Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TemidaMT2 [Dedyk] [Easy]

MrAr3lek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecacie serwer tak żeby zacząć sobie od nowa? Dużo ludzi gra?

Zaczac latwo, ludzi 700+ siega do 1k nawet.

Ironiczny

LEGACY

• Odpowiedzi 935
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A kiedy ten upadte z nową biżuterią/ nowym systemem/ 220 lvl itp. ? Chyba miało to być wprowadzone 2/3 tyg. temu jak ktoś tam miał przyjechać z urlopu ?  

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Halo..

Wgl administrator zagląda do prezentacji?

A slepy jestes? Myslisz, ze ludzie nie maja nic do roboty tylko siedziec 24/7 i Ci odpisywac po sekundzie od zadania pytania?

9YbAX2Z.png
Opublikowano

A slepy jestes? Myslisz, ze ludzie nie maja nic do roboty tylko siedziec 24/7 i Ci odpisywac po sekundzie od zadania pytania?

To popatrz sobie kiedy dodałem posta i kiedy odpisał ktoś z administracji na kogoś pytanie. Więc zamknij się jak nie wiesz i leć do książek bo jutro poniedziałek ;)

erfgreg.png

Opublikowano

To popatrz sobie kiedy dodałem posta i kiedy odpisał ktoś z administracji na kogoś pytanie. Więc zamknij się jak nie wiesz i leć do książek bo jutro poniedziałek ;)

Pytanie zadales o 7 rano, do 13 napisales drugi. Nikt po Tobie, procz mnie, nie pisal. Omamy jakies masz? Martw sie o swoje ksiazki, chyba ze w podstawowce juz nie nosicie.

9YbAX2Z.png
Opublikowano

Pytanie zadales o 7 rano, do 13 napisales drugi. Nikt po Tobie, procz mnie, nie pisal. Omamy jakies masz? Martw sie o swoje ksiazki, chyba ze w podstawowce juz nie nosicie.

Do pracy nie potrzebuje nosić książek, widzę że dalej mnie nie zrozumiałeś.. Przykre

erfgreg.png

Opublikowano

Server 5 na 10. dlaczego? BALANS! BALANS ! BALANS! nieda sie robic pvp. myslalem, ze jak sie zrobi luk na 210 + 9, eq na 210 + 9, normalnie jak na kazdych serverach, bedzie to widoczne, a tu na Hity, hity,hity,hity, w oogle nikt niegra Healerem. Zrobcie cos z tym, Sura wp,mental, szaman smok, jak wezma pod bron np archera, to juz po pvp. porazka !

Opublikowano

Wyczekiwany Update juz w srode!

Od godziny 19 do 23 serwer bedzie wylaczony w celu wprowadzenia aktualizacji.

Oto lista zaplanowanych zmian:

- Maksymalny 220 poziom

- Nowa mapa do expa

- Nowe potwory, metiny

- Nowy ekwipunek

- Nowy system, ktory jeszcze bardziej zaogni rywalizacje

Pod koniec tygodnia pojawi sie rowniez nowa grafika clientowa (jej jedno zdjecie ukazalismy w ostatnim poscie). I tu maly bonus - jesli pod tym postem bedzie ponad 200 polubien, otrzymacie mily dodatek.

A, i jeszcze jedna informacja. W szeregi naszego zespolu dolaczyl nowy czlonek - [GM] Koza. Serdecznie witamy (bylego juz TGM) i zyczymy owocnej wspolpracy.

Opublikowano

Wyczekiwany Update juz w srode!

Od godziny 19 do 23 serwer bedzie wylaczony w celu wprowadzenia aktualizacji.

Oto lista zaplanowanych zmian:

- Maksymalny 220 poziom

- Nowa mapa do expa

- Nowe potwory, metiny

- Nowy ekwipunek

- Nowy system, ktory jeszcze bardziej zaogni rywalizacje

Pod koniec tygodnia pojawi sie rowniez nowa grafika clientowa (jej jedno zdjecie ukazalismy w ostatnim poscie). I tu maly bonus - jesli pod tym postem bedzie ponad 200 polubien, otrzymacie mily dodatek.

A, i jeszcze jedna informacja. W szeregi naszego zespolu dolaczyl nowy czlonek - [GM] Koza. Serdecznie witamy (bylego juz TGM) i zyczymy owocnej wspolpracy.

Napisalem wyzej o kilku bugach, ktore co prawda nie uniemozliwaja gry, ale sa mega denerwujace - napisales, ze poprawicie. Rozumiem, ze w najblizszej aktualizacji tego nie uwzgledniles? Szkoda.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@sherer

@MrAr3lek

Będzie możliwość kupna SM przez PSC znowu czy już nie? O ile zwiększa zasięg peleryna z IS? (proszę o podanie wartości tej z gry i tej z ISa)

Autopotki ile dają HP/PE?

Pieczęć Rudolfa z ISa jest na stałe? Bo nie ma przy nim czasu podanego.

Mam zamiar zakupić trochę SM i od razu pytam. :P

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

@sherer

dodasz zmiane mobow tekstur z nprz mantikor na dzikie psy? :v

o tak @sherer popieram, to tez by sie przydalo. I moze ogarnelibyscie tez bugujace sie moby? Wkurza to strasznie.. Tak samo nie rozumiem idei krzyzy templariusza. Leca dosc slabo, powyzej 120 lvla juz praktycznie WCALE. Wniosek? Musimy na 100 lvlu dosc dlugo posiedziec na metkach lub bijac moby zeby nadropic ich NA ZAPAS (niewiadomo ile, a % na ulepszenie duzy nie jest) spedzajac tam ladnych pare - parenascie godzin. A wbicie 100 lvla to defacto godzina... Osobiscie siedzac sporo na metkach na 130 lvlu mialem ich ok 78 co wystarczylo na zrobienie 2 itemow na +9 i jednego na +7. Reszta +4. Musze robic dropa, zeby nadropic krzyze. Gdzie tu sens?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

nie polecam servera administracja server olewa i server na tym tylko traci mógłby to być najlepszy easy ale nie bedzie bo admini to porazka bug na bugu + totalnta olewka ale co sie dzwiic w koncu to ar3lek ;)

Opublikowano

@sherer

dodasz zmiane mobow tekstur z nprz mantikor na dzikie psy? :v

Ja też jestem za. Nie każdy ma dobrego kompa. I przez takie moby są tylko lagi..

erfgreg.png

Opublikowano

Przerwa techniczna zakończona.
Oto changelog zmian:
- Nowy, 220 poziom
- Nowa Mapa do Expenia (wejście od 210, możecie ją znaleźć w pierścieniu teleportacji)
- Nowe moby (kraby)
- Nowy Boss + jego szkatułka
- Nowy Metin
- Nowy set ekwipunku (zbroja + broń) dla każdej klasy
- Naprawa bugu z mapą 130 poziom (nie ma już tego kręgu no pvp)
- Kolejne kroki w stronę balansu klas
- NOWY SYSTEM! W każdym dungeonie macie szanse na zdobycie UNIKATOWEGO przedmiotu z Item-Shopu!
- Zmniejszenie DMG broni do expa oraz zwiększenie ich bonusu na potwory
Niezbędne jest spatchowanie gry patcherem, aby wszystko poprawnie funkcjonowało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...