Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Casidie

flyby

reset czy nie   

46 użytkowników zagłosowało

1. 1. czy chcesz resetu serwera?

• tak
      31
    • nie
      15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Homix ... Chętnie wyslucham kto twoim zdaniem otrzymuje te itemy :) bo tylko ja i Elosik mam prawa na /i

Hmmm to tylko moje przypuszczenia, ale Twoi koledzy mogli używać cheaty :) Ty na to wyrażałeś zgodę... A normalni gracze nie, dzielisz/ dzieliłeś na lepszych i gorszych. 

• Odpowiedzi 222
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Homix czy Ty grales na osłonach 1/2/3 ? Jeśli tak to masz skleroze ;) bo wh było dozwolone na obecnej jest zakaz. Nie mam tu kolegów to internet, każdego traktuje jak gracza. Skoro to tylko przypuszczenia to nie dziel się z nami nimi .

Opublikowano

Hamachi mi kompa poświrował (nagłe wyłączanie routera, różne inne błędy i inne przykrości spowodowane hamachi), niestety nie mogę z Wami dalej grać :( Ale serwer fajny sam w sobie, jest co robić i z kim jasna sprawa ^.-

powodzenia wszystkim graczom i administracji ^.^

VsxuB58.png

Opublikowano
1. W zakładce "Administracja" Pusto jest.

2. U starego maga 200 pelerynek - nie potrzebne bo mamy w eq nieskończoną.

3. Trzeciej Ręki nie da sie wyrzucić z eq.

4. Szamanowi zalicza tylko 1 hit jak bije z konia...

5. W Shinsoo "Ja być ruda" jest na środku i nie daleko Octavio, po co 2? xD

Poprawcie przy następnym update, liczą sie szczegóły. :D Szczególnie punkt 4.

Opublikowano

nie działa. plik exe usuwa gdy jest z plikami. Coś namieszałeś z programem który usuwa pliki np wh?

nie wina antywira ani zapory. Archiwum zje..ane tyle powiem.. To jak zmoczony list który wysłałeś pocztą.. fck

Opublikowano

przerwa techniczna 1h. dodawanie dungeona widzimy sie za godzine !!

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Przerwa przerwa i po przerwie pewnie znacie bardzo dobrze tego bossa aleee bardzo nam się spodobał dlatego umiescilismy go na nowym dungu Kryjówka Diablo :) drop z niego to smocze furie oraz smoczy pancerz, fryzury PvP, kostium YouTube.
092705420_wehxeee.jpg

EDIT

Poprawione/dodane nowe komunikaty. Dodany drop pereł, lizaków/ pierscieni polksiezyca do Metinów na mapie 85!

komunikat_wehnphs.png

Opublikowano

Ile osób dziennie gra?

Mógłbym zawitać ale pewnie się z eq namęczę i serwer za kilka dni zaś padnie poniewaz będzie kolejna odsłona. To nie jest hejt.

Opublikowano

Homix czy Ty grales na osłonach 1/2/3 ? Jeśli tak to masz skleroze ;) bo wh było dozwolone na obecnej jest zakaz. Nie mam tu kolegów to internet, każdego traktuje jak gracza. Skoro to tylko przypuszczenia to nie dziel się z nami nimi .

Z tymi przupuszczeniami zgadza się wiele osób.

Opublikowano

Co Wy pitolicie serwer wymiata każdy jeden bug jaki zglaszacie Erio naprawia w trymiga, widać jak się stara na każde pw nawet te głupie odpowiada, a serwer 100% lepszy od poprzednich odsłon i nie zanosi się na upadek, o co chodzi z tym EQ dla Kolegów? Bo widzicie inne postacie z full EQ juz? Hahahaha bierzcie pod uwagę ze Administracja ma swoje prywatne konta .... Erio biedak codziennie siedzi do minimum 3 i utrzymuje z wami kontakt. Bardzo mili jesteście dla niego .... Pierdolnijcie się w łeb i gramy! :D

Opublikowano

Polecam serwer wszystkim tym którzy grają na serwerach hamachi. Piękna prezentacja + powodzenia i pozdrawiam.

Napisz do mnie, ~ może kiedyś pomogę ~ VeavninG

Opublikowano

zapraszam każdego dziś na event zuo który odbędzie się o godzinie 20:45 gdyż tak wracam od kobiety :D będziecie mieli okazje zdobyć ulepszaczy na eq :D 

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Nie polecam serwera ze względu na to, że nie polecam serwera z niewiadomego względu wobec serwera.

Opublikowano

Homix dziękujemy za Twoja niezrozumiała wypowiedź :) Nikogo na sile nie trzmamy tak wiec zegnam. Vetitum i Elosik się dziś wami zajmie ponieważ ja wybieramy się na grila :* widzimy się jutro!

Opublikowano

W końcu reaktywacja serwera :D

Na razie nie mam czasu, ale za kilka dni pewnie wbije.

Mam 2 pytania dotyczące serwera:

1. Zostały osłabione/wzmocnione jakieś klasy postaci?

2. Szybko wbije ma lvl?

1. Wydaje mi się że nie :P

2. Raczej tak spoty zostały powiększone Elosik coś tam powiększał .

3 pierwsze osoby które wbiją maxymalny lv dostaną nagrodę :) Pozdrawiam Elosik

Na starym Casidie BM był kosą w pvp, zmieniło się coś? Jak zostało tak jak było to super, bo będę BM'em :D

I czy BM da rade solo bić bossy i expić bez buffa?

Opublikowano

Nie polecam serwera ze względu na to, że nie polecam serwera z niewiadomego względu wobec serwera.

to co napisałeś jest tak bezsensowne, że polecam Ci wybrać się na Język Polski i poćwiczyć jak dobrze układać zdania.

Serwer jest bardzo fajny myslę że wydzie z tego dedyk :)

Opublikowano

Mordeczki moje kochane nie podpisuje na hamachi bo nie mnie mnie w domu nie olewam was! Nigdy bym tego nie zrobił tez chce mieć trochę czasu dla siebie sprobujcie mnie zrozumiec.

SS z dzisiejszego grila ja ten najmłodszy

received8_wehenwa.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...