Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] TemidaMT2.pl

MrAr3lek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To dajcie chociaż do handlary opcje kupna tego pierścienia co do eq da się go wbić :D

Chce iść do V2 to nie mogę bo NPC nie chce gadać...

Drop Yang też moglibyście zwiększyć bo w V1 od 50 do 60 tylko 100k, a ceny w shopach wyrąbane :D

Mój nick na prywatnych serverach:

Derron

Rayzo

Abirama

Pomogłem? Daj +

• Odpowiedzi 253
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To dajcie chociaż do handlary opcje kupna tego pierścienia co do eq da się go wbić :D

Chce iść do V2 to nie mogę bo NPC nie chce gadać...

Drop Yang też moglibyście zwiększyć bo w V1 od 50 do 60 tylko 100k, a ceny w shopach wyrąbane :D

Jutro będzie ustawiony drop yang, drop sztabek, szkat serwerowych oraz damy wam dostęp do dungeonów,

S1pJcl8.png

Opublikowano

Jutro jutro, aż taką wyjebke macie? Dzień przed oficjalnym startem... Myślałem, że projekt bardziej ambitny ale administracja typowo olewka jak na każdym aktualnie startującym serwerze, a szkoda...

Derron

Rayzo

Abirama

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Jutro jutro, aż taką wyjebke macie? Dzień przed oficjalnym startem... Myślałem, że projekt bardziej ambitny ale administracja typowo olewka jak na każdym aktualnie startującym serwerze, a szkoda...

Zrobilibyśmy to dziś ale mamy szkołę. 

S1pJcl8.png

Opublikowano

Dobra... Ale na oficjalny start postarajcie się wrzucić clienta na różne hostingi, a nie tylko ten z którym akurat mam odwieczny problem...

Opublikowano

Dobra... Ale na oficjalny start postarajcie się wrzucić clienta na różne hostingi, a nie tylko ten z którym akurat mam odwieczny problem...

hehe ta beta to jeden wielki bug wiec jeszcze im sie zejdzie

Opublikowano

Na prezce fajnie wyglądał serwer, na becie beznadzieja, na 13-stego raczej nie doprowadzą clienta do perfekcji, a póki co wydaje mi się że nie ma nawet zabezpieczeń bo padł szybciej niż fubu dochodzi :D

Opublikowano

80% znalezionych bugow to nawet nie sa bugi... Jutro będziecie mieli wszystko ładnie poprawione oraz dodamy kilka rzeczy.

S1pJcl8.png

Opublikowano

80% znalezionych bugow to nawet nie sa bugi... Jutro będziecie mieli wszystko ładnie poprawione oraz dodamy kilka rzeczy.

poczekajcie aż wejdę i sam zacznę szukać :D 

btw będą zabezpieczenia na starcie? bo te aktualne ( o ile jakiekolwiek są) gwarantują off po pierwszym ddosie

Opublikowano

PROPOZYCJE:

Dodajcie wszystko po 3k w staku .

Możecie usunąć zbędne bronie od handlarza i dać tylko te na 30 lv

Dodać nieskończone poty ew. autopoty.

5 stron eq

Usunąć łuk do expa (kto expi łukiem...?)

Zmiana wyglądu ostatniego seta broni do expa (są ohydne)

Te nicki w kolorach królestw tylko oszpecają .

Nie lepiej zrobić peta który daje np. 15 odp na wszystkich i 15 silny na wszystkich + hp/wartość ataku?

Trzeci kostium u ninji , bez komentarza ...

Dodać szybką zmianę CH do pobocznego eq .

Zmienić wygląd ikonki do biologa z Biologiem , a nie z literką ''B''

W petach zmiast 15 do statów dać wartość ataku.

Ten cały wynalazca też jest zbędny .

PYTANIA:

Czy można zmienić skila z P na g1 ? np silne ciało/berserk ?

Czy serwer ma jakąś solidną reklamę ?

Moja odpowiedź Ci pomogła ? Daj +, to bardzo motywuje :D

Opublikowano

czyli kolejny start jutro o 20?

Ale kolego o jakim ty KOLEJNYM starcie mowisz? To jest poki co beta, gdyby to byl start to temat siedzialby w publikacjach..

@Pardos16

Obecny stack jest w porzadku, ale przemyslimy to

Bronie na mniejsze to byl pomysl Arelka, aczkolwiek na pewno to przemysli

Nieskonczone poty sa u handlarki

4 strony eq w zupelnosci wystarcza

Luk do expa jest dodany, aby set byl kompletny. To czy ktos go uzyje czy nie, to juz jego indywidualna decyzja

Z szybka zmiana ch, dobra propozycja

Wynalazca nie jest zbedny. Jest to npc umozliwiajacy wytwarzanie ekwipunku do expa, w tym bizuterii

Na start dostaje sie wszystkie skille na P (na 5 poziomie) i nie rozwazalismy takiej mozliwosci

Tak, bedzie nagrywalo kilku, kilkunastu youtuberow + reklamy metin2list

Opublikowano

Ale kolego o jakim ty KOLEJNYM starcie mowisz? To jest poki co beta, gdyby to byl start to temat siedzialby w publikacja..

bo ta beta stara sie wystartowac drugi dzien? zaraz hmm trzeci a nie drugi

Opublikowano

bo ta beta stara sie wystartowac drugi dzien? zaraz hmm trzeci a nie drugi

Beta wystartowala ale istostnie sa problemy z malymi atakami - poki nie bede mial dostepu do filtrow nie jestem w stanie nic zdzialac.

@topic

Co do bugow, o ktorych wspominal Arelek, pozostawie je bez komentarza. O ile kilka z nich naprawde wymaga poprawy i wynika z moich pomylek, to zdecydowana wiekszosc to niedomowienia lub dziwna interpretacja graczy (typu czemu w sklepie jest jedna mikstura, ktora sie nie konczy)

Opublikowano

proponowalbym wywalic czlowieka o nicku ALGADE. nie wiem czy wszyscy wiedza rano wczorajszego dnia pojawilo sie info ze ALGADE wali na pirackich forach i skinach. Dziwne ze znieknelo to z forum po chwili. Dzis mu wspomnialem co odwala to mi blokal sb. Osobe ktora zrobila wpis o jego zachowaniu prosze o ewentualna kopie i podaniu linka na pw:> 

@Edit czy da sie sprawdzic IP z ktorego bylo cos pisane bo dostaje ss'y z czyms czego nie pisalem na forum prowadzonym przez ALGADE

Opublikowano

­Co z Bubexem słyszałem, że go wychujałeś :)

U kogo będzie reklama?

­46883540656645472816.png

Opublikowano

Arelek obiecałeś że będą dzisiaj bugi poprawione :P Nadal nie można się pierścieniem teleportować

Derron

Rayzo

Abirama

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Sprawdziłem betę, mieliśmy szukać bugów, a nie sprawnych rzeczy... Co robiły osoby, które były na CloseBecie? Fapali do nagich shamanek, czy prali się w m1?
Tak samo forum, ciekawe rzeczy tam się dzieją... Chciałem pograć, ale jakoś mnie te dwie sprawy zniechęciły... No cóż, powodzenia życzę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...