Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Casidie

flyby

reset czy nie   

46 użytkowników zagłosowało

1. 1. czy chcesz resetu serwera?

• tak
      31
    • nie
      15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam jeszcze raz ! Jak widzicie Erio się nie opierdziela i cały czas kombinuje jak umilić wam rozgrywkę ! Polecam

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

• Odpowiedzi 222
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rozumiem że zmęczony,mogłeś się przespać i dać a nie ja muszę siedzieć ileś tam godzin by wbić te bony.Dostałem tylko tarcze,a lepszą mi zajebałeś i nie oddałeś ulepek No fajnie.

Znsz takie cos jak Administracja nie odpowiada za błędy gry? Tak to piszesz jak byś nie wiadomo co stracił ... Z tego co wiem tarcze wymiksowal kto inny nie Ty ... Ulepki straciles? Ile tych ulwpwk przecież tylko ja przerobiles, to jest 1 wypad na dunga. Sorry za ten post ale mam dosyć Twojego bezsensownego płaczu. Dziękuje pozdrawiam ide dalej spać.

Opublikowano

Zmiany na serwerze ! ulepszacze potrzebne tylko na przerobienie i +7/8/9 nowych przedmiotów jakimi są bronie , zbroję , i uwaga bizu tak jak napisałem wczoraj tak zrobiłem dodałem dla was system ulepszeń bizu dodam jeszcze bony do serwera i klienta i będziecie mogli już ulepszać na razie prosił bym o nie ulepszanie. 

Administracja nie odpowiada za zniknięcie nowej bizuterii jeśli ktoś ulepszy jeśli o to nie prosiłem. Dziękuje za uwagę widzimy się na serwerze ;)

Za duża sygnatura.

Opublikowano

tak więc : 

trochę graczy twierdzi że lepiej było by gdyby serwer zresetować i żeby startował na nowo , tzn żebyśmy razem z Eriem naprawiłi i przemyśleli co i jak żeby było lepiej i wtedy lepiej by wam się grało . zaraz erio doda ankietę dotyczącą tego posta i proszę was o szybkie odpowiedzi. 

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Dokładnie prosimy o szybka odpowiedz bo jak sami wiecie popelnilem kilka błędów i jest kilka bugow nie do naprawienia ... A chcemy aby wam się dobrze grało i teraz serwer juz nie będzie startował na hamachi bo to tez utrudnienie dla was i dla mnie mam około 100 os. W sieciach przy odpaleniu hamachi mam straszne lagi. Zapraszamy do glosowania

Opublikowano

Przydalby się ale serwer jest naprawdę godny uwagi lecz myślę ze byli by dobrze jakbyscie offneli na tydzień cos takiego i po pracowali nad nim :)

Opublikowano

Erio.Jesteś bez sensownym śmieciem. Myślisz że jak jesteś sobie jakimś tam gm i komuś zjebałeś tarcze i odp błędy gry to wszystko ok ?No chyba nie,przez Ciebie musiałem tarcze bonować,dokładniej Kowal.Dobrze że mam kogoś kto pomógł mi eq a nie płacze że do rana,a ja spać ?Jakoś ostatnio o 2 w nocy jak siedziałem na serwerze to grałem,a nie spałem :)).I skończ tą gadke nawet mapy nie chcesz zrobić a to niby Easy.I po drugie nie mam co płakać,wchodzę na tego serwa tylko by pogadać z Kowalem a nie popatrzyć się jak szpanujesz tym gm :> .Zjebałeś te update,było nudno jak było 99 ale monotonne expienie tym bardziej nudzi :3.Ja p******e ...

Opublikowano

Erio.Jesteś bez sensownym śmieciem. Myślisz że jak jesteś sobie jakimś tam gm i komuś zjebałeś tarcze i odp błędy gry to wszystko ok ?No chyba nie,przez Ciebie musiałem tarcze bonować,dokładniej Kowal.Dobrze że mam kogoś kto pomógł mi eq a nie płacze że do rana,a ja spać ?Jakoś ostatnio o 2 w nocy jak siedziałem na serwerze to grałem,a nie spałem :)).I skończ tą gadke nawet mapy nie chcesz zrobić a to niby Easy.I po drugie nie mam co płakać,wchodzę na tego serwa tylko by pogadać z Kowalem a nie popatrzyć się jak szpanujesz tym gm :> .Zjebałeś te update,było nudno jak było 99 ale monotonne expienie tym bardziej nudzi :3.Ja p******e ...

mowisz ze zjebalismy? to sie zastanowcie nigdy wam k***a nie dogodzisz , raz piszecie ze chcecie nowy set i wyzszy lvl pozniej ze nie pozniej znowu ze tak , teraz ze reset pozniej ze nie pozniej znowu ze reset , zastanowcie sie czego chcecie , teraz serwer został zamknięty w celu poprawy , edytacji plikow tak aby kazdemu sie podobalo, Widzimy się na nastepnej odsłonie piateczka !

Za duża sygnatura.

