Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] qEssentials - Publiczny system narzędzi do serwerów Minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 691
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

co tym razem? :)

[21:16:04] [Server thread/INFO]: [qEssentials] Enabling qEssentials v1.0-RELEASE
[21:16:04] [Server thread/ERROR]: Cannot load configuration from stream
org.bukkit.configuration.InvalidConfigurationException: unacceptable character 'ś' (0x9C) special characters are not allowed
in "<string>", position 528
	at org.bukkit.configuration.file.YamlConfiguration.loadFromString(YamlConfiguration.java:55) ~[craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-2-g85f5776-b3024jnks]
	at org.bukkit.configuration.file.FileConfiguration.load(FileConfiguration.java:149) ~[craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-2-g85f5776-b3024jnks]
	at org.bukkit.configuration.file.YamlConfiguration.loadConfiguration(YamlConfiguration.java:204) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-2-g85f5776-b3024jnks]
	at org.bukkit.plugin.java.JavaPlugin.reloadConfig(JavaPlugin.java:154) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-2-g85f5776-b3024jnks]
	at org.bukkit.plugin.java.JavaPlugin.getConfig(JavaPlugin.java:144) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-2-g85f5776-b3024jnks]
	at pl.za.xvacuum.qessentials.utils.LogUtil.<clinit>(LogUtil.java:24) [qEssentials%20(1).jar:?]
	at pl.za.xvacuum.qessentials.Main.onEnable(Main.java:114) [qEssentials%20(1).jar:?]
	at org.bukkit.plugin.java.JavaPlugin.setEnabled(JavaPlugin.java:250) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-2-g85f5776-b3024jnks]
	at org.bukkit.plugin.java.JavaPluginLoader.enablePlugin(JavaPluginLoader.java:324) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-2-g85f5776-b3024jnks]
	at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.enablePlugin(SimplePluginManager.java:404) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-2-g85f5776-b3024jnks]
	at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R1.CraftServer.loadPlugin(CraftServer.java:439) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-2-g85f5776-b3024jnks]
	at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R1.CraftServer.enablePlugins(CraftServer.java:375) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-2-g85f5776-b3024jnks]
	at net.minecraft.server.v1_7_R1.MinecraftServer.m(MinecraftServer.java:342) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-2-g85f5776-b3024jnks]
	at net.minecraft.server.v1_7_R1.MinecraftServer.g(MinecraftServer.java:319) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-2-g85f5776-b3024jnks]
	at net.minecraft.server.v1_7_R1.MinecraftServer.a(MinecraftServer.java:275) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-2-g85f5776-b3024jnks]
	at net.minecraft.server.v1_7_R1.DedicatedServer.init(DedicatedServer.java:175) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-2-g85f5776-b3024jnks]
	at net.minecraft.server.v1_7_R1.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:424) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-2-g85f5776-b3024jnks]
	at net.minecraft.server.v1_7_R1.ThreadServerApplication.run(SourceFile:617) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-2-g85f5776-b3024jnks]
Caused by: org.yaml.snakeyaml.reader.ReaderException: special characters are not allowed
	at org.yaml.snakeyaml.reader.StreamReader.checkPrintable(StreamReader.java:70) ~[craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-2-g85f5776-b3024jnks]
	at org.yaml.snakeyaml.reader.StreamReader.<init>(StreamReader.java:50) ~[craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-2-g85f5776-b3024jnks]
	at org.yaml.snakeyaml.Yaml.load(Yaml.java:399) ~[craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-2-g85f5776-b3024jnks]
	at org.bukkit.configuration.file.YamlConfiguration.loadFromString(YamlConfiguration.java:53) ~[craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-2-g85f5776-b3024jnks]
	... 17 more
[21:16:04] [Server thread/INFO]: [qEssentials] Ladowanie systemu...
[21:16:04] [Server thread/INFO]: [qEssentials] Zaladowano konfiguracje serwera!
[21:16:04] [Server thread/ERROR]: Error occurred while enabling qEssentials v1.0-RELEASE (Is it up to date?)
java.lang.NullPointerException
	at pl.za.xvacuum.qessentials.Runtime.getMySQL(Runtime.java:11) ~[?:?]
	at pl.za.xvacuum.qessentials.Main.onEnable(Main.java:120) ~[?:?]
	at org.bukkit.plugin.java.JavaPlugin.setEnabled(JavaPlugin.java:250) ~[craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-2-g85f5776-b3024jnks]
	at org.bukkit.plugin.java.JavaPluginLoader.enablePlugin(JavaPluginLoader.java:324) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-2-g85f5776-b3024jnks]
	at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.enablePlugin(SimplePluginManager.java:404) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-2-g85f5776-b3024jnks]
	at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R1.CraftServer.loadPlugin(CraftServer.java:439) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-2-g85f5776-b3024jnks]
	at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R1.CraftServer.enablePlugins(CraftServer.java:375) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-2-g85f5776-b3024jnks]
	at net.minecraft.server.v1_7_R1.MinecraftServer.m(MinecraftServer.java:342) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-2-g85f5776-b3024jnks]
	at net.minecraft.server.v1_7_R1.MinecraftServer.g(MinecraftServer.java:319) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-2-g85f5776-b3024jnks]
	at net.minecraft.server.v1_7_R1.MinecraftServer.a(MinecraftServer.java:275) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-2-g85f5776-b3024jnks]
	at net.minecraft.server.v1_7_R1.DedicatedServer.init(DedicatedServer.java:175) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-2-g85f5776-b3024jnks]
	at net.minecraft.server.v1_7_R1.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:424) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-2-g85f5776-b3024jnks]
	at net.minecraft.server.v1_7_R1.ThreadServerApplication.run(SourceFile:617) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-2-g85f5776-b3024jnks]

