Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] qEssentials - Publiczny system narzędzi do serwerów Minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Vinect

Szczerze powiedziawszy nie wiem czy dziś się wyrobimy, zaraz jadę na świąteczny obiad i nie mam czasu tego potestować/dodać coś. Myślę że jednak aktualizacja ukażę się jutro, lub dziś wieczorem.­

yhm no to tak troche nie bardzo bo startuje mój serwer i chciałbym użyć zaktualizowanych toolsów :)

• Odpowiedzi 691
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Planujemy wypuścić update z banami + kickami jak najszybciej, ale proszę, weźcie pod uwagę to, że jeszcze są święta :)

Opublikowano

spokojnie, toolsy priv ;>

I tak jest spooora roznica w kodzie (na lepsze, a nie jak jaszczuwezwanie ;)

Z takim podejsciem nigdy nie skorzystalbym z twoich toolsow. Dosyc grzecznie to napisalem, a nie "co to za gowno jest?", a ty odrazu wyzywasz :(

Wcale cię nie obraziłem, piszę że po prostu nie wiesz, a się wypowiadasz. Z chęcią przyjmę uwagi do aktualizacji która wyjdzie jutro :)

Poza tym my piszemy autorski MySQL a nie używamy sqlbooka ;)

yhm no to tak troche nie bardzo bo startuje mój serwer i chciałbym użyć zaktualizowanych toolsów :)

Oj poczekasz do jutra :D A warto, bo jutro już będzie wszystko optymalniejsze, no i będą bany, kity, repair i tpa :)

­

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

@Enther_

Hahahha xD Jebłem

Normalnie szkoda słów, ale ty masz ból dupki xD

Hahhahahahah xD Sory, muszę się z ciebie trochę pośmiać xDDD Po prostu większego bólu dupy nigdy nie widziałem, taka zazdrość xD

Ale żeby nie było. Odpowiem Ci dzieciaczku na parę Twoich wypowiedzi (na których się bardzo namęczyłeś xD)

1. Twoje 'altorzkie tulsy na serfer srajkrafta' są optymalniejsze od mojego gówna, co najwyżej.

2. "gówno umiecie, gówno robicie". Mhm, gdyby ten temat był gównem, to nie miał by 4000 wyświetleń i 270 postów :) Po prostu zazdrość że komuś się udało :D

3. Oohoho, k***a, ty siedzisz u mnie w pokoju, wiesz co ja robię, ile mam lat i kim jestem? Mistrz! :D

4. "programistow takich jak @filipop ktorzy cos potrafia i maja koło dupy wasze gówniane toolsy."

TheMolka i HugoZar obserwują mnie na githubie, coś jeszcze? :) Patrz, jestem tak miły że dam ci potwierdzenie! http://scr.hu/2vku/68pwl

A jakby to było za mało (że podrabiam czy coś xD) to proszę: https://github.com/xVacuum/qEssentials/watchers

A jeżeli mowa o pro elo programiście filipopie (nie mam tu nic do Ciebie, jesteś spoko) to http://scr.hu/2vku/uqr4q

Ale tutaj to może jest tylko żeby się ze mnie ponaśmiewać xD

5. Nie miała być dwa dni temu, miała być dzisiaj, lecz się nie wyrobiliśmy bo chcemy wszystko dopicować, będzie jutro.
6. Grozisz mi? xD W d***e Cię mam i te Twoje wycieki :* udostępniaj co chcesz, i tak będzie to kradzież oprogramowania, za które mogę Ci zrobić sporo, i to nie wirtualnie :)

I tak trochę się nie zgadzasz sam ze sobą, skoro cubeman podobno dał ci wyciek najnowszej wersji (co i tak mam w d***e), to czemu na górze piszesz że to scam? (Scam = oszustwo)  xD Pozdro
A, i czemu jeżeli masz swoje 20 razy lepsze toolsy, to czemu nam 'dekompilujesz plugin' i go lekko modyfikujesz? Ty się k***a sam ze sobą nie zgadzasz xD

PS: Ogólnie to nadal leżę w pokoju i nie mam zamiaru wstać, aż Ci chłopie dam lajka xD

­

Opublikowano

Zrób może wszystkie komendy po Polsku? Skoro jest to qEssentials i jest napisany przez "Polaka" to powinny być komendy Polskie ;) Np /ustawdom ;)

Opublikowano

@gabrys07076

Nie wiem czy wiesz, ale jest coś takiego jak alias. I każda komenda ma w swoich aliasach polski odpowiednik :)

