Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

InariMT2.eu [Dedyk] [Easy/PvP]

αѕєк

Inari  

820 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Chcecie Aby Na Serwerze Była Dostępna Zmiana Skilli?

• Tak Ale tylko w IS
    • Tak Ale Do Zdobycia z Dungeonów / Sklepu PI / IS
    • NIE
  2. 2. Czy Chcecie Aby Na Serwerze Był Dostępny Olejek Zmiany Nicku

• Tak Ale tylko w IS
    • Tak Ale Do Zdobycia z Dungeonów / Sklepu PI / IS
    • NIE
  3. 3. Wprowadzenie Handlarza z Fryzurami

• Tak ale (bez bonów)
    • Tak ale z Bonami w Sklepie PO (z bonami)
    • NIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer całkiem spoko, większych problemów nie ma.  Jedyny problem to bugujący się koń, a dokładniej gdy w jednoczesnym momencie wciskamy w i spacje to koń zaczyna biec  i trzeba puścić spacje żeby przestał.

• Odpowiedzi 610
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Opłaca się wbijać na serwer?

Pobrałem clienta, ale po tym co piszą na forum sądzę że lipa, wolę się dopytać w temacie.

IS daje ogromną przewagę?

Opublikowano

­Opłaca się wbijać na serwer?

Pobrałem clienta, ale po tym co piszą na forum sądzę że lipa, wolę się dopytać w temacie.

IS daje ogromną przewagę?

Server spoko bo cos nowego, nowe expowiska no i tez przedzial LV.

Max 100 wiec od 15 lv zaczynaja sie fajne pvp ------------------

Ulepy lajtowo ----------

Male spoty mapa 60 -------- chyba nie poprawia

Opublikowano

­@αѕєк planujecie jakiś event wielkanocny? Taki chociażby drop pisanek z mobów, a z nich ulepszacze byłby dobrym pomysłem ;p

Tak. Cały opis oraz zmiany jakie zaszły na serwerze od startu będzie podany wieczorem. 

1912513.jpeg

Opublikowano

Drop Yang to jakiś żart co? 

Wbiłem 15lvl i mam 72k Yang. A u handlary 1.000 zmianek kosztuje 100k. 

Mam nadzieję, że na wyższym lvlu Yangi będą dropiły jak na Easy/PvP a nie Hard/Medium.

P.S. Nawet gdy Yangi wypadną na ziemie to znikają po 2 sekundach i nie ma czasu ich podnieść.

Opublikowano

Mam nadzieję, że na wyższym lvlu Yangi będą dropiły jak na Easy/PvP a nie Hard/Medium.

P.S. Nawet gdy Yangi wypadną na ziemie to znikają po 2 sekundach i nie ma czasu ich podnieść.

Masz przecież dodane zmianki w ilościach 50/250/500 

1912513.jpeg

Opublikowano

Na mapie od 20 już ładnie yangi lecą. 2 lvle i 250k ;)

Gdzie jest NPC, u którego się kupuje za punkty osiągnięć?­

tenor.gif

Opublikowano

Masz przecież dodane zmianki w ilościach 50/250/500 

Co nie zmienia faktu, że jest to serwer Easy/PvP a trzeba dropić sporo kasy, żeby w ogóle EQ wybonować. 

Już nie wspomnę o Yangach na ulepszanie :)

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że jest to serwer Easy/PvP a trzeba dropić sporo kasy, żeby w ogóle EQ wybonować. 

no  co fakt to prawda / wbiłem 22lvl i powiem wam że mnie to zniechęciło 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

­

Wbij większy lvl to nie będziesz płakał że na eq nie masz.

Jak się na 5 lvlu chce robić eq do pvp to powodzenia dalej :)

Wbij 20 i tam już lepiej yangi lecą.

Ogólnie serwer bardzo fajny, zobaczymy jak to dalej będzie.

Mam nadzieję że się postarają i nie dadzą "dupy" że tak powiem.

Opublikowano

Bardzo fajnie gra się na serwerze.