1. to nie moze pobrac znaku 'ś'

2. pewnie pasy do mysql zjeb4les

Opublikowano

teraz to:

[10:27:31] [Async Chat Thread - #1/ERROR]: Could not pass event AsyncPlayerChatEvent to qEssentials v1.0
org.bukkit.event.EventException
	at org.bukkit.plugin.java.JavaPluginLoader$1.execute(JavaPluginLoader.java:299) ~[craftbukkit.jar:git-Spigot-1571]
	at org.bukkit.plugin.RegisteredListener.callEvent(RegisteredListener.java:62) ~[craftbukkit.jar:git-Spigot-1571]
	at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.fireEvent(SimplePluginManager.java:502) [craftbukkit.jar:git-Spigot-1571]
	at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.callEvent(SimplePluginManager.java:484) [craftbukkit.jar:git-Spigot-1571]
	at net.minecraft.server.v1_7_R4.PlayerConnection.chat(PlayerConnection.java:932) [craftbukkit.jar:git-Spigot-1571]
	at net.minecraft.server.v1_7_R4.PlayerConnection.a(PlayerConnection.java:872) [craftbukkit.jar:git-Spigot-1571]
	at net.minecraft.server.v1_7_R4.PacketPlayInChat.a(PacketPlayInChat.java:28) [craftbukkit.jar:git-Spigot-1571]
	at net.minecraft.server.v1_7_R4.PacketPlayInChat$1.run(PacketPlayInChat.java:59) [craftbukkit.jar:git-Spigot-1571]
	at java.util.concurrent.Executors$RunnableAdapter.call(Executors.java:511) [?:1.8.0_40]
	at java.util.concurrent.FutureTask.run(FutureTask.java:266) [?:1.8.0_40]
	at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1142) [?:1.8.0_40]
	at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:617) [?:1.8.0_40]
	at java.lang.Thread.run(Thread.java:745) [?:1.8.0_40]
Caused by: java.lang.NullPointerException
	at pl.za.xvacuum.qessentials.listeners.PlayerChat.chatevent(PlayerChat.java:42) ~[?:?]
	at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method) ~[?:1.8.0_40]
	at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:62) ~[?:1.8.0_40]
	at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:43) ~[?:1.8.0_40]
	at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:497) ~[?:1.8.0_40]
	at org.bukkit.plugin.java.JavaPluginLoader$1.execute(JavaPluginLoader.java:296) ~[craftbukkit.jar:git-Spigot-1571]
	... 12 more
Opublikowano

[10:25:01 ERROR]:
Caused by: java.lang.NullPointerException
        at pl.xawierstudio.tools.listeners.PlayerChat.chatevent(PlayerChat.java:42) ~[?:?]

Jakiś tools od xawierstudo się sypie. BTW. Używaj asynchronicznego eventu AsyncPlayerChaEvent.

#AntyBlezur

Opublikowano

Jakiś tools od xawierstudo się sypie. BTW. Używaj asynchronicznego eventu AsyncPlayerChaEvent.

wlasnie sobie booleana konfiguruje ale to nie tego wina.

ps: usuncie polskie znaki z configu, bo mi wczytywało z eclipsa w którym byl pisany plugin.