Np. /dom, /ustawdom, jutro /tak /nie (tpdeny,tpaccept) itd. :)

Nie chodzi mi o Aliasy -.- Chodzi mi oto żeby nie było komend Angielskich, w essentials nie ma komend Polskich prawda? Więc zrób plugin który jest całkowicie Polski i napisany przez Polaków ;)

Opublikowano

­@gabrys07076

Niestety, tak nie zrobię iż wiele osób już przyzwyczaiło się do angielskich komend. :) Poza tym w przyszłości plugin ma też być publikowany na skalę 'swiatowa' :>

A Essentials też na skalę światową i jest Angielski, a więc jeśli nie zrobisz to czy mógłbym z "SRC" zmienić twój plugin na "Wszystko" Polskie?

Jeśli oczywiście wyrazisz zgodę.

Opublikowano

Gość chce próbować zrobić coś dobrego, a przychodzi jakiś pajac i psuje mu ambicje.

Nie ważne, że większość kodu jest z*****a, nie ważne że czegoś nie potrafi, najważniejsze jest w jakim kierunku idzie.

Jeżeli po czasie wyjdzie mu to, będzie dobrze. Życzę powodzenia, co prawda będę korzystał z Essentials ponieważ uważam że jest on pewniejszy ale życzę Ci jak najlepiej.­

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

A Essentials też na skalę światową i jest Angielski, a więc jeśli nie zrobisz to czy mógłbym z "SRC" zmienić twój plugin na "Wszystko" Polskie?

Jeśli oczywiście wyrazisz zgodę.

Możesz, ale daj nic więcej nie zmieniaj.

Gość chce próbować zrobić coś dobrego, a przychodzi jakiś pajac i psuje mu ambicje.

Nie ważne, że większość kodu jest z*****a, nie ważne że czegoś nie potrafi, najważniejsze jest w jakim kierunku idzie.

Jeżeli po czasie wyjdzie mu to, będzie dobrze. Życzę powodzenia, co prawda będę korzystał z Essentials ponieważ uważam że jest on pewniejszy ale życzę Ci jak najlepiej.­

No i to jest k***a opinia! gratuluje, chociaż jeden mądry.

Nie patrz teraz na kod, błagam Cię, prosze, zobaczysz jutro ;]

­

Opublikowano

@AdamGrzegorz Może wyzwanie?

Dodaj API do Skript :D

Jak ogarniesz wszystko do zastanów się nad tym ;)

Pozdro!

PS.

Plugin z*******y czekam na jutro z niecierpliwością (zostało 29 min ^^) xD

Posty: 100|200|300|400|500|600|700|800|900|1000 Mission Complete! xD  :P

76561198209779975.png

Opublikowano

@topic
Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem, wydamy dziś update ^.^.

@Enther_
Jesteś taki pro, super programista, że krytykujesz nasz plugin, a sam z niego korzystasz, cieszysz się z wycieku, oraz edytujesz kod naszego pluginu. Po co korzystasz z tego kodu skoro uważasz, że jest słaby.
Nie ma to jak krytykować plugin, ale cieszyć się tym, że był wyciek ~pozdro, pro, elo, hackjerze. Szkoda słów...
Co raz bardziej udowadniasz jakim jesteś zerem..

@bartek190
Musimy się nad tym zastanowić, ale jak na razie są dużo ważniejsze sprawy.
A co chciałbyś w tym api?

logo-mpc.png

Opublikowano

Na ogół bardzo fajny pomysł na plugin, bo essentials jest przepełniony funkcjami tak jak wiele osób już pisało. Jeżeli dzisiaj wyjdzie Update z wieloma nowymi funkcjami to możliwe, że użyje go na moim serwerze. Mam też taką propozycję. W teraźniejszej wersji, która jest wypuszczona (0.4-DEV) to można ustawić jeden wygląd chatu dla każdej rangi. Moją propozycją jest możliwość ustawienia innego wyglądu chatu dla każdej rangi np. jak w essentials http://scr.hu/51z1/bnxjuchyba, że już dodaliście. Oczywiście leci like :)

Opublikowano

@AdamGrzegorz Myślałem, że taka funkcja jest :C Dodajcie to :D bardzo przydatne jest jeśli ktoś chce żeby VIP pisał na kolorowo ;)

Posty: 100|200|300|400|500|600|700|800|900|1000 Mission Complete! xD  :P

76561198209779975.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...