Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Armentis.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Miejmy nadzieję, że ludzi nie braknie :)

Ludzie wpadną, to jest pewne, najważniejsze jest to, aby grywalność ludzi po kilku dniach/tygodniu  się trzymała. 

Opublikowano

Ludzie wpadną, to jest pewne, najważniejsze jest to, aby grywalność ludzi po kilku dniach/tygodniu  się trzymała. 

Ustawiliśmy tak rozgrywkę, aby się nie nudziło oraz zaplanowaliśmy już kolejne aktualizacje

Opublikowano

Kupe usunęliście, bony typu 3% na kryta dalej wchodzą.

Brak tp do zwykłego lasu pod TAB.

Powodzenia, dodanie 4 bonów na serwerze to będzie spore wyzwanie. Nawet 20 dodań mi potrafi zjeść wbicie 4 bonów do itemu na becie...

Serio na czacie będą komunikaty, że ktoś zniszczył metin bitwy?

Opublikowano

Kupe usunęliście, bony typu 3% na kryta dalej wchodzą.

Brak tp do zwykłego lasu pod TAB.

Powodzenia, dodanie 4 bonów na serwerze to będzie spore wyzwanie. Nawet 20 dodań mi potrafi zjeść wbicie 4 bonów do itemu na becie...

Serio na czacie będą komunikaty, że ktoś zniszczył metin bitwy?

Bo bony 3% np kryt, omdlenie i przeszywka mają zostać, bo reszta by za łatwo wchodziła. POWTARZAM : TO NIE EASY !!

Może miałeś pecha po prostu.

Jak na razie komunikaty są.

Opublikowano

Usuńcie komunikaty. Szkaty serwerowe słabo dropią jak dla mnie, bo wbiłem 25lvl około i miałem jedną...

Rozważymy tą opcję lub też częściowo ograniczymy je. A drop skrzat zwiększymy :) Po to właśnie jest beta, żebyście wyłapali co należy poprawić,aby grało Wam się przyjemnie.

Opublikowano

Powtarzam - nie ma tp do zwykłego lasu. Skoro jest wszędzie, nawet do red, a do zwykłego nie ma to chyba o tym zapomnieliście.

Serio, usuńcie te komunikaty. Bossy rozumiem, ale metki? 5, 10, czy nawet 50 lvl? Przecież będzie taki spam, że nic przeczytać się nie będzie dało...

Opublikowano

A jednak zagram :), reaktywuje gildię UNBEATEN byłych członków proszę o PW tutaj. Zapraszam również nowych ogarniętych graczy :) -Mesjasz

A tu macie zabawe na wróżce z wrogą gildia na poprzedniej odsłonie serwera :D tu akurat leży LMNdag :>

2wd6j4h.jpg

Opublikowano

Nie zapomnijcie także o poprawie dropu z metków i ulepszaczy, bo masakra jest z tymi rzeczami oraz nie przesadźcie z % na ulepszenie, żeby nie były zbyt niskie. 

Opublikowano

Mam pytanko : 

Pisze serwer HARD/MEDIUM.   Rabbit pokazał co dropi ze 100 szkat serwerowych.  Czy np do 30 lvl zbiorę 100 takich szkat?  Bo to troszkę słaby drop jeśli będą te szkatki słabo lecieć , i będzie to raj dla botów. ;)

Czy z metinów m1/m2/ dolina itp ( niższe lvl'e ) , lecą dodania / zmianki?  :)

Ja bym zmienił czytanie KU na 6 h , tak było na np Balmorze s1, i serwer cieszył się dużą ilością graczy.   Ciężko żeby ludzie grali na zbyt trudnym serwerze , bo mało jest tak wytrwałych graczy :P

Opublikowano

Mam pytanko : 

Pisze serwer HARD/MEDIUM.   Rabbit pokazał co dropi ze 100 szkat serwerowych.  Czy np do 30 lvl zbiorę 100 takich szkat?  Bo to troszkę słaby drop jeśli będą te szkatki słabo lecieć , i będzie to raj dla botów. ;)

Czy z metinów m1/m2/ dolina itp ( niższe lvl'e ) , lecą dodania / zmianki?   :)

Ja bym zmienił czytanie KU na 6 h , tak było na np Balmorze s1, i serwer cieszył się dużą ilością graczy.   Ciężko żeby ludzie grali na zbyt trudnym serwerze , bo mało jest tak wytrwałych graczy :P

Drop szkat zostanie podniesiony. Czas czytania ku zmniejszony. Tak w m1/m2 zdobędziesz dodania i zmianki.

Opublikowano

Czy warto robić postać 55 LVL (do pvp) i będzie sobie radzić z jakiś 80 lvl'ami? 

Opublikowano

Czy warto robić postać 55 LVL (do pvp) i będzie sobie radzić z jakiś 80 lvl'ami? 

Jeśli zrobisz bardzo dobry ekwipunek, to czemu nie :D

Opublikowano

jeszcze 1 pytanie. Jeśli jest to gdzieś napisane to przepraszam.

Czy będą turnieje pvp z przedziałem lvl'owym? :)

Opublikowano

jeszcze 1 pytanie. Jeśli jest to gdzieś napisane to przepraszam.

Czy będą turnieje pvp z przedziałem lvl'owym? :)

Będą, ale w późniejszej fazie serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...