Opublikowano

wlasnie sobie booleana konfiguruje ale to nie tego wina.

ps: usuncie polskie znaki z configu, bo mi wczytywało z eclipsa w którym byl pisany plugin.

eclipse? serio? XDDD

@antyblezur

kjedy apdejt?

(nie zwracajcie na to uwagi oprocz blezura)

Opublikowano

eclipse? serio? XDDD

@antyblezur

kjedy apdejt?

(nie zwracajcie na to uwagi oprocz blezura)

problem rozwiązany, okazalo się że zapomniałem usunąć innego mojego pluginu na chat i nadpisywał qEssentials xD

Opublikowano

Szczeniackie zachowanie jednego z programistów java tego pluginu :)

Nie wkurwiaj mnie szmaciarzu swoimi żałosnymi tekstami typu, że twój "plugin" od Kamilkime będzie lepszy, ponieważ ja oraz pozostałe osoby z naszego teamu są osobami pełnoletnimi - 18 - 24 lata i z javą mamy więcej wspólnego niż ty i twoje force opy. Jak widać zamknałęś temat więc pluginu nie będzie, zanim będziesz oceniał czyje są lepsze, to prosze cie wystaw swoje i niech publika oceni.

@topic Wy nawet nazwy własnej nie potrafiliście wymyślić :D

Opublikowano

Szczeniackie zachowanie jednego z programistów java tego pluginu :)

Nie wkurwiaj mnie szmaciarzu swoimi żałosnymi tekstami typu, że twój "plugin" od Kamilkime będzie lepszy, ponieważ ja oraz pozostałe osoby z naszego teamu są osobami pełnoletnimi - 18 - 24 lata i z javą mamy więcej wspólnego niż ty i twoje force opy. Jak widać zamknałęś temat więc pluginu nie będzie, zanim będziesz oceniał czyje są lepsze, to prosze cie wystaw swoje i niech publika oceni.

@topic Wy nawet nazwy własnej nie potrafiliście wymyślić :D

Lepsza nazwa ktora jest kojarzona z plg na ktorym sie wzoruja niz nick + "tools"
Opublikowano

@TheMajster

~1

Ad. "szczeniackiego zachowania".

Odniosę się do tego w ten sposób - to nie my zachowujemy się jak tu powiedziałeś "szczeniacko" i to nie my sprowokowaliśmy kłótnię.

Podkreślam raz jeszcze, jezeli chcesz "zmieniać" świat tymi idiotycznymi i niekonstruktywnymi słowami krytyki, zacznij proszę od siebie.

Z całym szacunkiem, ale póki co wszystkie pluginy które wystawiłeś na tym forum bądź wyciekły do internetu nie mają startu do naszego projektu. Przy czym nie mam na myśli samochwalstwa, ale to są fakty które wiele osób jest w stanie potwierdzić.

~2

W odpowiedzi na twoje jakże idiotyczne oskarżenia powiem tylko kilka zdań, ponieważ nie zamierzam marnować mojego cennego czasu na niewyżytego w internetach chłoptasia.

Jak już wspominałem, zamiast się "sapac" do nas i do naszego projektu, proszę wystawić własny projekt z otwartym kodem źródłowym, i to publika oceni czyj kod jest lepszy. Jestem oczywiśćie przekonany, że wybiorą nasz qEssentials, dlatego że w projekt ten wkładamy dużo naszych umiejetnosci i zaangazowania. Przy tym nie mamy przysłowiowego "bulu dupy" o to, że ktoś napisał coś lepiej. Masz problem z Javą - pisz do naszej ekipy śmiało, chętnie pomożemy, podzielimy się z tobą naszą wiedzą, ale niczego nie zyskujesz poprzez internetowe spiny i inne tego typu rzeczy w tym temacie / na prywatnych wiadomościach. Jestem absolutnie pewien, że 90% naszego tutaj kodu nie byłeś w stanie zrozumieć sądząc po twoich ostatnich kreacjach. Proponuję troszkę poczytać o Javie, nauczyć się kultury osobistej i dopiero udzielać się w internecie, gdzie każdy może być anonimowy i podawać się za kogo tylko chce.

Porozmawiamy o umiejętnościach, gdy napiszesz plugin który nie będzie ograniczał się do kodu z innych popularnych pluginów, i gdy przyznasz się rodzicom, że nie wychowali cię tak jak trzeba.

PS. Nad pluginem pracują trzy, nie cztery osoby :)

~ntsw

Ty pewnie nic nie robisz, no nie wy sprowokowaliście kłótnię, tylko TY. Wiec dlaczego dalej sie pogrążasz dziecinko :*

Opublikowano

@TheMajster

~1

Ad. "szczeniackiego zachowania".

