Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Armentis.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mogę pobrać tego clienta ze strony? 

Wprowadzicie płatności PSC do is?

Ile obstawiacie online na starcie? 

Będzie licznik na stronie?

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mogę pobrać tego clienta ze strony? 

Wprowadzicie płatności PSC do is?

Ile obstawiacie online na starcie? 

Będzie licznik na stronie?

Tak możesz :) Jest w nim zawarty autopatcher, także nawet jak coś się zmieni, to się zaktualizuje.

Co do PSC jeszcze nie wiemy.

Nie chcemy obstawiać na start, bo porządna reklama zacznie się dopiero po nim:) Ale liczymy na jak najwięcej.

Licznika nie będzie :) Licznik to zły omen

Opublikowano

Po to tu jestem ja oraz Hool żeby dopilnować żeby dobrze było. A deco poznałem od "wewnętrznej" strony i uważam , że zna się na tym co robi bardzo dobrze. Zarywa nocki, byleby wszystko grało jak należy.

Sorry Rabbit, ale wystarczy zobaczyc Twoje lets playe z armentisa - wszystko na sile, miesiac w m1 i zamulanie przez 3/4 odcinka. Jak dla mnie lecisz Tylko na many many i tyle, z reszta jak 3/4 stawiajacych serwery.

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Sorry Rabbit, ale wystarczy zobaczyc Twoje lets playe z armentisa - wszystko na sile, miesiac w m1 i zamulanie przez 3/4 odcinka. Jak dla mnie lecisz Tylko na many many i tyle, z reszta jak 3/4 stawiajacych serwery.

3/4? JHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHA 

Człowieku metin jak to powiedział Lourt to biznes, wszyscy chcą zarobić, bo nie będą za darmo stawiać serwera. 

@Rabbitx9 Ile zmianek/dodań loota z szkaty serwerowej?

Opublikowano

Z poprzedniej edycji chciałeś powiedzieć, tak ? To jest hard i odcinki były codziennie, dlatego nie udawało się robić ogromnych postępów. Ale potem przyspieszyłem. Sorry, ale to nie jest jak to mówisz dla "many many", bo Bogu dzięki nie mam w domu z tym problemów. Jest to z czystej pasji, dla widzów i kolegów, którym o tym od dawna mówiłem oraz dla własnej satysfakcji, że potrafię coś dobrze zrobić.

Opublikowano

Człowieku metin jak to powiedział Lourt to biznes, wszyscy chcą zarobić, bo nie będą za darmo stawiać serwera. 

Czlowieku, zdziwilbys sie ;) Moyes 10 graczy, stoi dalej. Dlatego jestem zdania, ze jesli serwer jest dobry to sam sie obroni i nie potrzebuje reklam na yt, albo wyciagniesz kase na reklame, albo jestes niczym ( przkre )

pay 2 win pozdro dla kumatych.

Opublikowano

Deco016 ? Źle mi się kojarzy koleś. Pamiętam go z innego forum. Nie wejde ;)

Kiedy nie ma mnie dla Ciebie znaczy nie ma mnie kurwa... ;((

Moda się powoli kończy oby razem z nią odeszli,

Ci wszyscy chorzy rapowcy by nie nazwać ich raperzy ... !

Opublikowano

Z poprzedniej edycji chciałeś powiedzieć, tak ? To jest hard i odcinki były codziennie, dlatego nie udawało się robić ogromnych postępów. Ale potem przyspieszyłem. Sorry, ale to nie jest jak to mówisz dla "many many", bo Bogu dzięki nie mam w domu z tym problemów. Jest to z czystej pasji, dla widzów i kolegów, którym o tym od dawna mówiłem oraz dla własnej satysfakcji, że potrafię coś dobrze zrobić.

Skoncz pier*olic za przeproszeniem. Mame oszukasz, babcie oszukasz, ale mnie nie oszukasz. Czysta pa$ja powiadasz?

Jak nie robisz tego dla kasy, to nie bierz wynagrodzenia za swoja prace. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Skislem ziom.

Max lvl bedzie zwiekszany do jakiego progu maksymalnie?

@Edit

Dlatego wku*wia mnie takiego gadanie, to z pasji, to moje marzenie sranie i sranie. Jedyna nowosc na tym serwerze to dom handlowy. Serwer skonczy jak Malestia ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Skoncz pier*olic za przeproszeniem. Mame oszukasz, babcie oszukasz, ale mnie nie oszukasz. Czysta pa$ja powiadasz?

Jak nie robisz tego dla kasy, to nie bierz wynagrodzenia za swoja prace. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Skislem ziom.

Max lvl bedzie zwiekszany do jakiego progu maksymalnie?

Spoko, nie ma dla mnie problemu :) Twoja opinia jest typową, a nie znasz sytuacji. Na kilku serwerach takich jak Alt*** robiłem kilka miesięcy całkowicie za DARMO ! Nic z tego nie miałem, a mimo to pracowałem na nich. 

Na razie nad tym nie myśleliśmy.

Opublikowano

Serwer naprawdę godny uwagi i zagrania, Hooltras = pewny serwer i reklama na wysokim poziomie. Na pewno wbije, oby start był bez przeszkód  Rabbit powodzenia i życze Ci aby serwer odniósł sukces bo jest mega. Zapraszam wszystkich do grania, widzimy sie na starcie 

Opublikowano

Moje pytanie utonęło w gąszczu postów. Czy będzie w kliencie opcja podmiany tekstur mobów na dzikie psy?

Rozważymy tą opcję 

Skad truta?

co ile mozna czytac ku?

ile ku do g?

+4 masz kd?

Riper / baronowa

24h ale zwoje będą dobrze dostępne

30 ku

no będą +4 :)

Opublikowano

Pierśćień tp to się dostaje w ogóle? Zalogowałem się teraz na becie i nie mialem go w początkowym eq.

Opublikowano

Pierśćień tp to się dostaje w ogóle? Zalogowałem się teraz na becie i nie mialem go w początkowym eq.

I właśnie dlatego zachęcam do czytania prezentacji. Teleportacja znajduje się pod przyciskiem TAB.

naprawicie ten bląd na xp do startu? ;>

Tak, właśnie kompiluje się client pod XP.

Jaki jest % ulepszenia na +9 np truty?

Wyższy w stosunku do PL-a :)

Opublikowano

A poprawicie drop z metków? Bo na około 7 ubitych tylko z 1 metka poleciała ku i to tylko w ilości jednej sztuki, a tak to albo metek pusty, albo bojowy łuk +6 nic poza tym. Drop ulepszaczy też można by podnieść, chyba że macie to już w planach.

Opublikowano

A poprawicie drop z metków? Bo na około 7 ubitych tylko z 1 metka poleciała ku i to tylko w ilości jednej sztuki, a tak to albo metek pusty, albo bojowy łuk +6 nic poza tym. Drop ulepszaczy też można by podnieść, chyba że macie to już w planach.

Tak, wystarczy zwiększyć % na drop :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...