Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

InariMT2.eu [Dedyk] [Easy/PvP]

αѕєк

Inari  

820 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Chcecie Aby Na Serwerze Była Dostępna Zmiana Skilli?

• Tak Ale tylko w IS
    • Tak Ale Do Zdobycia z Dungeonów / Sklepu PI / IS
    • NIE
  2. 2. Czy Chcecie Aby Na Serwerze Był Dostępny Olejek Zmiany Nicku

• Tak Ale tylko w IS
    • Tak Ale Do Zdobycia z Dungeonów / Sklepu PI / IS
    • NIE
  3. 3. Wprowadzenie Handlarza z Fryzurami

• Tak ale (bez bonów)
    • Tak ale z Bonami w Sklepie PO (z bonami)
    • NIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram 250minut, więc mogę się już wypowiedzieć na temat serwera.

Po pierwsze dobry pomysł na serwer.

Po drugie niska stabilność serwera.

Po trzecie bardzo długo mi się ładuje po wybraniu postaci.

Po czwarte spora ilość osób.

Po piąte potrzebne PT na dungeony. (Dałbym radę solo, ale muszę szukać kogoś do PT i dzielić drop /2, bez sensu)

• Odpowiedzi 610
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm, to ja ja mam 50 lvl i w wiekszosci rozwalam ludzi ktorzy maja isa , brak umiejetenosci robienia eq .Archer - nie jedno pvp mialem z ta klasa postaci i ludzie z isem nie daja rady . Hmm brak kd ?, zle eq zrobione :P?, nie ulepszona bizu na +9?, to wszystko daje sie we znaki :D

Podaj nick to zobaczysz, że Cie rozwalę bez is, a ziomka jakos nie mogłem. Eq mam full na swój lvl.

W tym momencie jest ZUO na którego połowa wbiła a połowa nie bo logowanie padło, zajebiscie.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Dokladnie co z eventem wielkanocnym ??

4uc581.jpg

Opublikowano

Są przyszykowane eventy w ramach świąt codziennie jest o/x zuo szukanie gm

.....................................................

Co do Cen w Is. Zmienicie zdanie kiedy system PO zostanie wprowadzony (80% dzisiaj)

Co do wywalanie z gry wszystko jest naprawiane więc nie będzie już tych problemów.

Graczy przybywa. Dzisiaj licznik wskazał okrągłą ilość 750 Osób Online

Jeżeli ktoś ma jakiś problem zapraszamy na ts3. w grze nie jesteśmy w stanie odpisać każdemu biorąc pod uwagę to że co druga wiadomość kończy się na Cześc Siema etc.

1912513.jpeg

Opublikowano

To zuo to niewypał.Usuńcie tą informacje że ktoś zabił danego bossa bo przez to są ścinki

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Są przyszykowane eventy w ramach świąt codziennie jest o/x zuo szukanie gm

.....................................................

Co do Cen w Is. Zmienicie zdanie kiedy system PO zostanie wprowadzony (80% dzisiaj)

Co do wywalanie z gry wszystko jest naprawiane więc nie będzie już tych problemów.

Graczy przybywa. Dzisiaj licznik wskazał okrągłą ilość 750 Osób Online

Jeżeli ktoś ma jakiś problem zapraszamy na ts3. w grze nie jesteśmy w stanie odpisać każdemu biorąc pod uwagę to że co druga wiadomość kończy się na Cześc Siema etc.

Dzisiaj, czyli przed 24 będzie przerwa? ^^

Tak jak @ReziPlayGamesxD usuńcie info o przejściu dunga, zabiciu bossa z dunga (tych normalnych nie usuwajcie ;p).

Niepotrzebne info :v Przy okazji naprawcie też "hack detected".

tenor.gif

Opublikowano

Bardzo fajne gra się na serwerze lecz proponuje zmienić:

- Usunąć informacje o zabicie BOSSa

- Usunąć informacje o zakończeniu dungeona w jakimś tam czasie

Obie te rzeczy są zbędne ponieważ c**j mnie interesuje ze ktoś ubił BOSSa na któreś z map skoro ubicie takiego BOSSa to kwestia kilku sekund :)

- Zwiększyć exp (minimalnie) ponieważ jest to serwer easy/pvp i szkoda czasu na monotonny exp.

- Dodać możliwość przerobienia startowych broni (truty, chakry, itp.) na broń do dalszego expa

- Eventy OX robić z podziałem na królestwa ponieważ na serwerze gra coraz więcej ludzi i osoby ze słabszymi kompami nie mogą sobie pozwolić na udział w takim evencie z wiadomych powodów :)

poza tym ogarnijcie jakieś konkretne pytania na ten OX bo pytanie typu "O czy X" są żenujące.

to chyba na tyle z mojej strony.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Obie te rzeczy są zbędne ponieważ c**j mnie interesuje ze ktoś ubił BOSSa na któreś z map skoro ubicie takiego BOSSa to kwestia kilku sekund :)

- Zwiększyć exp (minimalnie) ponieważ jest to serwer easy/pvp i szkoda czasu na monotonny exp.

