Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Casidie

flyby

reset czy nie   

46 użytkowników zagłosowało

1. 1. czy chcesz resetu serwera?

• tak
      31
    • nie
      15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

18:30 długa przerwa! Jako iz serwer wam się podoba! Dlaczego nie mieli byśmy wam zrobić większą przyjemność z gry?! Wykupilismy dziś Vps na okres 2 miesięcy! Mimo ze przechodzimy na vps is u nas się nie pojawi! Macie 2 miesiące gwarancji ze serwer nie upadni! Po przeniesieniu na vps pojawi aiw na forum latka. Czekajcie cierplikie pozdrawiam Boski Erio xD

• Odpowiedzi 222
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z każdym dniem jesteśmy krok do przodu, coraz więcej graczy :3 bardzo mi sie to podoba, wspominałem o tym ale wspomnę jeszcze raz. Szukam osoby odpowiedzialnej za FanPage oraz przyjmę Grafika ( może byc początkujący). Przerwa ile potrwa? możliwe że do rana robię to pierwszy raz, wiec troche wyrozumiałości proszę.

Chcesz z nami porowmawiac? Zapraszam na TS 178.217.188.137

Opublikowano

18:30 długa przerwa! Jako iz serwer wam się podoba! Dlaczego nie mieli byśmy wam zrobić większą przyjemność z gry?! Wykupilismy dziś Vps na okres 2 miesięcy! Mimo ze przechodzimy na vps is u nas się nie pojawi! Macie 2 miesiące gwarancji ze serwer nie upadni! Po przeniesieniu na vps pojawi aiw na forum latka. Czekajcie cierplikie pozdrawiam Boski Erio xD

nie :D

to już widzisz ;)

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Jesli bez vps to nie da sie gra...?

bez vps jest hamachi czyli jak erio jest dostepny i odpali serwer to dziala w tym przypadku byl on i tak 24/7. Vps to jest taki jak by mały dedyk ;) bo nie wiem jak ci to inaczej wytłumaczyć :D

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Jako iż jestem osobą inteligentną hahahaha zamówiłem wraz z znajomymi nie tego VPS co trzeba tak to jest jak coś robi się pierwszy raz i nie pyta innych ^^ Zamówiłem VPS OpenVZ w którym jest system operacyjny Linux ... a my potrzebujemy FreeBSD, tak więc serwer odpalam dalej na hamachi do puki nie znajdę rozwiązania lub nie cofną mi transakcji ... Przepraszam za zamieszanie ;c

Opublikowano

pliki nie są jeszcze gotowe na dedyka , jest wiele błędów które są poprawiane ciągle troche jeszcze do roboty jest ;)

Za duża sygnatura.

Opublikowano

PortMap spadł :3 juz odpalam dopiero wstałem, całą noc nie spałem meczyłem sie z tym vps .... Serwer on zapraszam. Eh odpisali mi w sprawie vps ... Danego zakupu nie cofna, wiec kolejnego vps nie wykupie, na tym postawimy TS ...i dalej meczymy się na hamachi. Zapraszam.

Opublikowano

2845214276308531071672.png

Kochani pożegnania nadszedł czas. Dlaczego odchodzę? mam swoje powody, nie chce psuć reputacji serwera ;) powodzenia wam wszystkim życzę osiągajcie jak największe wyniki w grze. Oczywiście mam nadzieje że aż tak źle wam ze mną nie było, jeszcze raz powodzenia, DO ZOBACZENIA mordy <3

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Hmm no to co dzięki za współprace erio ale przez twoje smieszne zachowanie odchodzę z teamu . Dziękuje i dobranoc // Elosik

Opublikowano

Vetitum dziękuję Ci za współpracę i zawsze Cię polecę wykonywałeś swoje obowiązki celująco.

Elosik z mpcforum mag, co do Cb wolę się nie wypowiadać i o Twoim dzisiejszym zachowaniu, dziękuję Ci za współpracę żegnam i już nie zapraszam. Serwer on za 5 minut :)

Opublikowano

Vetitum dziękuję Ci za współpracę i zawsze Cię polecę wykonywałeś swoje obowiązki celująco.

Elosik z mpcforum mag, co do Cb wolę się nie wypowiadać i o Twoim dzisiejszym zachowaniu, dziękuję Ci za współpracę żegnam i już nie zapraszam. Serwer on za 5 minut :)

Przez jakie moje zachowanie ... Po co miał bym ci hasło zmieniać ... Przecież mnie znasz .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...