Odniosę się do tego w ten sposób - to nie my zachowujemy się jak tu powiedziałeś "szczeniacko" i to nie my sprowokowaliśmy kłótnię.

Podkreślam raz jeszcze, jezeli chcesz "zmieniać" świat tymi idiotycznymi i niekonstruktywnymi słowami krytyki, zacznij proszę od siebie.

Z całym szacunkiem, ale póki co wszystkie pluginy które wystawiłeś na tym forum bądź wyciekły do internetu nie mają startu do naszego projektu. Przy czym nie mam na myśli samochwalstwa, ale to są fakty które wiele osób jest w stanie potwierdzić.

~2

W odpowiedzi na twoje jakże idiotyczne oskarżenia powiem tylko kilka zdań, ponieważ nie zamierzam marnować mojego cennego czasu na niewyżytego w internetach chłoptasia.

Jak już wspominałem, zamiast się "sapac" do nas i do naszego projektu, proszę wystawić własny projekt z otwartym kodem źródłowym, i to publika oceni czyj kod jest lepszy. Jestem oczywiśćie przekonany, że wybiorą nasz qEssentials, dlatego że w projekt ten wkładamy dużo naszych umiejetnosci i zaangazowania. Przy tym nie mamy przysłowiowego "bulu dupy" o to, że ktoś napisał coś lepiej. Masz problem z Javą - pisz do naszej ekipy śmiało, chętnie pomożemy, podzielimy się z tobą naszą wiedzą, ale niczego nie zyskujesz poprzez internetowe spiny i inne tego typu rzeczy w tym temacie / na prywatnych wiadomościach. Jestem absolutnie pewien, że 90% naszego tutaj kodu nie byłeś w stanie zrozumieć sądząc po twoich ostatnich kreacjach. Proponuję troszkę poczytać o Javie, nauczyć się kultury osobistej i dopiero udzielać się w internecie, gdzie każdy może być anonimowy i podawać się za kogo tylko chce.

Porozmawiamy o umiejętnościach, gdy napiszesz plugin który nie będzie ograniczał się do kodu z innych popularnych pluginów, i gdy przyznasz się rodzicom, że nie wychowali cię tak jak trzeba.

PS. Nad pluginem pracują trzy, nie cztery osoby :)

~ntsw

no to smiechlem xD

obejrzenie kilku poradnikow kamilkime to nie wiedza a idiotyzm ...

a publika oceni kod ? hahahahahaha ci idioci nie potrafiliby najprostrzego pluginu z 1 listenerem zrobic 

Opublikowano

@TheMajster

Nie wiem mistrzu, jaki jest twój problem, bo jak już mówiłem wcześniej jesteś niewyżytym gimbusem [albo prawnie dorosłym z umysłem gimbusa] który próbuje zabłysnąć w internetach swoimi żałosnymi wypocinami na temat tego pluginu. Dla twojej wiadomośći, nie jestem dzieckiem, ale nie wiem jaki jest twój problem jeśli chodzi o nich, bo większość których znam ma lepszy charakter i są lepiej wychowane niż ty. Przyszedłeś, zacząłeś się spinać, o to jaki to jesteś dobry i jak dobre pluginy piszesz. Mam to za przeproszeniem koło dupy, ze mną na ten temat możesz pogadać dopiero jak cokolwiek wystawisz.

Na ten temat powiem tyle...

~ntsw.

PS. Pamiętajcie, cebulaki z bulem dupy zawsze się znajdą.

A ty ciągle wyzywasz i przeciągasz temat, nie udawaj już takiego dorosłego dziecinko :)

Zachowujesz sie jak J*b*ne dziecko SP, ja pisze bez wyzwisk a ty wyzywasz, lepszy i tak nie będziesz wiec nic Ci to nie da :)

Dla twojej wiadomości, źle napisałeś "wiadomości", gadasz o wychowaniu a widać twoją nie zamykającą sie morde, gdzie obrażasz każdego, który ci wlezie za skórę.

Już kończę tą dyskusie, bo do porozumienia z dzieciną nie zajdę, a szkoda mojego cennego czasu :D

Opublikowano

@NTSW

Ja osobiscie nie chcialem sie wypowiadac myslalem ze po jakims czasie projekt ucichnie... no ale widze ze nic z tego, pojawiles sie z dupy NIC A NIC soba nie reprezentujesz.

1.Wasza klasa API, co to jest k***a?

