Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TemidaMT2 [Dedyk] [Easy]

MrAr3lek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Człowieku i co dalej z tym serwerem na forum pusto, na serwerze pusto, na MPC pusto.Może rework lub coś?

Metin2list_GIF.jpg

• Odpowiedzi 935
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I jeszcze rżniesz głupa ?Synek daj spokój i już się lepiej nie odzywaj jak masz zamiar pisać takie durne komentarze

Ty jesteś głupi czy udajesz? Strona działa cały czas tak samo jak i serwer. Po prostu hosting miał jakąś przerwę.

S1pJcl8.png

Opublikowano

Ta.. jak tu nawet strona nie dziala

"Przepraszamy,

poprawna zawartość domeny: temidamt2.pl w chwili obecnej nie może zostać wyświetlona.

Domena utrzymywana jest na serwerach DNS MasterNET.pl

lecz nie została zaparkowana na serwerze wirtualnym

lub czeka na przeładowanie serwera HTTPd"

STRONA SERWERA JEST CAŁY CZAS ON-LINE TAK SAMO JAK I SERWER GRY, POZA TYM STRONA SERWERA ZNADUJE SIĘ POD ADRESEM TEMIDAMT2.EU (PATRZ NAZWA TEMATU) A NIE .pl

EDIT:

I dla jasności od zawsze domeną serwera była domena TemidaMT2.eu, nigdy .pl

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

­

Ty jesteś głupi czy udajesz? Strona działa cały czas tak samo jak i serwer. Po prostu hosting miał jakąś przerwę.

Człowieku napisz coś w końcu o przyszłości tego serwera, widać twoje zainteresowanie.Trzeba być głupcem żeby pisać że serwer działa jak nikt na nim nie gra, to tak samo jak by nie działał.

Metin2list_GIF.jpg

Opublikowano

I co to zmienia jak serwer już nie istnieje w oczach graczy przez ciebie.Sory jeszcze potraficie się tłumaczyć słowami ,że to nie wasz serwer tylko byliście tam adminami

Opublikowano

I co to zmienia jak serwer już nie istnieje w oczach graczy przez ciebie.Sory jeszcze potraficie się tłumaczyć słowami ,że to nie wasz serwer tylko byliście tam adminami

To jest mój serwer i zawsze był. Nigdy nie mówiłem, że nie jest mój. Ahh te barany ;3

S1pJcl8.png

Opublikowano

To jest mój serwer i zawsze był. Nigdy nie mówiłem, że nie jest mój. Ahh te barany ;3

Ahh ta nieodpowiedzialna młodzież.Znudziła się zabawka to odkładamy do szafy.A graczy pokrzywdzonych multum ;3

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Admin interesuje się serwerem czy po prostu go olał ?

A czy tak trudno wejść na fanpage, forum, serwer? Jeżeli jest mało graczy to dla kogo mają serwer ulepszać? 

Ostatnio na fp widziałem jakieś nowe zbroje, czyli była aktualizacja.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

ten serwer jeszcze dycha ? bo grałem tam po starcie ale jakoś postępowanie administracji mnie zniechęciło zmieniło się coś od tego czasu ?

Opublikowano

ten serwer jeszcze dycha ? bo grałem tam po starcie ale jakoś postępowanie administracji mnie zniechęciło zmieniło się coś od tego czasu ?

Zmieniło się, że odszedł Technik i nikt tam już nie gra. xD

Coś Administrator pisał na fb o postawieniu s2 ale tym razem medium. 

Opublikowano

Zmieniło się, że odszedł Technik i nikt tam już nie gra. xD

Coś Administrator pisał na fb o postawieniu s2 ale tym razem medium. 

Nikt nie odszedł. Aktualnie pracujemy nad reworkiem serwera także oczekujcie ;)

S1pJcl8.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Działa ten serwer? Bo znalazłem na forum ale strona coś nie chce działać. Jak to jest z tym? ;)

Zaczynamy właśnie prace nad reworkiem serwera. W zasadzie sporo jest już zrobione (trzeba to tylko wprowadzić na serwer). Chciałbym się jednak dowiedzieć co wy chcielibyście zobaczyć na serwerze. Najlepsze pomysły nagrodzimy SM ! Piszcie w komentarzach. Każda propozycja zostanie przez nas rozpatrzona. Pozdrawiamy Team Temida.

https://www.facebook.com/TemidaMT2?fref=ts

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Nikt nie odszedł. Aktualnie pracujemy nad reworkiem serwera także oczekujcie ;)

Prędzej odwiedzę Shaunii jako Policjant, aniżeli powstanie rework Twojego beznadziejnego i nudnego serwera. Wszystkie mapy polegały na trzymaniu spacji i potowaniu. I nie mów, że nikt nie odszedł, bo sam technik napisał, że nie ma żadnego planu na serwer i odchodzi, a Ty go olałeś, także nie pozdrawiam Cię i okłamuj dalej ludzi a na dobre Ci to nie wyjdzie, skończy się Twoja kariera YouTubera szybciej niż się zaczęła ;)

Opublikowano

Prędzej odwiedzę Shaunii jako Policjant, aniżeli powstanie rework Twojego beznadziejnego i nudnego serwera. Wszystkie mapy polegały na trzymaniu spacji i potowaniu. I nie mów, że nikt nie odszedł, bo sam technik napisał, że nie ma żadnego planu na serwer i odchodzi, a Ty go olałeś, także nie pozdrawiam Cię i okłamuj dalej ludzi a na dobre Ci to nie wyjdzie, skończy się Twoja kariera YouTubera szybciej niż się zaczęła ;)

Nie prorokuj. A tak ps. jak nie wiesz to nie wymyślaj lel ^^

S1pJcl8.png

Opublikowano

Serwer miał swoje 5 minut,zjebali sprawe i jest chujnia.

Grało sie zajebiscie chociaż opierało sie to głównie na trzymaniu spacji na spocie przez pół gry co nużyło z*********e.

Rework ? haha dobry żart.

mojasygnan.png

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...