uzbierać, no ale przecież to Easy  :D piszę o tym od pierwszego swojego postu ale nie wierzą ! no nic gra na tym serwerze to coś w rodzaju programu satyrycznego  xD

Opublikowano

Sokole oko to kolega nie jest  xD nie mam yang na ulepszenie bojowego, a dlaczego nie mam ? bo na mapie 20+ (nie)lecą, a na mapce 1-20 trzeba spędzić kilka godzin żeby cokolwiek uzbierać, no ale przecież to Easy  :D piszę o tym od pierwszego swojego postu ale nie wierzą ! no nic gra na tym serwerze to coś w rodzaju programu satyrycznego  xD

Właśnie zbiłem 20 lvlem pierwszego lepszego spota na mapie na 20 lvl. Poleciało 50k... No tak, nie lecą.­

tenor.gif

Opublikowano

Pisać człowiekowi ze może zrobić dungi na 5 lv. Zgarnie kasę a przy okazji zrobi misję to ten będzie usilnie próbował udowodnić ze nie ma jak zdobyć kasy. Tak się teraz zastanawiam czy naprawdę powinieneś grać w tą grę. Robisz wszystko tak samo jak na innych serwerach, a pewnie na każdym szukasz nowości... zauważ że ten serwer się różni od innych i zwykle schematy się nie sprawdzają.

Opublikowano

Pisać człowiekowi ze może zrobić dungi na 5 lv. Zgarnie kasę a przy okazji zrobi misję to ten będzie usilnie próbował udowodnić ze nie ma jak zdobyć kasy. Tak się teraz zastanawiam czy naprawdę powinieneś grać w tą grę. Robisz wszystko tak samo jak na innych serwerach, a pewnie na każdym szukasz nowości... zauważ że ten serwer się różni od innych i zwykle schematy się nie sprawdzają.

Już pisałem ale powtórzę : wyrzuca kanały co kilka minut, próbowałem zrobić ale to uczynić skoro dunga nie można skończyć ?  :D nie szukałem nowości, jestem z tych co wolą stary klimat, a wszedłem na serwer z racji takiej że tak chwalili . Owszem jest tutaj nieco inaczej, ale jak pisałem wcześniej nie gram w Metina od wczoraj, także wiem co w trawie piszczy, a zmuszać się do gry nie zamierzam bo wtedy to nie gra, a udręka  :D gram dla frajdy ale jeśli ta frajda polega na oglądaniu ekranu logowania co i rusz albo ślęczeniu i monotonnym biciu mobków na serwerze Easy to ja wysiadam z tramwaju, a wy sobie jedźcie nim nawet i do zajezdni . 

Opublikowano

Właśnie zbiłem 20 lvlem pierwszego lepszego spota na mapie na 20 lvl. Poleciało 50k... No tak, nie lecą.­

Moja przygoda się tu już zakończyła, swoje zdanie wyraziłem, a klient już dawno w koszu na śmieci, a wy sobie grajcie  :)

Opublikowano

Nie polecam kompletnie, już na 2 mapie problemy. W dzień praktycznie nie idzie bossa znaleźć bo wszystko obstawione nawet przez 65 lvle na mapie 20 lv. Gdy już się dopchamy do bossa i dropnie mam ta śmieszna przepustka na dungeona 25 to za każdym razem wyrzuca. miałem 3 perły z czego 2/3 razy wgl mnie nie przeniosło na dunga od razu logneło a 3 raz z minute pobyłem i również wylogowało. Wiele do życzenia pozostawiają własnie ulepszacze z tego dungeona, potrzebnych ich jest o wiele za dużo na zbyt wiele itemków. Pograłem 1 dzień i podziękuję. 

NIE POLECAM :)

Opublikowano

Powiedz mi jakim cudem uzbierałeś ten 1kk yang  :D mistrzu na 25 lvl uzbierałem 500k z haczykiem ! z czego wydałem 360k na bojowego, którego nie mogę ulepszyć bo zwyczajnie nie mam pieniędzy  xD na mapie 20+  gdzie mam 500 na diabły biję po "uwaga 3k"  xD podobno leci po 60k yang ze spota, a to ciekawe, bo mi tyle co kot napłakał i lepiej się opłaca iść na mapę do 20 i tam rzeźbić, dlatego opisałem co obserwuję tutaj ! z nikim nie zamierzam się kłócić, zwyczajnie wchodząc na serwer easy oczekiwałem przyjemnego exp'a jak i rozgrywki, tutaj zderzyłem się ze ścianą i mam dużego guza jak na razie ! dlaczego mam tutaj grać skoro to nie jest w żadnym wypadku easy ? dlaczego mam kombinować z biciem mobów o którym wyżej kolega wspominał ? dlaczego ma rzeźbić na niższej mapie, żeby uzbierać yangi na update broni by móc na kolejnej jako tako bić ? dlaczego mam bić monotonnym exp'em moby - przecież to nie jest Hard ?! dlaczego ceny na początek w sklepie są z kosmosu ? mogę tak jeszcze wymieniać, tylko po co ? z tego co widziałem na wyższych lvl, jak nie zainwestujesz w IS to sobie możesz do lasu na grzyby pochodzić, a nie robić PVP  :D dlatego już tu nic po mnie, w bambuko nie lubię być robiony ani tym bardziej mamiony ! nocny update nic nie wniósł, kanały jak padały tak padają, easy w rzeczywistości nim nie jest, a jak chcesz się tutaj pokazać płać i płacz  xD

3k w moby? Z hita? To ta twoja truta ma chyba 30%um i -60% średnich. Do tego 0 a nie 500% diabłów. Szamanką tam wbiłem z dzwonkiem 20śr i chyba 400 diabły i moby dostawały po 40k.

