Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] qEssentials - Publiczny system narzędzi do serwerów Minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 691
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@AdamGrzegorz Nie pospieszaj @nstw. Sam jest Adam się opierdziela to on musi zasuwać :3

PS.

Wzorowałem się tym zdj z GG :)

Posty: 100|200|300|400|500|600|700|800|900|1000 Mission Complete! xD  :P

76561198209779975.png

Opublikowano

­@bartek190

Jak gówno wiesz to się nie wypowiadaj. Dzięki.

Tak, ja się opierdalam cały czas, oczywiście, ale że musiałem coś bardzo ważnego załatwić, ważniejszego niż DARMOWY projekt dla gimbusów, to nie ważne.

W*****a mnie już takie cwaniactwo #nieznamsietosiewypowiem na pełnej parze.

Nie pozdrawiam

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

@AdamGrzegorz Kiedy nowa aktualizacja? ^_^ I czy te MCStats sam tłumaczyłeś, czy od tłumaczy pluginu wziąłeś?­

Opublikowano

@AdamGrzegorz no k***a juz mnie wkurwiasz jak wyzywasz od gimbusów. Ktos Ci kaze robic ten projekt? Nie. Nawet krytyki juz nie umiesz przyjac. Dziekuje nie pozdrawiam.

P.S

Pisze z tel. wiec jak jakies bledy czy cos to sorrawa !

Opublikowano

@AdamGrzegorz kiedy aktualizacja pluginu  ??? 

95 punktów karnych mam i zakaz pisania chu**** wie go na ile.

Opublikowano

Witamy. ~ z całą ekipą.

Od pewnego czasu aktualizacja się przedłużała, nie wychodziła, i ogólnie marnie temat był prowadzony.

Spowodowane jest to tym, że wraz z ekipą straciliśmy początkową wenę, i przestał nas 'jarać' ten projekt.

Niestety, życie wzywa, aktualnie mam bardzo dużo egzaminów i innych ważnych spraw na głowie przez co ciężko jest panować nad tak wielkim projektem. Nie wiem jak inni, ale myślę że podobnie.

Aktualizacja 1.1 będzie udostępniona w najbliższym czasie, albowiem jest już ukończona w 80%, będzie ona również opublikowana na innych angielskich i polskich forach o pluginach.

Nie mówię, że plugin umiera, prawdopodobnie za jakiś miesiąc, może dwa do niego wrócimy, i dalej stworzymy niesamowite uniwersum, jakim jest qEssentials.

Można powiedzieć, że cały nasz team idzie na zasłużony urlop. Plugin był pisany przez naprawdę niesamowicie długi okres, epicka ilość potu i wkurwień wyszła podczas pisania projektu, dlatego musimy odpocząć.

Pozdrawiamy, i przepraszamy zarazem.

... czy na pewno?

WAt6HNe.png

­

Opublikowano

Witamy. ~ z całą ekipą.

Od pewnego czasu aktualizacja się przedłużała, nie wychodziła, i ogólnie marnie temat był prowadzony.

Spowodowane jest to tym, że wraz z ekipą straciliśmy początkową wenę, i przestał nas 'jarać' ten projekt.

Niestety, życie wzywa, aktualnie mam bardzo dużo egzaminów i innych ważnych spraw na głowie przez co ciężko jest panować nad tak wielkim projektem. Nie wiem jak inni, ale myślę że podobnie.

Aktualizacja 1.1 będzie udostępniona w najbliższym czasie, albowiem jest już ukończona w 80%, będzie ona również opublikowana na innych angielskich i polskich forach o pluginach.

Nie mówię, że plugin umiera, prawdopodobnie za jakiś miesiąc, może dwa do niego wrócimy, i dalej stworzymy niesamowite uniwersum, jakim jest qEssentials.

Można powiedzieć, że cały nasz team idzie na zasłużony urlop. Plugin był pisany przez naprawdę niesamowicie długi okres, epicka ilość potu i wkurwień wyszła podczas pisania projektu, dlatego musimy odpocząć.