2.Wasza stoniarka? Gdzie jest mozliwosc zmiana receptury???

3.BackUtil xD? Co to jest? Zawsze myslalem ze informacje o graczu powinny byc trzymane w obiekcie od playera no ale widze ja tez sie myle : )

4.Nazewnictwo... boze ja sam sie przyznaje ze mam c*****e, fakt ale az tak chujwego publicznie nie mialem

przyklad:

public void playerLeave(PlayerQuitEvent e){

5.TimeUtil, to wkoncu zdecydujcie sie k***a gdzie trzymacie taski.. :)

6. Tak to dawno sie nie usmialem ! xD

if(args[0].equalsIgnoreCase("3"))   {   HelpUtil.sendHelp(3, sender);   return;   }   if(args[0].equalsIgnoreCase("4"))   {   HelpUtil.sendHelp(4, sender);   return;  

}

7.Mistrzem mysql wcale nie jestem, ale wasze mysql wcale nie jest takie "Z*******E" xD

8. Wasze CLEARITEMS, nawet nie sprawdzacie ile itemy leza na ziemi.. cmon

9. A update gracza do mysql zawsze wszystko? xD

10. A...

LogUtil.info("Znaleziono plugin: Vault");  

LogUtil.info("Implementacja API zakonczona!");

Fajnie...

JEST TO OBIEKTYWNA OPINIA I NIE ZAMIERZAM SIE KLOCIC WIECEJ.

CHCIALEM CI POKAZAC ZE TWOJ PLUGIN PIEKNY NIE JEST.

TEGO PRO ELO KODU JEST WIECEJ, ALE NIE CHCIALO MI SIE SZUKAC

~OtekPlay

"bEZoDjBurU"

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngntsw.

Skoro sie uczy, popraw po nim bledy bo w tej chwili wciaz mowisz ze plguin jesT IO3QWNRTQWERTWQNOIR QPROE LEO Z*******Y I C**J A WY JESTESCIE CEBULE I MI ZAZDROSCICIE.. xD

Moj misiu, w klockach coraz mniej siedze, bawie sie czyms powazniejszym na codzien :D

Czym sie wyroznia twoj MySQL, bo przeciez jest pro elo zajebsite ?

Nie musze napisac cos swojego aby ocenic publiczny kod, skoro jest publiczny dbajcie o niego tak jak powinniscie :)

Opublikowano

Skoro sie uczy, popraw po nim bledy bo w tej chwili wciaz mowisz ze plguin jesT IO3QWNRTQWERTWQNOIR QPROE LEO Z*******Y I C**J A WY JESTESCIE CEBULE I MI ZAZDROSCICIE.. xD

Moj misiu, w klockach coraz mniej siedze, bawie sie czyms powazniejszym na codzien :D

Nie musze napisac cos swojego aby ocenic publiczny kod, skoro jest publiczny dbajcie o niego tak jak powinniscie :)

Ooo, otek widzę zmiane u cb :D

We wszystkim co wymieniłeś - kody te pisał xVacuum @AdamGrzegorz który sie uczy.

I tak robi wieksze postepy niz wy.

Jak nie ogarniasz mysql - to zamknij po prostu morde, nie wypowiadaj sie na tematy których nie rozumiesz.

I tak na 100% nie rozumiesz większości klas z MySQL wiec pierdolisz głupoty.

To nie jest mój plugin ..

Odezwał sie typowy polski cebulak który mocny jest tylko w gębie.

Napisz coś samemu :)

~ntsw

@NTSW 

We wszystkim co wymieniłeś - kody te pisał xVacuum @AdamGrzegorz który sie uczy.

Hahaha, naprawdę?

Nie masz na kogo winy zganiać ..

@OtekPlay Pierwszy raz się z Tobą z godzę co do @NTSW ..

Przyznam Otek Coś tam Jave ogarnia i ntsw ty sie z nim nie porównuj bo zle na tym skończysz. Po prostu jesteś nikim :) Dziecino 

Opublikowano

Ale nie będziemy rozmawiać o twoich umiejętnościach bo zajmie to tyle ile pisanie listu do pani Zosi...  Nikt cię nie kara za umiejętność tylko za cwaniactwo i cebulactwo to jest smutne...  Twój opis tak naprawdę jest samo krytyka :) 

Opublikowano

Ale nie będziemy rozmawiać o twoich umiejętnościach bo zajmie to tyle ile pisanie listu do pani Zosi...  Nikt cię nie kara za umiejętność tylko za cwaniactwo i cebulactwo to jest smutne...  Twój opis tak naprawdę jest samo krytyka :)

Nie ma co z nimi pisać, zaprosiłem ich na ts3 i ściemniali, że nie mają mikrofonu, czuję że za tym sie kryły głosy piskliwe dorosłych ludzi :)

Opublikowano

[edited]

koniec spiny.

albo spierdole za granicę albo skończymy z tym projektem.

podziękujcie wszystkim tym którzy lubią się przypierdalać.

i nie pozdrawiam polaków.