- Dodać możliwość przerobienia startowych broni (truty, chakry, itp.) na broń do dalszego expa

- Eventy OX robić z podziałem na królestwa ponieważ na serwerze gra coraz więcej ludzi i osoby ze słabszymi kompami nie mogą sobie pozwolić na udział w takim evencie z wiadomych powodów :)

poza tym ogarnijcie jakieś konkretne pytania na ten OX bo pytanie typu "O czy X" są żenujące.

tak dokladnie a  najbardziej zgadzam sie z expem nie kazdy siedzi 24/7 a wbicie tych lvl troche zajmuje 

a dodatkowo zmincie te pt z 2 os na 1 os

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

­

Po co przerabianie z truty, skoro i tak by broń musiała mieć z 10k dmg, żeby była lepsza od tej pvp. A do tego 20um...

A o zabiciu bossa info usunąć tylko z dungów, bo niektórzy liczą czas respu bossów ;>

Dodatkowo można by było zrobić dungi, aby się robiło solo ;x

tenor.gif

Opublikowano

serwer fajny tylko jest pare - 

1- wywala co 30min nawet nie idzie duga spokojnie zrobic 

2- nie ma 100% na wbicie kd i to bardzo wkur juz chyba 5 kd potwora i nadal nie wbil

3- troche moze maja przewage ludzie z id ale da sie to ogarnac

a tak to serwer fajny czekam moze sie wreszcie ogarnie serw i nie bedzie tak wywalac  

52324509.jpg
Opublikowano

­

serwer fajny tylko jest pare - 

1- wywala co 30min nawet nie idzie duga spokojnie zrobic 

2- nie ma 100% na wbicie kd i to bardzo wkur juz chyba 5 kd potwora i nadal nie wbil

3- troche moze maja przewage ludzie z id ale da sie to ogarnac

a tak to serwer fajny czekam moze sie wreszcie ogarnie serw i nie bedzie tak wywalac  

Od 2 godzin nie wywaliło mnie ani razu, zrobiłem dzisiaj 5 dungów i ani razu nie wywaliło.

KD wbiłem za 2 kd moba, teraz specjalnie wbiłem kd pene żeby zobaczyć jak pali, a spaliło tylko raz.

Serwer ogólnie bardzo fajny, dodać tylko  ten sklep PO, ogarnąć na 100% żeby channele nie padały, ale myślę że już ogarnięte.

Codziennie więcej graczy, z rana 100 graczy to dobra liczba jak na moje oko :)

Opublikowano

reklama u Perserga ? :DD

raczej anty reklama xD

jak ten gimbus tylko odstrasza swoim zachowaniem ;d

reszta tych pseudo YT tez zalosna wiec niema co sie dziwic ze tak malo osob ;d

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

reklama u Perserga ? :DD

raczej anty reklama xD

jak ten gimbus tylko odstrasza swoim zachowaniem ;d

reszta tych pseudo YT tez zalosna wiec niema co sie dziwic ze tak malo osob ;d

­550 online o 11:15 to dla Ciebie mało? o.O

Kiedy będzie handlarz za PO?

Zrobicie, żeby dungi można było samemu robić? ;f

tenor.gif

Opublikowano

­550 online o 11:15 to dla Ciebie mało? o.O

Kiedy będzie handlarz za PO?

Zrobicie, żeby dungi można było samemu robić? ;f

O 11:45 JEST 602 więc :D 

Kiedy ten frajer z PO?

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

jakież niesamowita walka o spota podszedł do mnie typo z isu strzelił mi z chmury za 700k i co spot jego i to tyle z tej krotkiej lecz fascynujacej historii

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

juz stracilem  cierpliwosc do tego kickania i servera

sklepy ustawia sie dluzej niz stoja nawet nie ma jak zarobic normalnie nie mam ochoty siedziec kilka godzin i spamowac na czacie a o robieniu dungow nie ma mowy chyba ze polubie tracic perly

Opublikowano

Nie oczekuje odpowiedzi no ale napisze , zrobicie te dungi aby mozna bylo wchodzic solo ?!?!?!?! 

Nie mam zamiaru tracic przepustki zeby z kims isc .... 

4uc581.jpg

Opublikowano

To k***a zróbcie sobie 2 postać i wyexpcie ją do 30lvla. 30min roboty.

tak nie mam co robic tylko nowa postac ...

@Edit

Wkurwic sie mozna ... kicka co chwile channele .....

4uc581.jpg

Opublikowano

To k***a zróbcie sobie 2 postać i wyexpcie ją do 30lvla. 30min roboty.

Taki 100lvl też ma sobie wyexpić postać? Tylko wtedy to nie jest 30 minut...

Nie wiem po co jest wprowadzone, że na dungeon potrzeba 2 osoby, skoro te dungeony można robić samemu z pięści, a 2 osoba to albo postać, która i tak się wyloguje, albo inna osoba, która może będzie miała cały wartościowy drop dla siebie.­

tenor.gif

Opublikowano

na to właśnie czekałem! wbijam i gram :D

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Opublikowano

Zrobienie Dunga na 25lvl jest niemożliwością :)

Prawie zawsze loga, zazwyczaj przy czekaniu na resp drugiej żaby. 

Jak do cholery robić EQ jak symboli nie da się dropnąć?!

@Edit No do cholery. Nie ma dunga, żeby mnie nie wywaliło. Macie zamiar coś z tym zrobić, czy już można sobie ten serwer odpuścić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...