Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] TemidaMT2.pl

MrAr3lek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oficjalna wersja wystartuje na 100% bez problemów. Niestety takich rzeczy nie da sie przewidzieć :/

No takich rzeczy nie można przewidzieć, miejmy nadzieję, że na starcie nikt nie odpierdzieli cyrku. :)

ttpng_wxsaxxe.png

• Odpowiedzi 253
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na fanpage'u serwera jest konkurs na dość sporą sumę SM, niestety nie można podawać linków do fp także polecam wpisać po prostu: TemidaMT2 !

S1pJcl8.png

Opublikowano

Ważna informacja !

Niestety Sherer ma problem z internetem przez co nie możemy odpalić serwera. Beta zostanie odpalona jutro o godzinie 20:00. Zapraszamy do rejestracji na forum oraz stronie głównej. Jutro również zostanie włączony ts serwerowy. Wszystkich graczy oczekujących na bete serdecznie przepraszamy ;/

http://forum.temidamt2.eu
http://temidamt2.eu

Ar3lek a ty nie mogłes serwa odpalić, dłuższa beta to plus dla was, bo więcej czasu by ludzie mieli by po sprawdzać czy nie ma bugów.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Ar3lek a ty nie mogłes serwa odpalić, dłuższa beta to plus dla was, bo więcej czasu by ludzie mieli by po sprawdzać czy nie ma bugów.

Co do bugów to szczerze wole sprawdzać to sam :D

S1pJcl8.png

Opublikowano

Co do bugów to szczerze wole sprawdzać to sam :D

No pewnie samemu dobrze, bo ktoś może coś znaleźć i ci nie powiedzieć tylko to potem wykorzystywać, lecz dobrze jest już wcześniej wpuścić kilka zaufanych ludzi którzy będą sobie testować wszystko i na pewno nie zatają przed tobą odnalezionego buga.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

­Przepraszamy za problemy z forum, ale problem leży po stronie hostingu.

Wkrótce powinno wszystko wrócić do normy.

Opublikowano

Powtórka z wczoraj, za moment 20 a o cliencie słuch zaginął. 

Wątpię żeby ta beta wystartowała :) Lepiej od razu wprost powiedzcie, że jej nie będzie, a nie robić ją dzien przed startem. 

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Witam,

W odpowiedzi na wszystkie pytania dot. clienta, jest on w trakcie uploadu i niestety mój internet nie daje mi pełnej swobody.

Jednak czas wrzucania powoli dobiega końca i niedługo będzie możliwe wejście na Temide.

Załączam screen w razie wątpliwości:

Cwas8v0.png

Pozdrawiam i proszę jeszcze o chwilę cierpliwości ;)

Opublikowano

Oto client:

https://mega.co.nz/#!uQ5xmbbB!AeZ79xQfty9cmmQStwnG2sRfnrVn-AGWot5p9-5I7Rk

Kilka informacji nt. Bety.

Temida jest serwerem robionym od zera, na source dlatego mogą występować liczne błędy (oczywiście staramy się ich uniknąć) które prosimy zgłaszać u nas na forum.

Beta będzie trwała do piątku i zostanie wyłączona przed oficjalnym startem. Osoby, które posiadają clienta z bety będą mogły zaktualizować go przy pomocy patchera, aby grać na oficjalnej wersji.

Aktualny client serwera nie jest clientem gotowym w 100% - brakuje w nim kilku rzeczy i poprawek kosmetycznych, lecz cały czas go uaktualniamy.

Zapraszamy do testowania.

Opublikowano

Arl3k Naprawcie pierścień teleportu... I usuńcie te passy sherera z clienta najlepiej xD

Mój nick na prywatnych serverach:

Derron

Rayzo

Abirama

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Może ktoś upnąć na inny hosting? Ten mimo 4 krotnej instalacji dodatku MEGA do przeglądarki... nadal woła o jego instalację. Stworzyłem konto, importowałem plik na swój dysk, pobierałem i nadal to samo... Woła o dodatek, który instalowałem. Resetowałem przeglądarkę.

Opublikowano

Arl3k Naprawcie pierścień teleportu... I usuńcie te passy sherera z clienta najlepiej xD

Pierścień oraz kilka innych rzeczy będzie dostępne jutro, jeżeli chodzi o passy Sherera to spokojnie, nie ma tam GM :P

S1pJcl8.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...