Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Armentis.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer dobry, mam wrażenie, że nastąpi nagły spadek graczy na wszystkich innych medium/hardach.

Miło nam czytać takie wiadomości :) Oczywiście będziemy zadowoleni jeśli graczom spodoba się serwer i zawitają do nas :)

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

POMPA ! BENG! Ten Serwer To Cudo 2015 r. Doskonale przemyślane nowości , Wszystko cacy serwer roku ! Polecam.

Oceniać serwer, który nie wystartował jeszcze i dawać mu plakietkę "TOP1 2015 ROKU 4EVER CUDO" ...

facepalm_2x_by_stevesjobes-d4zpcje.jpg

Oczywiście jak pisałem serwer polecam, bo dobra ekipa go robi, ale ocenianie czegoś przed startem jest bardzo rozsądne i "zawsze" się sprawdza.

Opublikowano

Czy w kliencie będzie możliwość podmiany mobów na dzikie psy? Na tradycyjnym serwerze, gdzie DT jest ważnym źródłem zarobku, taka opcja jest bardzo przydatna.

Opublikowano

Wbiłem na bete i jestem spokojny o ten serwer. Większych bugów nie ma, małe które zgłaszałem zostały od razu poprawione. Nie chcę zapeszać bo sukces serwera zależy od bardzo wielu czynników, jednak pod względem technicznym mogę stwierdzić, że jest dopracowany :)

Także polecam i widzimy się na starcie :D

Opublikowano

Oceniać serwer, który nie wystartował jeszcze i dawać mu plakietkę "TOP1 2015 ROKU 4EVER CUDO" ...

facepalm_2x_by_stevesjobes-d4zpcje.jpg

Oczywiście jak pisałem serwer polecam, bo dobra ekipa go robi, ale ocenianie czegoś przed startem jest bardzo rozsądne i "zawsze" się sprawdza.

Idź pilnuj swojego sradosa truskulu. PS. Ogól brodę bo nie będę się zniżał do twojego poziomu BANG BANG.

Do kiedy trwa beta?

Opublikowano

Idź pilnuj swojego sradosa truskulu. PS. Ogól brodę bo nie będę się zniżał do twojego poziomu BANG BANG.

Do kiedy trwa beta?

Mam pytanie, dlaczego mój wygląd ma świadczyć o poziomie moim i kogokolwiek? Co ma zarost do tego jakim się jest człowiekiem?

Nie rozumiem początku wypowiedzi oraz znaczenia słowa "truskul".

Ten serwer to x, jak coś a zmienianie nazwy serwerowi chyba wyszło z mody 2 lata temu o ile to było kiedyś modne / śmieszne.

Nie zwróciłem uwagi, bo Cię nie lubię, nawet nie gadałem z Tobą, a zrobiłem to po to, abyś pomyślał nad sensem swojej wypowiedzi, którego mi brakowało.

Przecież to logiczne, że nie można oceniać serwera, skoro jeszcze nie wystartował, a już dostał od Ciebie plakietkę najlepszego, nie wspomnę o tym, że mamy Marzec.

Opublikowano

no serwer z prezki spoko zobaczymy jak bd w praktyce, mam nadzieje że z łóżka nie wyrzuce :v

Stay Trippin.

Opublikowano

Reklama ruszyła :) Filmy pojawiły się u kilku mniejszych YT-berów oraz u Bubexxa, R3specta :) Czekamy na kolejne filmy oraz na serie :)

Opublikowano

Odradzam gry ze wzgledu na technika-wlasciciela Deco aka alchemika. Szkoda mi tylko hooltransa bo popsuje sobie opinie przy takich amatorach.

Serwer upadnie po kilku chwilach jak to zawsze ma miejsce na serwerach alchemika. I prosze cie deco , nie piszcz ze pro stoi juz tyle lat. Szkoda tylko ze zywej duszy tam nie ma na tym twoim pro bo kazdy cie osral widzac jak podchodzisz do sprawy.

Zaraz bedzie placz na mpc ze ataki ddos sa za duze i deco obsra sie kislem jak zwykle.

!!! NIE POLECAM LADOWAC W IS NA SERWERZE !!! SERWER PEWNIE NIE UTRZYMA SIE NAWET TYGODNIA !!!

Jeszcze nie wystartowali a juz pie... jak ladowac IS.

Opublikowano

Kolego, życzę Ci, aby jutro po godzinie 18 opadła Ci szczena w dół :) Miłego wieczora :D

No za kazdym razem mi opada szczena jak za serwer bierze sie Deco aka Alchemik. Zastanawiam sie tylko jakie tym razem kity bedzie wciskal ludzia.

Pozyjemy zobaczymy. Ja osobiscie bym zagral ale wiem ze to sie rozleci w pyl czlowieku. Za kazdym razem sie rozlatuje w pyl jak tylko deco swoje lapska brudne wlozy... Ja do ciebie Rabbit nic nie mam , nawet zyczyl bym sobie aby sie udal serwer, ale jak juz mowilem znajac sprawe serwerow deco to wiem ze to zaraz padnie .... pozdro

Opublikowano

No za kazdym razem mi opada szczena jak za serwer bierze sie Deco aka Alchemik. Zastanawiam sie tylko jakie tym razem kity bedzie wciskal ludzia.

Pozyjemy zobaczymy. Ja osobiscie bym zagral ale wiem ze to sie rozleci w pyl czlowieku. Za kazdym razem sie rozlatuje w pyl jak tylko deco swoje lapska brudne wlozy... Ja do ciebie Rabbit nic nie mam , nawet zyczyl bym sobie aby sie udal serwer, ale jak juz mowilem znajac sprawe serwerow deco to wiem ze to zaraz padnie .... pozdro

Po to tu jestem ja oraz Hool żeby dopilnować żeby dobrze było. A deco poznałem od "wewnętrznej" strony i uważam , że zna się na tym co robi bardzo dobrze. Zarywa nocki, byleby wszystko grało jak należy.

Opublikowano

Serwer polecam ze względu na Administracje jak i sponsora jeżeli dom aukcyjny działa jak należy to miodzio ;)

Zawitam na starcie.­

2i29cae.png

Opublikowano

Serwer polecam ze względu na Administracje jak i sponsora jeżeli dom aukcyjny działa jak należy to miodzio ;)

Zawitam na starcie.­

Dom jest w pełni sprawny :) Zapraszamy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...