Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] qEssentials - Publiczny system narzędzi do serwerów Minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 691
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy zaraz nolife to nie powiedzialbym. Fakt uwinąl się z fg dziwisz się? Chcial mieć spokój. Dzieci spam mu robiły a teraz już sobie odpuscil.

Posty: 100|200|300|400|500|600|700|800|900|1000 Mission Complete! xD  :P

76561198209779975.png

Opublikowano

Czy zaraz nolife to nie powiedzialbym. Fakt uwinąl się z fg dziwisz się? Chcial mieć spokój. Dzieci spam mu robiły a teraz już sobie odpuscil.

Trochę jest nolifem ;) nie ogarnął by tego tak szybko jak zrobił, nie możliwe bez nolajfu.

A że dzieci spam robiły, to na 100% prawda xD

­

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

Może miał wene i dlatego nolife był xD Ale to nie temat od tego. Tylko qEssentials dodajcie to tpahere malo przydatne ale fajna funkcja żeby zaspokoić vipa ze ma malo uprawnien xD

76561198209779975.png

Opublikowano

@bartek190

Nic o nim nie powiedziałem, jedynie mówię, że jest nolifem 24/7, bo jest. Nikt kto nie siedzi nad pluginem w c**j czasu nie zrobiłby FG tak szybko, to zbyt duży projekt ;)

Poprostu niektorzy maja wieksze skillsy w javie to moga szybciej napisac :>

Opublikowano

Według mnie wreszcie jakiś polski programista Bukkit'a coś dobrego napisał! (oprócz fg @dzikoysk)

Plugin niesamowity! Wielkie gratulacje za trud włożony w ten plugin! :)

Pamiętajcie @AdamGrzegorz też ma szkołę , naukę i ŻYCIE PRYWATNE i nie musi

go to obchodzić ,żeby dodawać to co chcecie tak od razu. Trzeba wszystko

obmyśleć a później zabrać się do pisania :)

26_unnamed.png

Opublikowano

@up no fakt wildskript zajebisty dodatek do skripta szkoda ze go porzucił a teraz fg

76561198209779975.png

Opublikowano

@up wiem wiem słyszałem już może to i lepiej na razie nic fg nie brakuje do szczescia. ;)

76561198209779975.png

Opublikowano

@AdamGrzegorz Bardzo Fajny Plugin Może Go Nawet Uzyje Na Moim Serwie Ale "Może" Bo Też Robie Właśnie Toolsy Na Mój Serwer :)

Zapraszam Na Fajny Serwer EasyHC

IP: EasyM.ench.pl

Opublikowano

@up chcesz czymś zaszpanowac? Jak nie to na chuj się wypowiadasz.

76561198209779975.png

Opublikowano

@AdamGrzegorz Bardzo Fajny Plugin Może Go Nawet Uzyje Na Moim Serwie Ale "Może" Bo Też Robie Właśnie Toolsy Na Mój Serwer :)

Cieszę się, po Twojej gramatyce i czytelności zdania wnioskuje, że będą to najlepsze toolsy, 1000 razy lepsze niż qEssentials i inne tego typu pluginy. Nic tylko lizać Ci pięty.

Nie pozdrawiam

ps: nie musisz używać, wolny kraj ;)

Według mnie wreszcie jakiś polski programista Bukkit'a coś dobrego napisał! (oprócz fg @dzikoysk)

Plugin niesamowity! Wielkie gratulacje za trud włożony w ten plugin! :)

Pamiętajcie @AdamGrzegorz też ma szkołę , naukę i ŻYCIE PRYWATNE i nie musi

go to obchodzić ,żeby dodawać to co chcecie tak od razu. Trzeba wszystko

obmyśleć a później zabrać się do pisania :)

Dzięki, fajnie że przynajmniej parę osób (w tym Ty) wie że napisanie tak ogromnego projektu wymaga pracy, myślenia i przede wszystkim (czego mi często brakuje) czasu ;)

­

Opublikowano

@filipop1

To akurat nie jest kwestia umiejetnosci (java to nie cs go tu nie ma czegos takiego jak skill) , tylko wielu czynników, na które sie składa:

a ) ilosc wolnego czasu jaki mozna przeznaczyc na plugin

b ) umiejetnosc szybkiego myslenia i pisania na klawiaturze

c ) wena twórcza która zwykle sie wyczerpuje po wydaniu pierwszych trzech wersji.

Umiejetnosci oczywiscie tez są ważne, ale dla średniej klasy programisty nie są one wyznacznikiem tempa pisania.

