Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Casidie

flyby

reset czy nie   

46 użytkowników zagłosowało

1. 1. czy chcesz resetu serwera?

• tak
      31
    • nie
      15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja rozumiem ze poświęci liście czas swój na gre, dlatego wymysłem cos dla was, którzy tu grali mam was zapisanych 79 os. Z hamachi i cos wymysłem na 100% o was nie zapomne

Ja mysle bo inaczej powytargam za te male sutki xD;)

• Odpowiedzi 222
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak problem bo chciałem z Tb normalnie porozmawiac, wystarczylo ze mną porozmawiać spokojnie jestem osoba która chętnie idzie na układ :) na 100% doszli byśmy do porozumienia, a tu teraz z Twojej strony lecą teksty Erio Ty smieciu. Żeby tak o kimś napisać trzeba go znać ;)

Dobra ok,uniosłem się każdemu się zdarza...Z góry Sory.

A Ty gównie nie skacz.Proste (y)

Opublikowano

Dobra ok,uniosłem się każdemu się zdarza...Z góry Sory.

A Ty gównie nie skacz.Proste (y)

Ale Ty jesteś płytki kozaku w necie szkoda słów na Ciebie kolego

moze spotkanko?? pisz na pw  PRZYBĘDE ;)

Opublikowano

Zapraszam gównie Niemcy :).Ciekawe czy byś był taki mocny.

no to żeś chłopku powiedział Niemcy płytki jesteś

SERWER ON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Sieci nie istnieją...

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

NA SERWERZE TRWAJĄ PRACE POPRAWY ZMIANY NA ŻYCZENIE GRACZY ZA JAKIŚ CZAS POJAWI SIĘ KOLEJNA ODSŁONA JAK NA RAZIE MOŻE IŚĆ DO KOSZA ;)

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Uważaj bo dam ci adres,pełno pedofili lata po tym świecie :x.

Opublikowano

To na c**j ja ściągłem clienta specjalnie? Jakurwix, jakbym to ściągał z poprzednią prędkością to bym was zajebał

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Po c**j robicie serwery? Żeby wkurwić ludzi? Chętnie bym wypierdolił takiemu, o. Szkoda miejsca na dysku i czasu jak i nerwów, bo postawi taki delikwent serwer, postoi 3-4 godziny, i kończy. Takich to od razu wypierdolić.

Opublikowano

Po c**j robicie serwery? Żeby wkurwić ludzi? Chętnie bym wypierdolił takiemu, o. Szkoda miejsca na dysku i czasu jak i nerwów, bo postawi taki delikwent serwer, postoi 3-4 godziny, i kończy. Takich to od razu wypierdolić.

Tobie chyba się coś pomyliło dzieciaku . 3-4 godziny ? K***a nie wiesz ile serwer stał ITD, a pierdolisz, że stoi tyle i tyle ? Śmieszny jesteś . Wypierdolić to można właśnie takich jak Ty. 

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

Tobie chyba się coś pomyliło dzieciaku . 3-4 godziny ? K***a nie wiesz ile serwer stał ITD, a pierdolisz, że stoi tyle i tyle ? Śmieszny jesteś . Wypierdolić to można właśnie takich jak Ty. 

Wyjebane mam w twoje zdanie, czaisz ziomuś? Wyraziłem swoją opinię, a inaczej krytykę. A ty nie potrafisz jej przyjąć na klatę.

Opublikowano

tak więc serwer został zamknięty na życzenie graczy ze względu na poprawy więc nie wypowiadaj się lepiej tylko postaw coś swojego bo jeszcze chyba nigdy nie widziałem serwera w twoim wykonaniu ;) a spinać w internecie to się każdy potrafi. Czekam na twój serwer ;*

Za duża sygnatura.

Opublikowano

tak więc serwer został zamknięty na życzenie graczy ze względu na poprawy więc nie wypowiadaj się lepiej tylko postaw coś swojego bo jeszcze chyba nigdy nie widziałem serwera w twoim wykonaniu ;) a spinać w internecie to się każdy potrafi. Czekam na twój serwer ;*

Po c**j mam tracić czas, i nerwy na serwer jakiejś głupiej gry? xD

Opublikowano

Po c**j mam tracić czas, i nerwy na serwer jakiejś głupiej gry? xD

To dlaczego jeszcze udzielasz się w tym temacie? Nie podoba Ci się omiń i tyle ;)

@kwiatmix wrzuć to do kosza :3 bo spam sie robi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...