Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Casidie

flyby

reset czy nie   

46 użytkowników zagłosowało

1. 1. czy chcesz resetu serwera?

• tak
      31
    • nie
      15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy coś się stało z serwem,czy jak,pytam bo wywala mnie do logowania po wyborze postaci(sprawdzane na 2 kontach) :/

@Edit

Dobra zalogowałem się w końcu

• Odpowiedzi 222
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Było mega! Erio tylko proszę o jedno nie śpiewaj więcej na TS najebany Hahahaha Nie lubię na TS rozmawiać ale z Tb było zajebiscie dużo śmiechu mila rozmowa no i najważniejsze potrafisz trzymać zajebiaty kontakt z graczami wielki szacunek! Pozdro Elxsa

Opublikowano

Ło, takiej aktywności na hamachi to ja jeszcze nie widziałem, tylko czy nie lepiej przenieść to na jakiegoś słabego vpsa? Mieliby 24/7 a te kilka groszy to nie majątek.

Ale moge w sumie polecić bo fajnie wygląda.­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Dziękuje wam za wczorajsza aktywność w grze jak i na TS było naprawdę milo! :D

092804374_wehswsa.jpg

Mimo ze jest na hamachi serwer i tak stoi 24/7

Dziękuje za mile słowa

Dzisiejsza gra! + OX było was w ciul i wciąż przybywacie zaraz mi sieci zabraknie haha

092904154_werphqh.jpg

092904010_werprhx.jpg

Opublikowano

ogłaszam jutro konkurs o godzinie 21:00 "znajdź sklep" będzie polegało na tym że gdzieś w m1 będzie ukryty sklep w którym będzie znajdował się dany item za 1 yang i waszym zadaniem będzie jego znalezienie, kto 1 ten lepszy. Takich sklepów pojawi się około 10 

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Kurva !! ^^ Chłopie Ty lepiej stawiaj go jako dedyk ;p. Takie serwery teraz się dobrze sprzedają ;p.

Radzę ci brać się za robote skminić mamonke i Heyah ;p

Jeśłi szukał byś sponsora itp. Wiesz gdzie uderzyć ;p

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

O to właśnie chodzi :) nie chcemy się sprzedawać , gra jest dla ludzi a nie dla pieniędzy. Dziękuje za propozycje :)

Koniec na dziś :D naprawione pasy dają juz poprawne bonusy, dodany handel fryzurami PvP oraz kostiumem YouTube tak jak prosiliscie, mamy skończony balans postaci tak w 90% wiec szykujcie się na info o turnieju PvP. Przypominam o Evencie który Vetitum wam organizuje ! Zapraszam ;)

Opublikowano

1.W ile wbije max lvl ?? 

2.W ile zrobie fulll eq na max lvl perfekt :D wojenka/klasa 

3.Sa jakies misje biologa ?

4.W sumie ile godzin musze poswiecic grze zeby wszystko ogarnac max eq klasa wojenka itp :D 

P.S zagram !!! :D 

Opublikowano

Nie zagram.

Zauważyłam, że będzie pierwszy bug.

Powodzenia.

Opublikowano

1.W ile wbije max lvl ?? 

2.W ile zrobie fulll eq na max lvl perfekt :D wojenka/klasa 

3.Sa jakies misje biologa ?

4.W sumie ile godzin musze poswiecic grze zeby wszystko ogarnac max eq klasa wojenka itp :D

P.S zagram !!! :D

1. Max 1h

2.Zależy :P

3.Narazie nie ma .

4. 1/2 dni

Opublikowano

Nie zagram.

Powodzenia.

może wyrazisz bardziej swoją wypowiedź? jeśli widzisz buga wystarczy że go zgłaszasz a on już znika 

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Nie zagram.

Powodzenia.

Prosze podaj ten bug :) nie ma rzeczy nie możliwych .

Opublikowano

Jak na serwer hamachi, bardzo fajnie rozbudowany. Administracja super. Odpisują od razu, szczególnie Erio ;3 

Serdecznie zapraszam na serwer, super zabawa oraz ciekawe eventy.

Polecam i zapraszam jeszcze raz. :)

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Jestem pełen podziwu. Prezentacja bardzo estetyczna oraz zachęcająca do gry. Serwer ciekawie rozbudowany. Widać pełne zaangażowanie ze strony Administracji. :D

Z pewnością lepszy, od niektórych dedyków, a jeżeli chodzi o Hamachi to czysty hit. :) Polecam!

Opublikowano

Dziękuje za pozytywny komentarz :)

Dziś 16:00 Ox-2 rundy, 20:00 ZUO- 1fala bosow,metkow, 21:00 Ox- 2 rundy. Zapraszam wszystkich do gry!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...