Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

InariMT2.eu [Dedyk] [Easy/PvP]

αѕєк

Inari  

820 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Chcecie Aby Na Serwerze Była Dostępna Zmiana Skilli?

• Tak Ale tylko w IS
    • Tak Ale Do Zdobycia z Dungeonów / Sklepu PI / IS
    • NIE
  2. 2. Czy Chcecie Aby Na Serwerze Był Dostępny Olejek Zmiany Nicku

• Tak Ale tylko w IS
    • Tak Ale Do Zdobycia z Dungeonów / Sklepu PI / IS
    • NIE
  3. 3. Wprowadzenie Handlarza z Fryzurami

• Tak ale (bez bonów)
    • Tak ale z Bonami w Sklepie PO (z bonami)
    • NIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer bardzo ciekawy. Przyjemnie się gra, exp i drop w porządku. Bardzo polecam.

Ps. nie przejmujcie się tymi hejtami. Dzieci które chcą mieć wszystko od razu nazywają ten serwer trudnym.

• Odpowiedzi 610
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Is daje faktyczną i odczuwalną przewage.

Expiąc z is lub bez jest duża róznica bez is'u po pare mobów sie bierze a i tak się deda z is'em bez problemu expimy.

W pvp pewnie też daje róznice (do pvp nie doszedłem) skoro taki skok jest w expie to w pvp zapewne też.

Yang w porównaniu do cen leci naprawdę mało i często trzeba robic  postac zmianki do dozo i usuwać postać -_- takkie jaja na serwie easy.

Poza tym nie ma sie do czego przyczepić :P

Ale bardzo takie niedogodności zniechęcają do gry gdy na samym starcie jest taki duzy poziom trudności.

Czytasz easy/pvp wbijasz expic i dostajesz plaskacza w ryj stwierdzając medium/hard :D  i nie mówię tu o exp rate.

@expiąc czuje sie jakbym grał na PL zz ratami :D

Bo nie umiesz eq zrobić pod daną mape.Ja bez isu ninja archer cisne więć to twój problem.A nie isa

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Serwer godny gram od samego startu , i naprawde jest miło :D, tylko mam pytaneczko gdzie sie to po wymienia? ;/?

Mieli dodac ale nie dodali

Wut ? Mi jeszcze nic ani razu nie wyskoczyło ^^

Jak uzywasz wh to ci wyskakuje i cie w*****a dlatego chcesz aby usuneli , ja gram czysto i nie mam z tym problemu ( loganie ) tak jak kolega wyzej ;)

4uc581.jpg

Opublikowano

PO Zostanie dodane kiedy tylko je odbugujemy.

Co do wywalania z gry zostało to już w jakimś stopniu ogarnięte.

Zapraszam wszystkich na dzisiejszego o/x 

oraz do gry.

Was Graczy cały czas przybywa dzisiaj było 551 osób Online.

(Jeżeli ktoś ma pytania lub bugi/propozycje/sugestie zapraszam na forum oraz na teamspeak)

1912513.jpeg

Opublikowano

Co bedzie w sklepie z po? itemy z is? wszystkie?

Wszystkie na pewno nie.

Usuńcie te "hack detected", bo można szału dostać, jak wywala Cię, gdy normalnie bijesz sobie spota i tak co minutę...­ Wbijasz, a tu już ktoś na spocie...

To offnij wh, to nie pokazuje się od tak. 

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Wszystkie na pewno nie.

To offnij wh, to nie pokazuje się od tak.

Offnij mózg, a nie, Ty go nie masz. Nigdy nie gram na tym syfie. Na Tem*dzie było to samo. Tyle, że tam napisali, że to naprawią. Czyli, że jest z tym problem. Nie wgrywa się czegoś, co nie działa w 100% dobrze.­

tenor.gif

Opublikowano

Offnij mózg, a nie, Ty go nie masz. Nigdy nie gram na tym syfie. Na Tem*dzie było to samo. Tyle, że tam napisali, że to naprawią. Czyli, że jest z tym problem. Nie wgrywa się czegoś, co nie działa w 100% dobrze.­

tak sie tłumacz :) 

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

DUPA nie server

Bo co? Bo trudno się expi? a coś Ty chciał z max 100 lvlem, serwer z*******y tylko gdzie ten sklep za PO bo pvp sie nie da robić z ludźmi is.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Bo nie umiesz eq zrobić pod daną mape.Ja bez isu ninja archer cisne więć to twój problem.A nie isa

Naucz sie czytać ze zrozumienie.

Po pierwsze zeby zrobić eq trzeba zmianki mnie na 20 lv stać ledwie na pare itemów.

PO drugie ten post odnosił się do tego że is daj widoczną i odczuwalną przewagę.

Serwer jest w porządku tylko są niedogodności ale poza tym jest wszystko w porządku można śmiało wbijać ale na początku nie obejdzie sie bez nerwów :P

mojasygnan.png

Opublikowano

Bo co? Bo trudno się expi? a coś Ty chciał z max 100 lvlem, serwer z*******y tylko gdzie ten sklep za PO bo pvp sie nie da robić z ludźmi is.

nie chodzi mi exp ale ogólnie bs jest zjeb...y chodzi jak qrwa po pigalaku  nie ktore mapki są z invori s2

Opublikowano

Zawitam, nie podoba mi się fakt, że z isu idzie wyciągnąć 215% na luda + masakryczna ilość hp, osoby grające bez is'u nie mają szans w pvp na maksymalnym poziomie ( W tym ja :D ) chyba, że idzie przedmioty z IS'u zdobyć w grze co bardzo by mi się podobało :D

802_950201414860269929132.png

Signature made by Kwasna111

' Ludzie boją się i nie nawidzą tych, których nie rozumieją '

Opublikowano

Zawitam, nie podoba mi się fakt, że z isu idzie wyciągnąć 215% na luda + masakryczna ilość hp, osoby grające bez is'u nie mają szans w pvp na maksymalnym poziomie ( W tym ja :D ) chyba, że idzie przedmioty z IS'u zdobyć w grze co bardzo by mi się podobało :D

Można będzie jeżeli tylko wprowadzimy system PO.

Oczywiście nie wszystkie.

Zapraszamy serdecznie.

1912513.jpeg

Pasjonat
Opublikowano

Hack detected nie oznacza, że gracz musi mieć hacka. Nie wiem skąd bierzecie informacje, ale to, że wyskakuje taki komunikat to nie znaczy, że jest to konkretnie hack..niektóre problemy tak traktuje.

To sami samo z plikami, które niby są wirusami.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...