Pozdrawiamy, i przepraszamy zarazem.

... czy na pewno?

WAt6HNe.png

­

to zrob jak cywilizowany czlowiek pusha, wgl, jak wy pracujecie na kilka osob, wysylacie sobie pliki XDDDDDDD?

Mowiles, zebym sam sprobowal tak, wiec sprobowalem...

Jakos problemu nie mam, jakas zmiana = 

ppm > team > remote > pull

ppm > team > commit

ppm > team > push

tylko trzeba sie kontaktowac np. 

- Molek koncze tutorial.

tak, i wtedy @TheMolkaPL. wie, zeby tam nic nie ruszac, bo ja to koncze i nie ma jakis "kolizji"

@antyblezur

kiedy jakis update? XDDDD

@antyblezur v2

Swietny plugin, testowalem, nie ma bugow, wydajny, zaje*isty

Opublikowano

@filippop1

Gdy 2 osoby zmieniły ten sam plik, to wystarczy po commicie zrobić pull:

commit -> pull -> push

(sam tego nie sprawdzałem, ale czytałem, że tak to zadziała)

Opublikowano

@filippop1

Gdy 2 osoby zmieniły ten sam plik, to wystarczy po commicie zrobić pull:

commit -> pull -> push

(sam tego nie sprawdzałem, ale czytałem, że tak to zadziała)

tja, tylko ze 2 osoby beda konczyly np. tutorial i co? lipa, 1 kod sie musi zmarnowac, nie?

@antyblezur

kiedy update?

Opublikowano

to zrob jak cywilizowany czlowiek pusha, wgl, jak wy pracujecie na kilka osob, wysylacie sobie pliki XDDDDDDD?

Mowiles, zebym sam sprobowal tak, wiec sprobowalem...

Jakos problemu nie mam, jakas zmiana = 

ppm > team > remote > pull

ppm > team > commit

ppm > team > push

tylko trzeba sie kontaktowac np. 

tak, i wtedy @TheMolkaPL. wie, zeby tam nic nie ruszac, bo ja to koncze i nie ma jakis "kolizji"

@antyblezur

kiedy jakis update? XDDDD

@antyblezur v2

Swietny plugin, testowalem, nie ma bugow, wydajny, zaje*isty

Teraz nie ma sensu jak niedługo wypuszczamy update.

Aczkolwiek jeżeli znowu coś by się przedłużało, to wrzucę ogarniętego commita z niedokończonym jeszcze kodem ;)

Z Githuba korzystam pierwszy raz, nigdy mi to potrzebne nie było, więc nie mów 'jak cywilizowany człowiek' plz.

Pracujemy na wtyczce 'Saros' w eclipse. #czekamNaHejtyBoEclipse. 

ps: właśnie nie ogarniam czemu tak hejcisz eclipsa, to jest bardzo dobry IDE, szczególnie Luna, jak pracowałeś na Herosie to się nie dziw. :)

­

Opublikowano

Aczkolwiek jeżeli znowu coś by się przedłużało, to wrzucę ogarniętego commita z niedokończonym jeszcze kodem ;)

Z Githuba korzystam pierwszy raz, nigdy mi to potrzebne nie było, więc nie mów 'jak cywilizowany człowiek' plz.

ps: właśnie nie ogarniam czemu tak hejcisz eclipsa, to jest bardzo dobry IDE, szczególnie Luna, jak pracowałeś na Herosie to się nie dziw. :)

­

Ale przemysl zmiane na idea + flobits (duzo przydatnych skrotow klawiszowych oraz skrotow ktore ulatwiaja prace np piszesz sout enter i masz System.out.println(); tak samo jak masz arraya seta liste czy cos co mozna iterowac to piszesz nazwaListy.for i klikasz enter i masz juz for(String nazwa : nazwaListy){} )

Opublikowano

­

Tam nawet nie ma wyszukiwarki danego kodu w projekcie :*

@AntyBlezur kiedy update?

#AntyBlezur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...