Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

InariMT2.eu [Dedyk] [Easy/PvP]

αѕєк

Inari  

820 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Chcecie Aby Na Serwerze Była Dostępna Zmiana Skilli?

• Tak Ale tylko w IS
    • Tak Ale Do Zdobycia z Dungeonów / Sklepu PI / IS
    • NIE
  2. 2. Czy Chcecie Aby Na Serwerze Był Dostępny Olejek Zmiany Nicku

• Tak Ale tylko w IS
    • Tak Ale Do Zdobycia z Dungeonów / Sklepu PI / IS
    • NIE
  3. 3. Wprowadzenie Handlarza z Fryzurami

• Tak ale (bez bonów)
    • Tak ale z Bonami w Sklepie PO (z bonami)
    • NIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 610
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mogłby się szybciej pojawiać moby na dungu.Czeba czekać czekać czekać.Moglibyście usunąć na dungu 25lvl że trzeba wszystkie moby wybić.Tak to by się wszyscy cieszyli

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Chciałem się rozejrzeć po serwerze, ale się nie da - średnio co kilka minut wyrzuca do ekranu logowania  :D zdążyłem tylko zauważyć że mała czcionka nie działa jak powinna ... 

Opublikowano

Kick kicka kickiem pogania, już straciłem na pierwszego dunga jakies 10 pereł, na 25 nawet nie wchodzę bo te perły słabo dropią

Opublikowano

Osoby, które władowały kasę w is mają znaczną przewagę nad graczem grającym bez niego? Bo jak widziałem wartości bonusów w petach to mnie trochę odrzuciło.

Opublikowano

Osoby, które władowały kasę w is mają znaczną przewagę nad graczem grającym bez niego? Bo jak widziałem wartości bonusów w petach to mnie trochę odrzuciło.

Niby wartości duże, ale tak naprawdę to w porównaniu bonusów w eq to nie dają jakiejś mega wielkiej przewagi. Ze zbroją na 40 +9, mieczem 45+7 i resztą na 25+8/9 (2 itemy +8, reszta +9) mam ~330% na ludzi + 600k+ hp.­

tenor.gif

Opublikowano

Ja na 60 lvl z full eq na swój lvl i perf oraz kd +6 padam z 45 lvl'em z full isem.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Ja na 60 lvl z full eq na swój lvl i perf oraz kd +6 padam z 45 lvl'em z full isem.

Dokładnie.

Ponoć mają dodać SM lub itemy z isu do dungów 65+

Opublikowano

Dokładnie.

Ponoć mają dodać SM lub itemy z isu do dungów 65+

Ponoć to mieli dodać handlarza za PO.

Ponoć miały być dungeony o 21 a jest 00;03 i zrobili przerwę techniczną na nieokreślony czas.

Ponoć is miał nie robić dużej przewagi.

ponoć symbole złotego smoka miały dropić lepiej

ponoć klasy miały być wyrównane.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Ponoć to mieli dodać handlarza za PO.

Ponoć miały być dungeony o 21 a jest 00;03 i zrobili przerwę techniczną na nieokreślony czas.

Ponoć is miał nie robić dużej przewagi.

ponoć symbole złotego smoka miały dropić lepiej

ponoć klasy miały być wyrównane.

Symbole dobrze dropią, z samego bossa 7 poleciało. Co do reszty to zgadzam się.

tenor.gif

Opublikowano

Symbole dobrze dropią, z samego bossa 7 poleciało. Co do reszty to zgadzam się.

Jakim cudem wyciągnąłeś 7 symboli z 1 bossa? Bk.

qolJA1e.png

Opublikowano

Jakim cudem wyciągnąłeś 7 symboli z 1 bossa? Bk.

Normalnie 

Mi poleciało 5 z bossa i do tego z metków...

No z IS'u wystarczy kupić jedną rzecz i przewaga jest ogromna.

Oby po przerwie był juz npc z itemami :)

Usuńcie odpalanie kilku petów jednoczesnie -.-

2i6eukk.jpg

Opublikowano

Normalnie 

Mi poleciało 5 z bossa i do tego z metków...

No z IS'u wystarczy kupić jedną rzecz i przewaga jest ogromna.

Oby po przerwie był juz npc z itemami :)

Usuńcie odpalanie kilku petów jednoczesnie -.-

Nie można.

1912513.jpeg

Opublikowano

Nie polecam serwera.Dungeon miał być wczoraj o 21.00 a nie ma do dzisiaj forum serwera nie działa.Osobiście odchodzę od serwera i nie polecam nikomu zaczynać gry :(

Nie widziałem gorszego 

Opublikowano

Nie polecam serwera.Dungeon miał być wczoraj o 21.00 a nie ma do dzisiaj forum serwera nie działa.Osobiście odchodzę od serwera i nie polecam nikomu zaczynać gry :(

Nie widziałem gorszego 

Oooo to jeszcze niewiele widziałeś. Myślę, że dzisiaj do wieczora jakoś rozwiążą problem dungów. Ktoś, kto postawił taki serwer, napracował się nad połataniem tego wszystkiego w jedno tak szybko nie odpuści. Obym się nie myliła, bo serwer mega.

2mzof5.jpg
Opublikowano

Takie nieścisłości na pewno nie zmusza mnie do opuszczenia serwera. Ale mogliby zrobić ten serwer bardziej przyjaznym dla graczy w końcu to easy, wiec mogłoby być łatwiej o ulepy i dungeony.

Opublikowano

zróbcie jakiś porządny event na którym każdy gracz dorobi się majątku bo jeśli bedziecie dalej olewać serwer i mieć wyjebke na graczy to długo nie pociągniecie.

Asek = Tusk :D

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Serwer jest całkiem spoko. Ale to na pewno nie Easy/PvP.

Prędzej Easy/Medium. Bo expi się nienajgorzej, choć na mapie od 60 są na prawdę małe spoty.

Ale co do EQ - to nie jest aż tak łatwo wszystko poulepszać. Trzeba 20x wejsć na DG (którego nie ma, a jak było to wywalało).

Więc jeśli chcecie aby to serio był EASY/PVP to polecam zwiększyć drop ulepszaczy na DG. No i w końcu dajcie tego NPC :)

Opublikowano

Serwer jest całkiem spoko. Ale to na pewno nie Easy/PvP.

Prędzej Easy/Medium. Bo expi się nienajgorzej, choć na mapie od 60 są na prawdę małe spoty.

Ale co do EQ - to nie jest aż tak łatwo wszystko poulepszać. Trzeba 20x wejsć na DG (którego nie ma, a jak było to wywalało).

Więc jeśli chcecie aby to serio był EASY/PVP to polecam zwiększyć drop ulepszaczy na DG. No i w końcu dajcie tego NPC :)

Przecież to jest Easy/4Fun

Exp jest znakomity, chociaż sie nie nudze monotonia jednej mapi. Zawsze sobie ze spota ubije bossa i metka, jest git.

Dungeony też są spoko. Wydaje mi się, że właśnie te wywalanie naprawiają :)

Na EQ prawda trzeba poświęcic troszkę czasu ale nawet jak przerobisz bron / zbroje to jest lepsza od poprzedniego przedmiotu także jest to zrównoważone.

Balans postaci tak samo jest zzachowany. Strasznie mi sie podoba.

2i6eukk.jpg

Opublikowano

a gościa za PO nadal nie ma.

Chyba czekacie az wypierdolą ludzie hajs w is'a to dopiero go dodacie i pewnie za 500 po 1 item.

Coś czuje, że bajere kręcicie z tym handlarzem dla przykucia uwagi i żeby gracze zostali.

ttpng_wxsaxxe.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...