NTSW

Jakby nie patrzec to jestes polakiem ;x

Opublikowano

@OtekPlay
@TheMajster
@Inne cebulaczki.

Czy wam sprawia przyjemność "hejt"? Z tego co widzę, to bardzo. Zanim zaczniecie pisać X postów dot. tego jak xPlugin jest słaby, a może wręcz ch**owy, zważcie na to, że ktoś udostępnił xPlugin robiąc to non-profit.
Pamiętajcie o tym, że autor/rzy xPluginu mają własne życie, szkołę, rodzinę, prace.
Zazwyczaj autor xPluginu robi to dla "fanu" lub dla nauki.

Od wersji 1.0 qEss, zrobiłem jedynie podstawę pod "lang", z powodu pracy nad innym projektem. Za kilka dni, może jutro zabieram się do pomocy nad tym projektem ;3, z pewnością to przyspieszy czas oczekiwania na plugin.

Cytacik #1:

Jakby nie patrzec to jestes polakiem ;x

@NTSW odnosił się do tych, którzy są przeciętnym "polaczkiem".

Cytacik #2:

Nie ma co z nimi pisać, zaprosiłem ich na ts3 i ściemniali, że nie mają mikrofonu, czuję że za tym sie kryły głosy piskliwe dorosłych ludzi :)

Mnie nikt nie zaprosił, z tego co mi wiadomo @AdamGrzegorz nie posiada mikrofonu, a @NTSW z chęcią by porozmawiał, a ja nie zamierzam rozmawiać z bandą gimnazjalistów(bez urazy dla tych, którzy mają dystans do siebie), którzy po chwili rozmowy zaczną wyzywać itd.

Cytacik #3:

Z tego postu, czytając inne wasze wypociny oraz znając umiejętności @NTSW stwierdzam, że ten post powinien być skierowany od @NTSW do Ciebie, trochę dystansu do siebie by Ci się przydało, gdyż w przyszłości chcąc zostać "developerem" okaże się, że się przeliczyłeś z swoimi umiejętnościami.

A co do opisu, z tego co kojarzę NTSW chyba pracował też nad innymi projektami, niż do gry Minecraft, ale nie jestem pewien.

Cytacik 4#:

Ooo, otek widzę zmiane u cb :D

@NTSW 

Hahaha, naprawdę?

Nie masz na kogo winy zganiać ..

@OtekPlay Pierwszy raz się z Tobą z godzę co do @NTSW ..

Przyznam Otek Coś tam Jave ogarnia i ntsw ty sie z nim nie porównuj bo zle na tym skończysz. Po prostu jesteś nikim :) Dziecino 

Podczas pracy nad wersją 1.0, każdy z nas miał przedzielone zadanie.
NTSW miał określone zadanie, ja miałem, oraz xVacuum miał, więc nikt tu na nikogo winy nie zwala.
xVacuum się uczy, w przyszłości jeśli będzie miał nadal chęć do nauki programowania w Javie, może być o wiele lepszy od Was, po prostu zaczął później od Was i dlatego trzeba Mu dać czas, wasze początki pewnie nie były lepsze, a może i teraz są gorsze, tylko staracie się mieć "swag" itd.

Cytacik 5#:

[edited]

koniec spiny.

albo spierdole za granicę albo skończymy z tym projektem.

podziękujcie wszystkim tym którzy lubią się przypierdalać.

i nie pozdrawiam polaków.

NTSW

Przyznam Ci dużo racji, za granicą kultura na forach internetowych, ale i nie tylko jest o wiele wyższa, niż w Polsce.

Cytacik 6#:

NIKT nie mówił, że plugin jest "IO3QWNRTQWERTWQNOIR QPROE LEO Z*******Y I C**J A WY JESTESCIE CEBULE I MI ZAZDROSCICIE", plugin jest dobry, ale jest z prawdopodobnie lepszy od tych które Wy publikujecie.
Ty myślisz, że każdy z nas żyje tylko w świecie wirtualnym?
Niestety nie mamy tyle czasu, aby wszystko poprawiać, lecz w następnych "apdejtach" kod pluginu zostanie poprawiony, zauważcie również to, że jest to wersja 1.0 - PIERWSZA OFICJALNA.

