Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Casidie

flyby

reset czy nie   

46 użytkowników zagłosowało

1. 1. czy chcesz resetu serwera?

• tak
      31
    • nie
      15

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 222
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm no to co dzięki za współprace erio ale przez twoje smieszne zachowanie odchodzę z teamu . Dziękuje i dobranoc // Elosik

Aż nie wytrzymałem i muszę to napisać, pamiętam Cię Elosik jak jeszcze z Vir działałem nad zrobieniem Seoriana (Hamachi) [*], Ty też się przybłąkałeś i pucowałeś mi i jej d*** tylko po to żeby dostać migający syf nad głową, wczoraj rozmawiałem z Erio na Ts3 i mu przedstawiłem jak to z Tobą było, i wiesz co, lepiej dla tego serwera jak odejdziesz //Turon

DPFt2G3.png

Opublikowano

Erio ma problemy z połączeniem internetowym, wobec tego serwer jest chwilowo wyłączony. Poinformujemy Was gdy sytuacja się ustabilizuje. :D

Opublikowano

co jest z serwer ? o 17 mialo byc zuo a blad polaczenia jest od 30 minut 

Erio ma problemy z połączeniem internetowym, wobec tego serwer jest chwilowo wyłączony. Poinformujemy Was gdy sytuacja się ustabilizuje. :D

ZUO odbędzie się w późniejszym czasie, gdy Erio odzyska połączenie z internetem. :)

Opublikowano

Już chyba jest Ok. 5 minut i serwer ON. Zuo będzie :3 nie moja wina że ktoś mi internet wypier .... No :D Zapraszam

Opublikowano

Witam.Z racji,że jest poszukiwany GM chciałbym przedstawić swoją kandydaturę na to stanowisko.Poniżej wypiszę informacje o mojej osobie,a także o postępach na tym serwerze i o swoim doświadczeniu:

1.Imię:Bartosz
2.Nick:Diccuric
3.Wiek:17 lat,pod koniec maja 18
4.Miejsce zamieszkania:Gdynia
5.Lvl:99,93
6.Jak długo gram w metina?:W tym roku będzie 7 lat,oczywiście z przerwami :D
7.Znajomość komend:Kwestia przypomnienia(posiadałem własne 2 serwery i na jednym byłem Gm'em)
8.Ile czasu spędzam na tym serwerze:Staram się jak najdłużej :P

9.Umiejętności odnośnie serwera:Podstawowe zmiany na serwerze(baza),edycja klienta(nie jest dobrze,ale też wcale nie najgorzej)

10.Kultura osobista:Wysoka,chyba,że jest luźna rozmowa(nie odbierać tego negatywnie :D)

11.Pomaganie innym graczom:Podczas gry z chęcią pomagam graczom,jeżeli mają jakiś problem(w miarę swoich możliwości)

12.Czy jestem stronniczy?:Staram się nie trzymać nikogo strony

13.Rozdawanie itemów:Po co ja tu to zamieściłem(oczywiście,że nie)

Więcej informacji możesz uzyskać podczas rozmowy na ts'ie

Opublikowano

Dziękuje za podania na GM dostałem ich sporo na pw. Nowi Gm'owie to ShaU oraz von Lorenzo. Licze na was chłopaki!

Opublikowano

2231114276695551071672.png

jednak zostaje a oto liczba graczy o tej godzinie na serwerze ;) 

Za duża sygnatura.

Opublikowano
Witajcie!

Przygotowaliśmy dla Was kolejny konkurs!

Tym razem będziecie musieli wykazać się umiejętnościami graficznymi.

Waszym zadaniem będzie wykonanie GamePlay na temat Casidie!

Hmm... może mała podpowiedź?

Szczególnie będziemy zwracać uwagę na ilość zawartych informacji na temat serwera,

jak i również jakość materiału, która jest rzeczą kluczową dla oglądającego widza.

Technikę oraz sposób wykonania pracy oddajemy Waszej kreatywności.

Spraw, aby stworzony przez Ciebie materiał powalił nas z nóg!

Pamiętajcie jednak, że Wasza praca musi zawierać widoczną nazwę serwera Casidie!

Aby wziąć udział w konkursie udostępnij swój film na portalu YouTube, po czym dodaj go

w tym temacie stosując polecenie [media]...[ /media].

Autorów najlepszych GamePlay obdarujemy hojnymi nagrodami, więc z pewnością jest o co walczyć!

