Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Casidie

flyby

reset czy nie   

46 użytkowników zagłosowało

1. 1. czy chcesz resetu serwera?

• tak
      31
    • nie
      15

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 222
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

strona off i rejestracja lipa ;(

ratunku ludziki

Bo Przerwa techniczna .

Przepraszamy za błędy itp Dziś start serwera dlatego :P

Opublikowano

Bo Przerwa techniczna .

Przepraszamy za błędy itp Dziś start serwera dlatego :P

nie pokazuj jęzora :P

poczekam dupy mi nie wyrwie

pozdrawiam i życze żeby all poszło dobrze ;)

Serw śmiga tylko dawać rejestracje :)

Opublikowano

Juz wsio On! Zapraszamy :) Wszystkie błędy do mnie na pw naprawie w nocy ... Nie wiedziałem ze tyle ich będzie xD czuje się trochę jak na beta testach Hahahaha ale spokojnie naprawie wszystko co mi podacie :)

Opublikowano

Juz wsio On! Zapraszamy :) Wszystkie błędy do mnie na pw naprawie w nocy ... Nie wiedziałem ze tyle ich będzie xD czuje się trochę jak na beta testach Hahahaha ale spokojnie naprawie wszystko co mi podacie :)

chce sie zarejestrować i uj pisze błąd tak samo na strone główną ;(

Opublikowano

Dolacz do sieci hamachi skopiuj dokładnie link z mpcforum i musi działać innym działa :)

SPOKO JA MIALEM POROMBANE

ale teraz hasło wpisuje do rejestracji chyba 10 raz i lipa

hasło mieszane wielkie litery i liczby grrrrr i uj

Opublikowano

Polecam serwer ! Erio naprawdę wie co robi, i zawsze pomaga ! Być może serwer przejdzie na Source :) Pozdrawiam

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

Jasne, że tak. Ze 20 online jest, niezły serwer, jest co robić. Polecam top2 :D

No to wbijam, ile zajmie czasu wbicie 99 i zrobienie całego eq?

Opublikowano

Max lv. To jakieś 2h ciężej jest z EQ. Zapraszam :) później wystawie SS ilu graczy było jakiś czas po starcie 092604462_wehpprn.jpg

Edit

Poprawiony drop yang, dodane ks poli/combo, poprawiony opis dungeonow, na smoka można smigac co 2 minutki

Opublikowano

Serwer KOSA! nie moge się oderwać :D no ale musze juz iść spać ;c Graczy było w uj dużo na 100% +30 os. było :DDD Erio bardzo szybko błędy naprawia dobry chłopaczyna <3 Dobranoc!

Opublikowano

Erio dla mnie jakiś bonus będzie :D? No wiesz to już 5 odslona na której jestem xD. Jako 1 wbiłem na wcześniejszej maxa 8|

@Edit jak widze tego Vettitum co przy... na WH cisnął to podziękuje za gre.  I jeszcze ma rangę :).

Nie polecam ze względu na tego gracza

Opublikowano

Lewus wyciagasz stare sprawy co były jeszcze na 1 odsłonie :p Vetitum sprawdza się jako GM i dużo mi pomaga siedzi ze mną po nocach i utrzymuje kontakt z graczami, a to ze grał kiedyś kiedyś tam na wh to nic takiego sam uzywales wh u mnie dobrze pamiętam :D

Edit

Poza tym Wh wtedy było dozwolone wiec nwm w czym problem.

Opublikowano

Erio dla mnie jakiś bonus będzie :D? No wiesz to już 5 odslona na której jestem xD. Jako 1 wbiłem na wcześniejszej maxa 8|

@Edit jak widze tego Vettitum co przy... na WH cisnął to podziękuje za gre.  I jeszcze ma rangę :).

Nie polecam ze względu na tego gracza

to wh było po to żeby denerwować erio bo go kocham ;) nie znasz mnie nie wiesz jaki jestem i wcale mi na tym nie zależy , więc nie musisz nie polecać ze względu na to że sobie denerwowałem mojego murzynka kiedyś tam kiedyś , dużo graczy mnie zna i nie narzekają wiec Pozdrawiam ;*

Za duża sygnatura.

Opublikowano

@Vetitum dziwie się jak ty masz tu jeszcze rangę. Grając uczciwie szybciej wbiłem max lvl niż ty na WH. Jestes tak spier... idio.. że nawet na cheatach mi nie dorównasz

@Edit no ok skoro WH dozwolone to nie spinam. Wracjąc. Zawitam :>. Ale oczekuje bonusu dla gracza 1 odsłony :D.

Opublikowano

@Vetitum dziwie się jak ty masz tu jeszcze rangę. Grając uczciwie szybciej wbiłem max lvl niż ty na WH. Jestes tak spier... idio.. że nawet na cheatach mi nie dorównasz

@Edit no ok skoro WH dozwolone to nie spinam. Wracjąc. Zawitam :>. Ale oczekuje bonusu dla gracza 1 odsłony :D.

słuchaj ziomek ja wcześniej nie grałem dla lvla ani nic nie jesteś w temacie o co wtedy chodziło więc proszę nie komentuj ;) ja tylko denerwowałem erio nie zależało mi na żadnym lvlu czy eq to była zwykła zabawa więc już bez spiny 

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Lewus wyciagasz stare sprawy co były jeszcze na 1 odsłonie :P Vetitum sprawdza się jako GM i dużo mi pomaga siedzi ze mną po nocach i utrzymuje kontakt z graczami, a to ze grał kiedyś kiedyś tam na wh to nic takiego sam uzywales wh u mnie dobrze pamiętam :D

Edit

Poza tym Wh wtedy było dozwolone wiec nwm w czym problem.

Wh nie było dozwolone, sam się pytałem w razie czego, nie było dozwolone :) Okazuje się, że koledzy mogą wszystko, a co gorsza mam przypuszczenia, ze dostają również itemki, nie mówię o Vetitum, on już jest GM, ale o innych... ^_^ :) ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...