Cytacik 7#:

Ty pewnie nic nie robisz, no nie wy sprowokowaliście kłótnię, tylko TY. Wiec dlaczego dalej sie pogrążasz dziecinko :*

Rly!? Mój drogi kolego, to Ty zacząłeś pisać w tym temacie i to Ty sprowokowałeś kłótnię.

Czytając wszystkie Twoje posty sądzę, że to to właśnie Ty się pogrążasz a nie inni potencjalni użytkownicy tego Forum, bo to właśnie do nich kierujesz te posty.

Cytacik 8#:

no to smiechlem  xD

obejrzenie kilku poradnikow kamilkime to nie wiedza a idiotyzm ...

a publika oceni kod ? hahahahahaha ci idioci nie potrafiliby najprostrzego pluginu z 1 listenerem zrobic 

Wątpię aby @NTSW oglądał jakiekolwiek poradniki na jakimkolwiek serwisie społecznościowym.

Na początku obrażasz @NTSW a następnie, użytkowników tego forum, mając IQ powyżej 60 wiedziałby, że ta wiadomość kierowania jest do osób, które mają jakiekolwiek umiejętności dot. pluginu.
I dlaczego tak bardzo zależy Ci na obrazie innej osoby, skoro jej nie znasz i jaką daje ci to satysfakcje?

Cytacik 9#:

A ty ciągle wyzywasz i przeciągasz temat, nie udawaj już takiego dorosłego dziecinko  :)

Zachowujesz sie jak J*b*ne dziecko SP, ja pisze bez wyzwisk a ty wyzywasz, lepszy i tak nie będziesz wiec nic Ci to nie da  :)

Dla twojej wiadomości, źle napisałeś "wiadomości", gadasz o wychowaniu a widać twoją nie zamykającą sie morde, gdzie obrażasz każdego, który ci wlezie za skórę.

Już kończę tą dyskusie, bo do porozumienia z dzieciną nie zajdę, a szkoda mojego cennego czasu  :D

Wyzywać to, wyzywasz Ty "dorosły" człowieku.
Wątpię aby on uczęszczał do Szkoły Podstawowej, gdyż jego kultura oraz umiejętności są na naprawdę wysokim poziomie.
Piszesz "ja pisze bez wyzwisk"  a kilka poprzednich wyrazów to "J*b*ne dziecko SP".

Kończysz dyskusję, a mimo to nadal do niej wracasz...

Proszę pseudo programistów" "hejterów" i  "cebulaczki" znajdźcie trochę oleju w głowie, NTSW oraz xVacuum poświęcili wiele czasu na ten projekt i należało by się im trochę szacunku zamiast "hejtu", przynajmniej postarajcie się być dojrzali.

Ja nie zamierzam wchodzić w żadne dyskusję z Wami, ale proszę Was a szacunek do innych ludzi.
Gdybym miał więcej czasu na "internety" moja wypowiedź miała by większy sens i nie była by taka krótka i chaotyczna.

Przepraszam za błędy językowe które pewnie rażą w oczy, ale niestety jestem bardzo słaby z mojego ojczystego języka.

~Pozdrawiam miśki ;*.

logo-mpc.png

Opublikowano

@Kresrek007

Przykladowy cytat

"Technologie które wprowadziliśmy w MySQL nie użył przed nami żaden polak, więc ich zapewne nawet na oczy nie widziałeś."

NICZYM ALE TO NICZYM wasze mysql sie nie wyroznia a widzialem takie milion razy na oczy, smutne.

@Kresrek007

Nikt nie mowi abysice tego dalej nie robili czy cos... Ale to co macie.. bylo powijane 1000 razy... wiec nie mowcie na krytyke "CEBULACTWO" twoj kolega sie zachowuje jak typowa cebula ktorej nie wolno zwrocic uwagi.

Ja faktycznie mam duze mniemania o sobie, zawsze bylem kims wiecej niz szarym czlowiekiem ktory rano sie obudzi pojdzie do szkoly i wroci :)

WSPIERAM TO CO ROBICIE, nie chcialem projektu od samego poczatku krytykowac siedzialem "CICHO" az wkoncu szlak mnie trafil z cebula.

Jesli robicie to publicznie polecam liczyc sie z krytyka, jesli nie to zwijajcie manatki bo w tej chwili za cwaniactwo bede krytykowal kazdy c*****y update 

Najgorsze od cebuli jest zachowanie ntsw, na sile chlopak pokazuje ze jest jakos starszy umyslowo a wysiada przy krytyce.

