Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Armentis.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szkaty wgl nie dropią, chyba, że dropią od 20 lvl, bo szczerze zrobili serwer pod is, 1k hp na 15 lvl to jest masakra, zrobili kolejnego HARD? Miał być hard/medium...

Rabbit nadal bedziesz pisal ze drop jest zwiekszony czy cos?

Opublikowano

Szkaty wgl nie dropią, chyba, że dropią od 20 lvl, bo szczerze zrobili serwer pod is, 1k hp na 15 lvl to jest masakra, zrobili kolejnego HARD? Miał być hard/medium...

Rabbit nadal bedziesz pisal ze drop jest zwiekszony czy cos?

Szkaty dropią od wyższego lvl, aby zapobiec botom :) Nie nie jest pod IS, bo nawet Is nie ma pełnego :)

Opublikowano

Szkaty dropią od wyższego lvl, aby zapobiec botom :) Nie nie jest pod IS, bo nawet Is nie ma pełnego :)

Ja nie będę kur*a expił do 20/30 lvl nie mając wybonowanego eq, bo bez tego i tak padam na grupce w m2. Pier*ole boty, włącz szkaty od nwm 15 lvl? 

Opublikowano

rób nowe postacie i przerzucaj eq jak ci wpadnie bon z pż. Mi na starcie dało branse 1k albo 1,5k pż i 15lvl w sekunde wbiłem w m2. 

To nie pl, nie bede sie bawil w to, bo strace czas. Wychodze, wroce jak dacie szkaty.

Opublikowano

Troszeczkę się zawiodłem na starcie też myślałem że wszystko macie gotowe a tu lipa można powiedzieć 

między innymi z tym że nie daliście przedmiotów do IS'a a szkatki jak lecą od 20lv to nwm jak inni ale ja w m2 po 1 gr. nie bd expił 

czemu ?

Ponieważ w tych czasach startuje co chwile inny serwer i można sobie wybrać 

Do tego nie można usuwać postaci , na lwie nom stop cofa do tyłu  pelerynki na 10lv już the end osoby które dalej lurują to widać mobber hack

Client na XP nie działa czyli połowa graczy nie może sobie wbić 

Powodzenia myślałem że będzie to wyglądało inaczej 

Opublikowano

CO ZE DROPEM SZKAT SERWEROWYCH?

Będzie poprawiony.

3836615 bugów . Nie da się zalogować , postać nie wchodzi . Nie polecam :)

Szczerze to nie widzę bugów. Poprawiamy clienta XP

Opublikowano

Będzie poprawiony.

Szczerze to nie widzę bugów. Poprawiamy clienta XP

Kiedy poprawicie te szkaty? Nocka przede mną, ale nie mam zamiaru grać tak jak teraz.

Opublikowano

Nie widzisz bugów ? na dwóch kontach mam ciągle '' twoje konto jest już połączone '' i nie da się wejść :)

JEDNA WIELKA PORAŻKA .

+ <3

Opublikowano

"TWOJE KONTO JEST JUŻ POŁĄCZONE" I TAK CAŁY CZAS.

OGARNIJCIE TO DO UJA.

Stay Trippin.

Opublikowano

Nie widzisz bugów ? na dwóch kontach mam ciągle '' twoje konto jest już połączone '' i nie da się wejść :)

Widocznie wszedłeś tam gdzie niepotrzeba. Odbugujemy Ci postać.

Opublikowano

15 lvl zero szkat (a ze 100 szkat drop to gówno, wiec powodzenia), na lwie się nie da biegać, bo cofa/moby się nie pojawiają, generalnie zawiodłem się i już podziękuję temu serwerowi. Wole poczekać parę dni na start innego.

Opublikowano

Widocznie wszedłeś tam gdzie niepotrzeba. Odbugujemy Ci postać.

Wyjebuje ch, jak się ktoś spróbuje zalogować na h2 to wyskakuje potem ciągle Twoje konto jest już połączone.

So, nic się koledze nie zbugowało.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Wszedłem tam gdzie nie trzeba ? Takiego czegoś nie powinno być na starcie . Nigdzie nie wchodziłem , po prostu założyłem konto , zrobiłem postać i chciałem się zalogować i nie da się zalogować tylko postać się cieszy że została wybrana i na tym kończy się moja rozgrywka na tym serwerze :) 

+ <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...