1. miejsce: 3x Duży VIP + dowolna ranga w grze (poza Administracyjną)

2. miejsce: 2x Duży VIP + dowolna ranga w grze (poza Administracyjną)

3. miejsce: 1x Duży VIP + dowolna ranga w grze (poza Administracyjną)

Czas zgłaszania prac kończy się 05.04 (godz. 23:59).

Liczymy na Waszą aktywność!

Życzymy miłej zabawy!

Powodzenia!

Opublikowano

No to czas na UPDATE małe ale jest :) Co nowego?

Nowy-Setp_wexnpsp.png

- Max lv. 110

- Nowy Set Zbroji, Broni, Tarczy.

-Dungeon Katakumby (Bez Party) Tak jak sobie życzyliście.

- Wykasowana Komnata Smoka

- Zmieniony Drop Petów, teraz dropią z Minotaura

ŁATKA NIEZBĘDNA DO POPRAWNEJ WIDOCZNOSCI EQ! DUNGEONU!

Łatkę należy wypakować do folderu PACK!

http://www.speedyshare.com/5A8uc/locale-pl.zip

W końcu dorobiliśmy się swoje TeamSpeak :) a o to jesgo IP: 91.196.49.115

Sorka że tak mały UPDATE ale zrobiliśmy to dzisiaj na waszą prośbę, UPDATE szykowaliśmy dopiero po Turnieju PVP.

Opublikowano

No to czas na UPDATE małe ale jest :) Co nowego?

Nowy-Setp_wexnpsp.png

- Max lv. 110

- Nowy Set Zbroji, Broni, Tarczy.

-Dungeon Katakumby (Bez Party) Tak jak sobie życzyliście.

- Wykasowana Komnata Smoka

- Zmieniony Drop Petów, teraz dropią z Minotaura

ŁATKA NIEZBĘDNA DO POPRAWNEJ WIDOCZNOSCI EQ! DUNGEONU!

Łatkę należy wypakować do folderu PACK!

http://www19.zippyshare.com/v/vaDMoynR/file.html

W końcu dorobiliśmy się swoje TeamSpeak :) a o to jesgo IP: 91.196.49.115

Sorka że tak mały UPDATE ale zrobiliśmy to dzisiaj na waszą prośbę, UPDATE szykowaliśmy dopiero po Turnieju PVP.

Wszystko się zgadza , dziś ja postaram się dać coś od siebie czyli może nowa biżuteria :D będzie ciekawie. Pozdrawiam

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Serwer z*******y,polecam czym więcej ludzi tym lepiej więc wbijać ^^.Pozdrawia VendettaX :D.

Opublikowano

Tak jak Erio napisał. Zapraszamy na nasz serwerowy TeamSpeak 3 IP podane na naszej stronie !

O godzinie 14, będzie dostępny dla graczy, muszę zrobić parę poprawek, dokończyć rangi etc. :)

Zapraszamy również do gry!

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Oooooo yea! Set na który gracze głosowali <3 gitara, teraz będzie co robić :D

No i widzę Erio dobrze dobierasz SB administracje każdy ma jakieś zadanie i wprowadza cos do teamu. To się rozumie :D Casidie Wymiata! :D

Opublikowano

Zgadza się set EQ sami wybraliscie.

Wybilo 5000 wyświetleń tematu! Pięknie :3 z tej okazji raty expa 100% na czas 6 godzin. Zapraszamy!

Opublikowano

Serwer TeamSpeak 3 wystartował ! Zapraszamy serdecznie. 

Przypominamy, aby widzieć zmiany w update serwera, należy pobrać łatkę, którą dał flyby [Erio]

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Nie chce marudzić,ale Erio z tą łatką przesadziłeś.Okej oddałeś mi tarcze na ten 99 lv,ale ja chce swoje bony wytłumaczenie Że nie bawisz się w navi,przez Ciebie musze teraz mieszać chu* wie ile te bony w tarczy bo Ci się łatki pomyliły i pisało 100 lvl tarcza to zrobiłem.Moje bony poszły się j****,ulepki tak samo a Ty się jeszcze ciesz z tego no z*********e co nie -,-?Wielki minus za to.

Opublikowano

Nie cieszę się ale no zmęczony byłem i przez przypadek dalem nie ta latke co trzeba .... Napisałem Ci EQ z navi się nie bawie, dlatego nie zwroce Ci tarczy z bonami. Każdy ma prawo się pomylić.

Opublikowano

Rozumiem że zmęczony,mogłeś się przespać i dać a nie ja muszę siedzieć ileś tam godzin by wbić te bony.Dostałem tylko tarcze,a lepszą mi zajebałeś i nie oddałeś ulepek No fajnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...