Opublikowano
MeEtIn <--- TOTALNY KRETYN Z TEGO CO WIDZE MI NIE PASUJE RESET I TYLE A PŁAKANIE O TARCZE CZY UJ WIE CO TO PARODIA KONTAKT Z ADMINAMI DOBRY NIE TRZEBA CZEKAĆ 30 MINUT NA ODPOWIEDZ A ZAJEBANE MAJA PW MASAKRA I JEDNAK DAJĄ RADE

WIDZE ŻE GLOSÓW WIĘCEJ NA RESET WIĘC NIE WIEM CZY ZAGRAM GRAM JESZCZE NA 3 SERWACH A TU CHCIALEM SIE ODSTRESOWAĆ CO SIE UDALO JAK NIE ZAGRAM Z CHĘCIA POLECE SERWA BO FAJNY JEST SUPER ADMINISTRACJA A BŁĘDY KAŻDY POPEŁNIA TAKIE MOJE SKROMNE ZDANIE

Pozdrowionka  KILLUMINATI

Opublikowano

Pierwsze pytanie, dlaczego mnie obrazasz? Ja szpanuje GM? Pierwsze słyszę. Taka prawda wieli płacz miales o 3 ulepki bo tarcze przerobilsc na 100 lv. A była na 110. Przed wymiana tarczy Twojej zapytalem Cie o zdanie czy zgadzasz się na taki układ tak? Zgodziles się i tyle w temacie. Nie powinnem Ci nic oddać tyle w temacie. To jest ostatni post który kieruje w Twoja stronę, ponieważ jesteś osoba burzliwą, agresywna i nie potrafisz prowadzić rozmowy na poziomie. Pozdrawiam Erio.

Ps. Tak jak widać po głosach serwer jest off. Dla Moderatorów jak byscie chcieli przenieść temat do kosza to leci zgłoszenie. Nie wyłączany serwera na stale! Jest to tak jak by praca techniczna.

Opublikowano

MeEtIn <--- TOTALNY KRETYN Z TEGO CO WIDZE MI NIE PASUJE RESET I TYLE A PŁAKANIE O TARCZE CZY UJ WIE CO TO PARODIA KONTAKT Z ADMINAMI DOBRY NIE TRZEBA CZEKAĆ 30 MINUT NA ODPOWIEDZ A ZAJEBANE MAJA PW MASAKRA I JEDNAK DAJĄ RADE

WIDZE ŻE GLOSÓW WIĘCEJ NA RESET WIĘC NIE WIEM CZY ZAGRAM GRAM JESZCZE NA 3 SERWACH A TU CHCIALEM SIE ODSTRESOWAĆ CO SIE UDALO JAK NIE ZAGRAM Z CHĘCIA POLECE SERWA BO FAJNY JEST SUPER ADMINISTRACJA A BŁĘDY KAŻDY POPEŁNIA TAKIE MOJE SKROMNE ZDANIE

Pozdrowionka  KILLUMINATI

Dostało się w piz*e na pvp to się płacze.

Pierwsze pytanie, dlaczego mnie obrazasz? Ja szpanuje GM? Pierwsze słyszę. Taka prawda wieli płacz miales o 3 ulepki bo tarcze przerobilsc na 100 lv. A była na 110. Przed wymiana tarczy Twojej zapytalem Cie o zdanie czy zgadzasz się na taki układ tak? Zgodziles się i tyle w temacie. Nie powinnem Ci nic oddać tyle w temacie. To jest ostatni post który kieruje w Twoja stronę, ponieważ jesteś osoba burzliwą, agresywna i nie potrafisz prowadzić rozmowy na poziomie. Pozdrawiam Erio.

Ps. Tak jak widać po głosach serwer jest off. Dla Moderatorów jak byscie chcieli przenieść temat do kosza to leci zgłoszenie. Nie wyłączany serwera na stale! Jest to tak jak by praca techniczna.

A Ty no comment.Serwer jest off wszystko cofniete i już luz...A Cie by nie zdenerwowało jakbyś dostał lub zrobił eq i to dobre a potem tak za nic by Ci zabrali ?No jestem agresywny przyznam,problem ?

Opublikowano

Tak problem bo chciałem z Tb normalnie porozmawiac, wystarczylo ze mną porozmawiać spokojnie jestem osoba która chętnie idzie na układ :) na 100% doszli byśmy do porozumienia, a tu teraz z Twojej strony lecą teksty Erio Ty smieciu. Żeby tak o kimś napisać trzeba go znać ;)

Opublikowano

Dostało się w piz*e na pvp to się płacze.

Chłopku napalony nie bede tłumaczyl sie tobie że vip-ka miałem małego ale..

Ja nie placze cymbale bo to tylko gra a przez takich cymbałów robi sie lipton to tyle

A Ty no comment.Serwer jest off wszystko cofniete i już luz...A Cie by nie zdenerwowało jakbyś dostał lub zrobił eq i to dobre a potem tak za nic by Ci zabrali ?No jestem agresywny przyznam,problem ?

Opublikowano

Jak poprawimy wszystko nwm za ile dokładnie, ale sami widzieliscie nolife jestem :3 będę pracował dzień i noc aby zrobić to jak najszybciej

Opublikowano

Jak poprawimy wszystko nwm za ile dokładnie, ale sami widzieliscie nolife jestem :3 będę pracował dzień i noc aby zrobić to jak najszybciej

+ dochodzę do tego ja co 2 głowy to nie jedna ;) zrobimy dla was to jak najszybciej mordeczki 

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Nie szybko bo dupy nikomu nie urwie jak dwa lub nawet trzy dni poczekają ;) co nagle to..po serwie ;)

Życze owocnych wyników..

I JE BAĆ TYCH CO ZA PLECAMI SIEJĄ FERMENT!!!

Opublikowano

flyby sorry ale poświęiłem tyle czasu, a ty sobie ciągle restarty robisz wątpie, że zawitam kolejny raz i strace czas bo znowu zachce Ci się restartów

Opublikowano

Ja rozumiem ze poświęci liście czas swój na gre, dlatego wymysłem cos dla was, którzy tu grali mam was zapisanych 79 os. Z hamachi i cos wymysłem na 100% o was nie zapomne

Opublikowano

Tyle osób miałem na hamachi :) z czego 2/3 nie grało :3 po końcu gry nie odchodzili z sieci i tak się nazbieralo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...