~ntsw

Czyli twoim zdaniem nie ma takiego czegos jak "wieksza umiejetnosc" w javie?

Opublikowano

Download nie działa.

Ups, @AdamGrzegorz zapomniał wyedytować pierwszego postu, bo strona jest w PHP.

W zasadzie po części to też mój błąd, bo strona nie nazywa się już update, tylko download, bo tak się przyjęło już w Internecie z programami do pobrania. http://xvacuum.za.pl/qEssentials/download.php

#AntyBlezur

Opublikowano

Ekipa kiedy update. Nie pytam się cb Adam jak coś xD

Ogarnijcie się... jak będzie to będzie... oni nie są maszynami od pisania i aktualizowania pluginu (który zresztą robią za darmo), tylko LUDŹMI! Oni też mają na pewno inne projekty i swoje własne życie prywatne. Na prawdę spamowanie postami typu "kiedy update" albo "kiedy dodacie x" robi się strasznie irytujące...

#AntyBlezur

Opublikowano

@TheMolkaPL. Dokładnie.

Ponad to, tak gdybyście nie zauważyli, pędziłem z aktualizacjami żeby wydać (potem już z ekipą) wersję oficjalną, i żeby nie zostawić was z chujową wersją która działa jak flaki z olejem i w********a przy 20 graczach. My (z ekipą) już zrobiliśmy to, co jest najważniejsze, a teraz jedynie dodajemy to co zaproponujecie i wydaje nam się fajne, ale jak jak mówiłem - zrobiliśmy swoje, i teraz robimy aktualizacje całkowicie na luzie i gdy mamy na to ochotę bo plugin jest w 90% ukończony, i nie widzimy jakichkolwiek przymusów żeby aktualizować go jak najprędzej ;)

Tyle ode mnie.

ps: Poszturcham tam ekipę, bo jak na razie cisza z ich strony, myślę że jak się obudzą to wydamy 1.1, ale nic nie mogę zapewnić ;)

ps2: Jak na mcstats łączna suma wykorzystania pluginu (przez serwery) wybije ponad 10, wydarzy się pewne ... coś. Szykuję pewną niespodziankę :D

Status można obserwować tu: http://mcstats.org/plugin/qEssentials

Jak na razie nie powala statystykami. To mnie troszeczkę demotywuje, ale trudno xD

­

Opublikowano

@TheMolkaPL. Dokładnie.

Ponad to, tak gdybyście nie zauważyli, pędziłem z aktualizacjami żeby wydać (potem już z ekipą) wersję oficjalną, i żeby nie zostawić was z chujową wersją która działa jak flaki z olejem i w********a przy 20 graczach. My (z ekipą) już zrobiliśmy to, co jest najważniejsze, a teraz jedynie dodajemy to co zaproponujecie i wydaje nam się fajne, ale jak jak mówiłem - zrobiliśmy swoje, i teraz robimy aktualizacje całkowicie na luzie i gdy mamy na to ochotę bo plugin jest w 90% ukończony, i nie widzimy jakichkolwiek przymusów żeby aktualizować go jak najprędzej ;)

Tyle ode mnie.

ps: Poszturcham tam ekipę, bo jak na razie cisza z ich strony, myślę że jak się obudzą to wydamy 1.1, ale nic nie mogę zapewnić ;)

ps2: Jak na mcstats łączna suma wykorzystania pluginu (przez serwery) wybije ponad 10, wydarzy się pewne ... coś. Szykuję pewną niespodziankę :D

Status można obserwować tu: http://mcstats.org/plugin/qEssentials

Jak na razie nie powala statystykami. To mnie troszeczkę demotywuje, ale trudno xD

­

Wydaje mi się że trochę za mało opcji jest, ja też go mam zamiar użyć ale dopiero jak się trochę rozrośnie.

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngBiter.

Bożesz kochany, nie jestem cudotwórcą. Obecna wersja wystarcza mi (tak, bo używam tego pluginu dla siebie prywatnie) do wszystkiego.

Posiada wszystkie najważniejsze komendy z essentialsa (nie wliczając gówien typu /kittycannon xD) i większość przydatnych funkcji.

jeszcze w 1.1 dodamy enchanty w kitach, osobny chat dla kazdej rangi z pexa i parę innych rzeczy.

Ja naprawdę już nie wiem co dodawać, dla mnie jest już wszystko co powinno. ._.­

Opublikowano

@up Zgadzam się po co robić drugi essentials ten co na bukkit.org? Dodaj to co masz dodać i koniec bierz się za nastepny projekt.

76561198209779975.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...