Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Armentis.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ponawiam pytanie

kiedy klienta dacie na inne hosty bo juz się niecierpliwie :) ?

a i czy SM będą zwracane z tamtej odsłony serwera ?

Będą na kilku hostingach clienty, nie martw się :)

Opublikowano

Przecież klient jest do pobrania od dłuższego czasu, nawet jak macie słabszy internet to powinien się już pobrać. Hosting jest bardzo dobry.

Po kliknięciu w link do pobrania, klikacie na górze w ikonkę strzałki skierowanej w dół.

Opublikowano

Przepraszam że zapytam ale o której start?

Co do serwera wbiję, wygląda na ogarnięty 

Poszukuje gildii, królestwo Shinsoo, wiek 17 (18 rocznikowo)

Opublikowano

Przecież klient jest do pobrania od dłuższego czasu, nawet jak macie słabszy internet to powinien się już pobrać. Hosting jest bardzo dobry.

Po kliknięciu w link do pobrania, klikacie na górze w ikonkę strzałki skierowanej w dół.

Tylko , że nie każdy może pobrać + przy 80% pobieranie przerywa

Niestety, obecnie nie możesz wyświetlić ani pobrać tego pliku.

Ostatnio zbyt wielu użytkowników obejrzało lub pobrało ten plik. Spróbuj uzyskać do niego dostęp później. Jeśli plik, do którego próbujesz uzyskać dostęp, jest wyjątkowo duży lub jest udostępniany wielu osobom, zanim będzie on dostępny do pobrania lub obejrzenia, może minąć do 24 godzin. Jeśli nadal nie możesz uzyskać do niego dostępu, skontaktuj się z administratorem domeny.

Opublikowano

na XP ten client nie dziala.

Opublikowano

1) Po godzinie 18 spatchuję klienta i będzie działać, tak? Nawet jeśli mam XPka?

2) Szukam konkretnej gildii w jinno. Mam na myśli mocny skład na wojny/dungi.

3) Czy konta które założyliśmy będą działały po becie? Czy mogę doładować już smocze monety?

Opublikowano

Prosiłbym o nowy hosting, tamten nie działa. Serwer niedługo startuję, a ja dalej nie mam klienta.

Opublikowano

Chcę żeby mi się pobierało i bym poszedł się umyć.Ale cóż administracja woli na 1 hosing dac clienta.... niż na paru

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Chcę żeby mi się pobierało i bym poszedł się umyć.Ale cóż administracja woli na 1 hosing dac clienta.... niż na paru

Po prostu kompilujemy nowego clienta. Poczekajcie cierpliwie. Prędzej o 19 start będzie także jeszcze 2h conajmniej :)

Prosiłbym o nowy hosting, tamten nie działa. Serwer niedługo startuję, a ja dalej nie mam klienta.

Niedługo wrzucimy nowego clienta na hosting. Poczekajcie trochę, nie przeskoczy się pewnych rzeczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...