Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Armentis.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nadzieję, że kilka godzin przed startem klient pod xp będzie skompilowany. Chciałbym także mieć możliwość przetestowania serwera na becie przed startem.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer ładnie się prezentuje jako że jest tam Hooltras na pewno zawitam 

Co do tych wszystkich systemów jest ich sporo i miejmy nadzieje że będą działały oraz nie pojawią się bugi

Powodzenia na starcie ;)

Opublikowano

Serwer ładnie się prezentuje jako że jest tam Hooltras na pewno zawitam 

Co do tych wszystkich systemów jest ich sporo i miejmy nadzieje że będą działały oraz nie pojawią się bugi

Powodzenia na starcie ;)

Sprawdziliśmy każdy system po kilkanaście razy, zarówno od strony technicznej jak i praktycznej - na nic się nie natknęliśmy. Także powinno być OK :)

Opublikowano

Jeżeli będę nawalał przez 2 dni na full isie 48/48 jaki lvl osiągnę ?;3­

Co do LVL ciężko w sumie powiedzieć, nie jest to typowy HARD, więc myślę, że 50/60 :)

Opublikowano

Co do LVL ciężko w sumie powiedzieć, nie jest to typowy HARD, więc myślę, że 50/60 :)

Jeżeli tak to elegancko ogarnę z 350 deffa na BO mentalem bez wybonanego eq na orki?

­

2i29cae.png

Opublikowano

Jeżeli tak to elegancko ogarnę z 350 deffa na BO mentalem bez wybonanego eq na orki?

­

Rozgrywka w tej dziedzinie nie różni się tak bardzo od klasycznych. Bony pozostają takie same ( przy okazji powiem, że wyeliminowaliśmy najniższe wartości ), więc nie będzie problemu z ogarnięcem.

Opublikowano

Rozgrywka w tej dziedzinie nie różni się tak bardzo od klasycznych. Bony pozostają takie same ( przy okazji powiem, że wyeliminowaliśmy najniższe wartości ), więc nie będzie problemu z ogarnięcem.

Okej jeszcze jedno pytanko start bardziej o 18 czy 19?Spodziewacie się jakiś opóźnień ?

Kiedy będzie dostępny Is ?

­

2i29cae.png

Opublikowano

­

350 defa + 10k hp i będziesz lecial jak meserszmit :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Bony bedą miały taka wartosc jak na becie?

Opublikowano

Okej jeszcze jedno pytanko start bardziej o 18 czy 19?Spodziewacie się jakiś opóźnień ?

Kiedy będzie dostępny Is ?

­

Bardziej po środku :) Miejmy nadzieję, że nie będzie żadnych. Z naszej strony będzie Tip Top, że tak powiem. IS będzie dostępny po starcie, bo jak wiesz IS jest dostępny tylko w grze :)

Bony bedą miały taka wartosc jak na becie?

Zależy, o którym momencie bety mówisz. Wyeliminowaliśmy te najmniejsze (2%, 4%, 100/300 HP) :)

Opublikowano

Bardziej po środku :) Miejmy nadzieję, że nie będzie żadnych. Z naszej strony będzie Tip Top, że tak powiem. IS będzie dostępny po starcie, bo jak wiesz IS jest dostępny tylko w grze :)

Zależy, o którym momencie bety mówisz. Wyeliminowaliśmy te najmniejsze (2%, 4%, 100/300 HP) :)

a ten is w grze gdzie znajdę ? :)

­

2i29cae.png

Opublikowano

Będzie dostępny pod pewnym przyciskiem :) Jakim - tego się potem dowiecie :)

a będzie to podane przed startem ? :) czy będę musiał walić głową w klawiaturę żeby się dowiedzieć ? :D

­

2i29cae.png

Opublikowano

­

Będzie dostępny pod pewnym przyciskiem :) Jakim - tego się potem dowiecie :)

co to za tajemnica co do is'a ? :O

­46883540656645472816.png

Opublikowano

a będzie to podane przed startem ? :) czy będę musiał walić głową w klawiaturę żeby się dowiedzieć ? :D

­

Oczywiście, że będzie podane :) :) 

Opublikowano

Sztabki które są u dozorcy po sprzedaniu dają połowe ceny np mam sztabke za 2kk to da mi 1kk chyba nie powinno tak byc xtongue.png.pagespeed.ic.86ZlZhEa46.png albo dajcie np. npc u którego wymienimy yangi na bryłki, na pewno to wspomoże handel miedzy graczami. 

Zapytałem na forum ale jak odpisujesz tutaj Rabbit to zapytam tez tu :)

Opublikowano

Sztabki które są u dozorcy po sprzedaniu dają połowe ceny np mam sztabke za 2kk to da mi 1kk chyba nie powinno tak byc xtongue.png.pagespeed.ic.86ZlZhEa46.png albo dajcie np. npc u którego wymienimy yangi na bryłki, na pewno to wspomoże handel miedzy graczami. 

Zapytałem na forum ale jak odpisujesz tutaj Rabbit to zapytam tez tu :)

Ponieważ jest wpisany specjalny skrypt, aby nie powstał yangbug. Myślę, że te sztabki po prostu wyeliminujemy :)

Opublikowano

Sponsor serwera, a także cały jego zespół to idealnie dobrana ekipa. Każdy z nich zna się na tym co robi.

Projekt jest klasyczny, ozdobiony w kilka nowości, które znacznie poprawiają rozgrywkę. Sama w sobie produkcja zachęca to gry i jest bardzo poważnie przemyślana. 

Dla mnie jest to jeden z lepszych serwerów. : )

Ze względu na zespół polecam i zapraszam na serwer.

Powodzenia!

Opublikowano

pod alt + F4 :v

Nie działa offa mi sie metin to jakiś bug ? :C ja taki biedny czemu mi nie działa ? albo mnie kłamczysz ... cwaniaku xD na przeglądarce mam to samo ;.; xdd

eddit:

Działa dzięki za odpowiedź ! Musiałem walnąć formata kompa jest git.

­

2i29cae.png

Opublikowano

Ponieważ jest wpisany specjalny skrypt, aby nie powstał yangbug. Myślę, że te sztabki po prostu wyeliminujemy :)

Rozumiem ale troche lipa jak ktos bedzie chciał cos sellnąc za wiecej niz 2kkk, tak czy siak serwer polecam i zagram na pewno :)

Opublikowano

Rozumiem ale troche lipa jak ktos bedzie chciał cos sellnąc za wiecej niz 2kkk, tak czy siak serwer polecam i zagram na pewno :)

O to się nie musisz martwić :) Limity yang zostały zdjęte - możesz mieć dowolną ilość w ekwipunku. http://scr.hu/2x8s/wub0y

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...