Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] qEssentials - Publiczny system narzędzi do serwerów Minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z moich testów wynika ,że wersja 1.0 jest naprawdę dobra! Nie ma żadnego błędu u mnie w konsoli oraz wszystko ładnie chodzi i działa. 

Plugin jak najbardziej godny polecenia widać ,że autorzy (3-4) tego projektu realizują swoją pracę oraz robią wszystko aby plugin był dobry. Jak na razie to najlepszy plugin na tym forum :)

• Odpowiedzi 691
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Ponieważ dodaliście /tpa, /tpaccept, /tpdeny to plugin jest jak najbardziej OK. Ale proponuję dodać jeszcze komende /tpahere.

Opublikowano

Dzięki za poradnik przydał się.

Co k***a?

Report za offtop ._. no bez jaj

Zrobiłem pulla do strony.

Wiele zmian na dobre :)

https://github.com/xVacuum/qEssentialsWWW/pull/1

Dzięki! :P

­Ponieważ dodaliście /tpa, /tpaccept, /tpdeny to plugin jest jak najbardziej OK. Ale proponuję dodać jeszcze komende /tpahere.

Może dodamy :D

­

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

@AdamGrzegorz Jak może, to nie użyję pluginu na moim serwerze ;)

­

­

A co go to obchodzi? On robi to za darmo nic nie dostając tracąc swój czas, a Ty mu jeszcze stawiasz warunki?

Zrób merge na GitHubie mojego pull requesta.

@ZielonyKapturni udostępnił swojego VPSa, aby postawić wersję demo, któremu bardzo dziękuję.

http://qessentials.voxelland.pl/index.php

#AntyBlezur

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngntsw.

To znowu ja! :)

Wiem, że piszę to po raz kolejny ale... poprzez niewrzucanie kodu na Githuba zaraz po jego zaktualizowaniu (dodania/poprawnie czegokolwiek itp.) nie tylko wam, ale i programistom, którzy chcieliby się przyłączyć będzie trudniej:

1) Nie mają aktualnego kodu, więc nie wiedzą czy coś już zrobiliście czy nie.

2) W kolejnej wersji, którą macie WY, ale nie ma nikt inny - mogliście zmienić cokolwiek np. system komend, przez co po dodaniu czegoś przez innego programistę, musiałby to on, przepisywać.

3) Każdą zmianę musicie sprawdzać i kopiować plik po pliku do siebie za każdym razem, gdy ktoś zrobi pulla.

Przykład:

https://github.com/tobiasztru/qEssentials/commit/acfbe8a91648290d31c221ec04bf494f561cb02d

2 dni, czy ten 1 dzień temu, xVacuum (nie wiem który to z was, wydaje mi się że @AdamGrzegorz) pisał, że to zostanie poprawione - no i cóż.. pewnie zostało, ale na jego komputerze, więc tobiasztru niepotrzebnie marnował swój czas na poprawę tego... nie musiałby go marnować gdybyście wrzucili tę poprawkę od razu na Githuba, a nie dopiero za parę dni kiedy będziecie mieli gotową wersję 1.1.

Sam chętnie dodałbym parę rzeczy, ale nie wiem co już zrobiliście, a czego nie.

Tak tylko piszę.

Opublikowano

Project Github:

Zapraszam wszystkich bardziej zaawansowanych programistów (ale nowicjuszy także) do aktywnego wspierania naszego projektu na GitHub.

Przyspieszy to prace nad najnowsza wersją, i plugin będzie bardziej stabilny.

Szczególnie zapraszam @TheMolkaPL i @filipop1

Chciałbym, ale nie mogę. Commity róbice zmianami, nie wersjami.

#AntyBlezur

Opublikowano

@AdamGrzegorz A ja widzę. Czasami ktoś nie ma czasu wpisać /tpa podczas walki, lub nie może, a kolega wpisze /tpahere i ten, który walczył, po pojedynku może wpisać /tpaccept. ;)­

Opublikowano

Dziś update pojawi się??

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

@.ılı Faster ılı

Nie. Dajcie mi spokój, ekipy nie ma i nie mogę nic robić bo oni pracują nad tą aktualizacją.

Powoli mnie już takie osoby wkurwiają, nie wiedzą że to nie tak 'hop i siup' zrobić tak potężny plugin, np. @xSmokBezioxKox, już od 2 godzin męczy mi że nie użyje pluginu bo coś coś i coś.

Ludzie pamiętajcie, to DARMOWY plugin, i nie mam zamiaru spędzać nad nim miliarda godzin. Jak chcecie mieć wszystko co sobie pierdniecie, to sobie jakiś plugin kupcie, no sory.

ps: nie jestem no-lifem jak dzikoysk ;)

Opublikowano

­

@.ılı Faster ılı

Nie. Dajcie mi spokój, ekipy nie ma i nie mogę nic robić bo oni pracują nad tą aktualizacją.

Powoli mnie już takie osoby wkurwiają, nie wiedzą że to nie tak 'hop i siup' zrobić tak potężny plugin, np. @xSmokBezioxKox, już od 2 godzin męczy mi że nie użyje pluginu bo coś coś i coś.

Ludzie pamiętajcie, to DARMOWY plugin, i nie mam zamiaru spędzać nad nim miliarda godzin. Jak chcecie mieć wszystko co sobie pierdniecie, to sobie jakiś plugin kupcie, no sory.

ps: nie jestem no-lifem jak dzikoysk ;)

No w sumie racja, ale jak darmowe projekty robisz na "odpierdziel" to daleko nie zajedziesz ( też kiedyś tak miałem ).

A co do pluginu, to teraz wygląda nawet nawet ^^

Pozdrawiam ;)

Laptop: Lenovo G500

Procesor: Intel Core i3-3110M 2.40 GHz, 2 rdzenie, 4 wątki

RAM: 4GB

Grafika: HD Graphics 4000

Dysk: 1 TB

Windows: 8.1 64 bit

Opublikowano

@XtheXziomekX

"Odpierdziel" jebłem.

To mój największy projekt i włożyłem w niego całe umiejętności.

Chodzi mi jedynie o to, że denerwuje mnie to takie straszenie 'ej dodaj to bo nie użyje'. Nie używajcie, mnie to wisi, robię coś dla Was za darmo, to nie powinniście mieć zbyt wygórowanych wymagań :)­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...