Zrobiłeś sobie zdjęcie hita w czystym EQ i marudzisz jaki to serwer zły.

Opublikowano

Nie polecam kompletnie, już na 2 mapie problemy. W dzień praktycznie nie idzie bossa znaleźć bo wszystko obstawione nawet przez 65 lvle na mapie 20 lv. Gdy już się dopchamy do bossa i dropnie mam ta śmieszna przepustka na dungeona 25 to za każdym razem wyrzuca. miałem 3 perły z czego 2/3 razy wgl mnie nie przeniosło na dunga od razu logneło a 3 raz z minute pobyłem i również wylogowało. Wiele do życzenia pozostawiają własnie ulepszacze z tego dungeona, potrzebnych ich jest o wiele za dużo na zbyt wiele itemków. Pograłem 1 dzień i podziękuję. 

NIE POLECAM :)

Jak to trudno dorwać? Expiłem sobie coś koło 17 na największym spocie z respem bossa i spokojnie ubiłem 2/2 respy. Żadnego 60+ lvla nie było.­

tenor.gif

Opublikowano

Serwer cudny, dobrze przemyślany, ulepy miodzio - średnio rozgarnięta małpa ogarnie.. Ale jak podbiega 35lvl i (ja 25lvl, full pvp z tarczami pvp itd.. mając 220khp) iiii... wali 700k blisko to bez jaj.. Po chwili pisze że to full is i po zdjęciu tych pierdół z isu (jadąc na normalnym eq jak każdy itd..) wali 200k.. to jest ciut śmiech że 500k różnicy - Zniechęciło mnie to bardzo.

Opublikowano

Serverek pod is nawet głupi kostium na broń dodaliście by zarobić easy/4 fun dla kogo? Isowców. Da się coś zdobyć w grze z takimi samymi bonami? pay2win.

Opublikowano

3k w moby? Z hita? To ta twoja truta ma chyba 30%um i -60% średnich. Do tego 0 a nie 500% diabłów. Szamanką tam wbiłem z dzwonkiem 20śr i chyba 400 diabły i moby dostawały po 40k.

Zrobiłeś sobie zdjęcie hita w czystym EQ i marudzisz jaki to serwer zły.

Kolejny prorok  :D może zdjęcie chcesz jak ona wygląda ? klienta skasowałem ale mam go żeby ponownie wypakować - pytanie czy kolega chce popatrzeć, a potem zamknąć buzię ?  :)

Opublikowano

Kolejny prorok  :D może zdjęcie chcesz jak ona wygląda ? klienta skasowałem ale mam go żeby ponownie wypakować - pytanie czy kolega chce popatrzeć, a potem zamknąć buzię ?  :)

http://scr.hu/0s7f/bq9d7

proszę bardzo 10k, chakramy śr 5, bez misji, bez przerobionego eq. Lekko da radę wziąć spota, bijąc po 4k ^^

1377531174-U173186.png
Opublikowano

To patrz :

:D

a jak chcą jeszcze, to wstawię całe eq jakie mi się udało wybonować za to co uzbierałem  :)

Nie graj w metina jak nie umiesz ^^ lepiej by było mieć śr -50 z ze 100 diabłami niż 42 ^^ Już sobie wyobrażam reszte twojego eq. 

Nie karmcie już tego trolla, niech sobie popisze ^^

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Nie graj w metina jak nie umiesz ^^ lepiej by było mieć śr -50 z ze 100 diabłami niż 42 ^^ Już sobie wyobrażam reszte twojego eq. 

Nie karmcie już tego trolla, niech sobie popisze ^^

Widzisz grać potrafię dlatego tak mnie to drażni, trola powiadasz ? właśnie widzimy kto go tutaj zgrywa  :D dostałeś po buźce faktem i już bredzisz, standard - na dowody odwracasz kota ogonem  xD pytanie czy chcesz obejrzeć resztę mojego eq ? no odpowiedz mistrzu  :)

Opublikowano

Archerem bije po 100-150k hit na mapce 20lvl a on ledwo co daje rade no nie moge ;> Chyba ktoś tu eq nie potrafi zrobić ;d

Zaczekaj zrobię screeny i wstawię, bo przecież wy wiecie lepiej ode mnie jakie mam eq i czy potrafię je wybonować  :D

Opublikowano

Archerem bije po 100-150k hit na mapce 20lvl a on ledwo co daje rade no nie moge ;> Chyba ktoś tu eq nie potrafi zrobić ;d

P ie rdo li cie Hipolicie

Opublikowano

dziwny serwer ten kto mówi że to easy pvp ma coś nie po kolei w głowie.. jak to jest medium/hard 20lv biłem ponad godzinę czasu.

na serwerze easy pvp w jeden dzień wbija się maxa i później robi eq. po jaką cholerę ulepszacze na serwerze EASY !?

yangi dropia na ziemię i nawet ich podnieść się nie zdąży po znikają w dodatku ich drop jest strasznie mizerny, do 20lv uzbierałem jakieś 500k..

UP nie wiem jakim cudem bijesz po 100/150k może zera Ci się pomyliły ? ( albo ściągnij is :D ) ja mam 500% na diabły 43% średnie i na mapce na 20lv bije po 10/15k w moby z hita z metinem na mapce 20+ to już jest porażka bo hity z krytem wchodzą 1,5k 

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...