Tak, macie racje "ANGLICY" sa o wiele bardziej wporzadku ale czekaj.. URODZILES SIE W POLSCE i bedziesz traktowany tak jak zaslugujesz tyle odemnie, z fartem

@Edit

Co do : 

@TheMajster

NIE MAM NIC Z NIM WSPOLNEGO, nie zamierzam nawet. Jest to jakis random i proponuje wam go ignorowac bo jego poziom "JAVY" jest na zmianie nazwy w plugin.yml :)

@CzuowiekBanann

Nie znam tez, jakis random spamujacy na forum polecam przejrzec jego posty

@NTSW

Jesli faktycznie zamierzasz wspierac projekt dalej, polecam Ci poprawic to co napisalem nastepnie bede wylapywal kazda kolejna "WPADKE" jesli projekt bedzie wspierany ciagle na githubie sam go wespre "SWOIM" Kodem :)

Jakis tam poziom masz pewnie, ale nie afiszuj sie tak chujowym pluginem ;p

Z GORY PRZPERASZAM ZA MOJ JEZYK POLSKI sram na slownik i nasze zasady ;p

Opublikowano

A ty ciągle wyzywasz i przeciągasz temat, nie udawaj już takiego dorosłego dziecinko :)

Zachowujesz sie jak J*b*ne dziecko SP, ja pisze bez wyzwisk a ty wyzywasz, lepszy i tak nie będziesz wiec nic Ci to nie da :)

Już kończę tą dyskusie, bo do porozumienia z dzieciną nie zajdę, a szkoda mojego cennego czasu :D

Masz cos z mozgiem? Piszesz ze nie wyzywasz a w tym samym poscie "J*b*ne dziecko SP"

Edit

Jednak kresrek o tym napisal juz

Opublikowano

@NTSW

"Nie potrzebujemy jakiegoś gównianego kodu od programisty który pisze nazwy metod po polsku ;>"

He? Dowod jakis czy cus?

"Czy ty tego dalej nie rozumiesz? Jesteś aż tak tępy?

Pisałem już z 20 raz że to nie są moje kody!!"

Gowno mnie to interesuje, kod jest publiczny piszecie wszyscy razem takze razem dostaniecie tez krytyke.

Opublikowano

Witam.

Od pewnego czasu obserwuje ten projekt na githubie i stwierdzam że kod jest wykonany bardzo dobrze, pomijając niektóre niedoskonałości, przeważnie kosmetyczne.

Wtyczka jest bardzo przydatna, szczególnie iż jest to pierwszy tego typu otwarty projekt.

Panowie na górze ( @OtekPlay , @TheMajster ) widzę podchodzą do tego tematu dość sceptycznie, ale uwierzcie mi, że nie ma co chłopaków zniechęcać, to naprawdę dobry projekt i nie warto wykłócać się kto jest lepszy, kto nie. Czy nie łatwiej jest porozmawiać jak człowiek z człowiekiem i pomyśleć czy warto się przekomarzać nawzajem? Wystarczy wypisać błędy które chłopaki mogą naprawić i koniec, po co się tak tego tematu uczepiliście? Zazdrość czy może chęć dowartościowania swojego ego? Nie wiem, ale wiem - że jest to bez sensu.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

PS: Proszę nie oceniać mnie po ilości postów czy czasu online, stworzyłem to konto jedynie po to by wspierać polskie pluginy i walczyć z idiotyzmem niektórych osób. :)

Poza tym historia mojego życia programistycznego jest dość obszerna ;)

­Pozdrawiam.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngVectored.

Spojrz ze napisalem obiektywna opinie bez wyzywania, ale pan @NTSW jest przekonany ze jest pro elo z*******y i zjadl 9999219482190482109489021849021840921890512890521809578109428109421042910 wszystko. xD

Opublikowano

@OtekPlay

Tak, lecz w Twoim poście widać było nutkę złego nastawienia, i oczekiwania słów krytyki od autorów. Przynajmniej ja tak odczułem widząc Twój post, szczególnie że zwyczajnie naśmiewałeś się z niektórych kawałków kodu.

Uwierz mi że napisać tak potężny projekt w tak krótkim czasie (około połowy miesiąca, jak już liczę), jest naprawdę bardzo trudne i nie wiele osób by temu podołało.

Pozdrawiam i jak już pisałem - życzę miłego dnia, bo świat jest piękny, i nie trzeba się nawzajem gryźć :)

­Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...