Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

InariMT2.eu [Dedyk] [Easy/PvP]

αѕєк

Inari  

820 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Chcecie Aby Na Serwerze Była Dostępna Zmiana Skilli?

• Tak Ale tylko w IS
    • Tak Ale Do Zdobycia z Dungeonów / Sklepu PI / IS
    • NIE
  2. 2. Czy Chcecie Aby Na Serwerze Był Dostępny Olejek Zmiany Nicku

• Tak Ale tylko w IS
    • Tak Ale Do Zdobycia z Dungeonów / Sklepu PI / IS
    • NIE
  3. 3. Wprowadzenie Handlarza z Fryzurami

• Tak ale (bez bonów)
    • Tak ale z Bonami w Sklepie PO (z bonami)
    • NIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 610
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To będzie ten event wielkanocny? Niby był aktywowany w nocy, ale nikt nic nie wie...­

Dokładnie, nic nie widac, nic nie słychać. 

qolJA1e.png

Opublikowano

Jest jeden duży minus. Serwer easy a dungeony 2osobowe.. ciężko znaleźć osobę do gry. Powinniście to zmienić. I tak jedna osoba sobie radzi bez problemu.

Opublikowano

Jest jeden duży minus. Serwer easy a dungeony 2osobowe.. ciężko znaleźć osobę do gry. Powinniście to zmienić. I tak jedna osoba sobie radzi bez problemu.

600 osob gra i ciężko znaleźć osobę do gry?

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

600 osob gra i ciężko znaleźć osobę do gry?

A Ty lubisz dzielić się dropem? Do tego polując na przepustkę 30 minut?

Co z tym eventem wielkanocnym? Bo tylko okłamujecie graczy. Wgraliście event, którego nie ma?

tenor.gif

Opublikowano

To ze teraz gra 600 osób to nie znaczy że każdy wtedy gra. Ja wole grać wcześnie rano albo w nocy wiec uwierz ze ciężko.

To zrób sobie drugą postać, do 30 lvla to jest chwila roboty.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano
Ogarnijcie to "hack detected"... Zrespił się boss, nagle "HACK SRECTED­" i wywaliło. Zalogowałem się znowu i bossa nie było. Jak znowu tak będzie to już wale ten serwer. Zawsze zostaje mi CS.

tenor.gif

Opublikowano

To ze teraz gra 600 osób to nie znaczy że każdy wtedy gra. Ja wole grać wcześnie rano albo w nocy wiec uwierz ze ciężko.

co prawda to prawda tez gram sam  a nie siedze tu caly czas  wiec bez sensu mam kogos szukac na 1 dangeon o ile kogos znajde jak do tej pory mam 50 lvl a chodze z eq na 54 lvl  

jak udalo mi sie wejsc jak mialem nizszy poziom  to mnie wywalilo 2 razy z 2 podejsc 

Ogarnijcie to "hack detected"... Zrespił się boss, nagle "HACK SRECTED­" i wywaliło. Zalogowałem się znowu i bossa nie było. Jak znowu tak będzie to już wale ten serwer. Zawsze zostaje mi CS.

tez to mam choć nie uzywam zadnych hakow wiec cos jest nie tak

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Tutaj pvp nie ma sensu z kimś kto ma troche isa.

Mam 54 lvl daggera i wziąłem pvp z ninją 30 lvl archera który miał 800k hp przy moim 550 przy prawie full eq, a on eq z nieb łez. Z*********e.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Widzę serwer pod is.

Dajcie w petach które można zdobyć w grze takie same bonusy jak w tych z is ! heuhheuhe nierealne.. bo przecież serwer musi jakoś zarobić hehe

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

Nie polecam gry na tym serwerze.
Jeżeli nie zainwestujesz w IS'a no to już na starcie jesteś skreślony.

W PvP jak i expie osoba z IS'a ma 20000x większą przewagę niż gracz bez, tak więc dziękuję, nie polecam.

anonymous-sg-sruba.png

Opublikowano

Nie polecam gry na tym serwerze.

Jeżeli nie zainwestujesz w IS'a no to już na starcie jesteś skreślony.

W PvP jak i expie osoba z IS'a ma 20000x większą przewagę niż gracz bez, tak więc dziękuję, nie polecam.

Jeżeli bez isa nie dajesz rady to za cienki bolek z Cb ;d Wystarczy dobre eq i lajtowo się wszystko ogarnia. Fakt w pvp trochę się odstaje przeciwko isowi lecz nie jest to jakiś wielki problem.

IDcncno.png

Opublikowano

Jeżeli bez isa nie dajesz rady to za cienki bolek z Cb ;d Wystarczy dobre eq i lajtowo się wszystko ogarnia. Fakt w pvp trochę się odstaje przeciwko isowi lecz nie jest to jakiś wielki problem.

Nie jest wielki problem? prosze Cie, mam 54 lvl i rozwala mnie 30 lvl archer gdzie ja mam full na strzały, a ma tylko kostium, skina do łuku i peta.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Nie jest wielki problem? prosze Cie, mam 54 lvl i rozwala mnie 30 lvl archer gdzie ja mam full na strzały, a ma tylko kostium, skina do łuku i peta.

Hmm, to ja ja mam 50 lvl i w wiekszosci rozwalam ludzi ktorzy maja isa , brak umiejetenosci robienia eq .Archer - nie jedno pvp mialem z ta klasa postaci i ludzie z isem nie daja rady . Hmm brak kd ?, zle eq zrobione :p?, nie ulepszona bizu na +9?, to wszystko daje sie we znaki :D

Opublikowano

IS az tak duzo nie daję.

@ asek

naprawcie te dungeony, bo loga 2/4 osob na serwerze na dungach, to napewno nie jest wina internetu/pc'ka.

Kiedy będzie dodany sklep z PO?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...