500 osób Online i ciągle rośnie :)

Serwer Easy/PvP

Polega na tym że łatwo zdobywa się ulepszacze, łatwo się ulepsza (duży %), łatwo uciagnąć spota, ogólnie "łatwo"

Easy nie znaczy że max lv wbija się w 1h i później nudy

tutaj Asek fajnie przemyslał rozgrywkę

Wbicie MAX Lv wymaga trochę czasu ale właśnie o to w tej grze chodzi.

Nikt nie każe Wam od razu wbijać MAX Lv

Wbijcie sobie 30 zróbcie eq itd.

Później wbijcie 50 zróbcie eq itd.

itd. itd. itd.

Na tym polega cała rozgrywka.

Z tego co zauważyłem osoba z full IS ma 15% przewagi nad graczem bez IS więc nie jest źle.. wiadomo serwer musi się z czegoś utrzymywać, i administracja również musi mieć z tego korzyści.

Myślę że wyjaśniłem sprawe hejtingu :)

Polecam serwer!

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Is daje faktyczną i odczuwalną przewage.

Expiąc z is lub bez jest duża róznica bez is'u po pare mobów sie bierze a i tak się deda z is'em bez problemu expimy.

W pvp pewnie też daje róznice (do pvp nie doszedłem) skoro taki skok jest w expie to w pvp zapewne też.

Yang w porównaniu do cen leci naprawdę mało i często trzeba robic  postac zmianki do dozo i usuwać postać -_- takkie jaja na serwie easy.

Poza tym nie ma sie do czego przyczepić :P

Ale bardzo takie niedogodności zniechęcają do gry gdy na samym starcie jest taki duzy poziom trudności.

Czytasz easy/pvp wbijasz expic i dostajesz plaskacza w ryj stwierdzając medium/hard :D  i nie mówię tu o exp rate.

@expiąc czuje sie jakbym grał na PL zz ratami :D

mojasygnan.png

Opublikowano

na serwerze gra sie dosc fajnie

co  do tego easy to jedynie chyba w dropie i ulepszaniu nie ma co expic na sile najlepiej wbic kilka lvl zrobic sobie przerwe i znow wbic pare lvl i tka w kolko chyba ze wam zalezy na topce

natomiast drop kasy no coz jako tako

czy pd gdzies dropi?

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

sklep z PO mial byc dodany w nocy  i sie pytam gdzie on jest ? czekacie az ludzie nabija wam kase w IS i dopiero dodacie ?

kicki  najgorsze jak sie jest na dungu kiedy to ogarniecie bo  nie tylko ja mam takie problemy a wiekszosc osob

Opublikowano

Is daje faktyczną i odczuwalną przewage.

Expiąc z is lub bez jest duża róznica bez is'u po pare mobów sie bierze a i tak się deda z is'em bez problemu expimy.

W pvp pewnie też daje róznice (do pvp nie doszedłem) skoro taki skok jest w expie to w pvp zapewne też.

Yang w porównaniu do cen leci naprawdę mało i często trzeba robic  postac zmianki do dozo i usuwać postać -_- takkie jaja na serwie easy.

Poza tym nie ma sie do czego przyczepić :P

Ale bardzo takie niedogodności zniechęcają do gry gdy na samym starcie jest taki duzy poziom trudności.

Czytasz easy/pvp wbijasz expic i dostajesz plaskacza w ryj stwierdzając medium/hard :D  i nie mówię tu o exp rate.

@expiąc czuje sie jakbym grał na PL zz ratami :D

Mało kasy na zmianki? Na mapie od 20 jak weźmiesz w miarę dużego spota to masz +/- 60k, czyli 600 zmianek o.O

­Kiedy będzie sklep za PO? :x

Naprawicie wywalanie z dungeonów?

tenor.gif

Opublikowano
Usuńcie te "hack detected", bo można szału dostać, jak wywala Cię, gdy normalnie bijesz sobie spota i tak co minutę...­ Wbijasz, a tu już ktoś na spocie...

tenor.gif

Opublikowano

Usuńcie te "hack detected", bo można szału dostać, jak wywala Cię, gdy normalnie bijesz sobie spota i tak co minutę...­ Wbijasz, a tu już ktoś na spocie...

Wut ? Mi jeszcze nic ani razu nie wyskoczyło ^^

IDcncno.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...