Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] TemidaMT2.pl

MrAr3lek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TO JA POWIEM A RACZEJ NAPISZE TAK.

ZAGRAM SOBIE LECZ ROBIENIE 4 PETÓW KAŻDY NA INNA KLASĘ ( PEWNIE JESZCZE Z IS'U ONE SA XDDD) JEST BEZNADZIEJNE
JAKIEŚ NOWE DUNGEONY CZY KUR*A COŚ BO NIE DOCZYTAŁEM XDDD

JAK DACIE MI FULL IS TO BĘDĘ MIAŁ FULL IS < NIE ZAPOMINAJCIE O TYM

ZMIEŃCIE WYGLĄD CLIENTA Z CZERWONEGO NA INNY KOLOR, CZERWONY WZBUDZA AGRESJE.
SKĄD BRONIE NA 75 I CZY DUNGEONY ROBIĆ MOŻNA SAMEMY CZY W PT? ( SAMEMU LEPIEJ)

2i6eukk.jpg

• Odpowiedzi 253
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer mi się spodobał i długo czekam na dobry easy.Obecnie nie ma żadnego dobrego(oprocz invorii s2). Jedynie co mi sie nie podoba to te sety zbroi oprocz tej na 105lv na PL. Bronie jakos ujda.

Opublikowano

Bardzo ładna prezka :)

Zagram coś mnie urzekło w tej prezentacji .

Czy jest możliwość zmiany ostatniego setu zbroji ? te z pl są naprawdę paskudne i były już na tylu serwerach, że tak jak jakiś up napisał: " przejadły się "

@Papyros czerwony to chyba u Ciebie tylko wzbudza agresję ^^

L7VaIos.jpg

Opublikowano

TO JA POWIEM A RACZEJ NAPISZE TAK.

ZAGRAM SOBIE LECZ ROBIENIE 4 PETÓW KAŻDY NA INNA KLASĘ ( PEWNIE JESZCZE Z IS'U ONE SA XDDD) JEST BEZNADZIEJNE

JAKIEŚ NOWE DUNGEONY CZY KUR*A COŚ BO NIE DOCZYTAŁEM XDDD

JAK DACIE MI FULL IS TO BĘDĘ MIAŁ FULL IS < NIE ZAPOMINAJCIE O TYM

ZMIEŃCIE WYGLĄD CLIENTA Z CZERWONEGO NA INNY KOLOR, CZERWONY WZBUDZA AGRESJE.

SKĄD BRONIE NA 75 I CZY DUNGEONY ROBIĆ MOŻNA SAMEMY CZY W PT? ( SAMEMU LEPIEJ)

Po tych komentarzach zastanawiamy się nad zmianą tych petów z 4 klasowych na 2. Jeżeli chodzi o zmianę koloru w cliencie to zostanie taki jest, nie my robiliśmy grafikę i jest jaka jest :P Broń 75 można zdobyć ze szkaty śmierci/ripera, masz to na w prezce.

Przewidujecie jakieś cotygodniowe eventy żeby zachęcić graczy do dalszej gry?

Staramy się aby na stronie głównej znajdował się kalendarze eventów. Same eventy chcemy organizować dość często, np. Cotygodniowy OX czy coś w tym stylu.

Serwer mi się spodobał i długo czekam na dobry easy.Obecnie nie ma żadnego dobrego(oprocz invorii s2). Jedynie co mi sie nie podoba to te sety zbroi oprocz tej na 105lv na PL. Bronie jakos ujda.

Sety bardzo ciężko znaleźć jakieś ogarnięte tym bardziej jeżeli chodzi o zbroje ;/

Nie rozumiem po co te hejty odnośnie eq. :O Gracie tylko dlatego, bo podobają Wam się zbroje i bronie? :O

Serwer jest godny uwagi, zróbcie coś swojego...

Polecam, bo sherer.

@ Skąd truciak

Także tego nie rozumiem, serwer ma być sprawny. Bronie czy zbroje to sprawa drugorzędna. 

Nie zachęciło mnie nic. Widać że niektóre rzeczy wzorowane z Invorii

Nic na Temidzie nie jest wzorowane na Invorii, serwer zaczęliśmy robić zanim wystartowała Invoria więc większość rzeczy była zrobiona wcześniej.

S1pJcl8.png

Opublikowano

1. Po co kombinować z boziami i tyle czasu tracić na ulepszanie? Lepiej dajcie metale w końcu to easy ;D

2. Dlaczego dopy po 10 szt? Jedyna różnica to taka, że będziemy musieli ciągle biegać kupować nowe, lepiej byłoby od razu po 200 szt

3. Pety na klasy? Lepiej byłoby zrobić np. hp + lud + int + wartość ataku, hp + lud + siła + wartość ataku, hp + lud + zręka + wartość ataku 

4. Eq PvP chyba jak było widać w powyższych postach już się znudziły ludziom te sety z Globala, osobiście bym zamienił 2 set z 4, bo całkiem fajnie wyglądają

Fajnie, że bronie 75 tylko z ripka i śmierci. Ogólnie zwyczajny easy, ale na pewno wbije przekonać się sam co i jak. 

Pozdrawiam i życzę powodzenia ;D 

Opublikowano

Prezka wyśmienita. Na serwerze są wszystkie nowości, które się przydadzą. Czekam na uzupełnienie prezki. Na razie polecam.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Serwer miał startować tydzień temu :) jutro miał być official a tu widzę Beta.. Ładnie 2 tyg poślizgu.

Takie życie ;/ wolimy wszystko przetestować żeby serwer stał i stał :)

S1pJcl8.png

Opublikowano

­Oczywiście serdecznie polecam serwer chłopaków :)

Administracja na bardzo wysokim poziomie, nie ma co się bać o stabilność :)

Wystarczy tylko uzupełnić prezentacje o brakujące rzeczy i nic tylko czekać na start!

Wiem ile pracowali nad serwerem i jak się starali.

Jeszcze raz serdecznie polecam i pozdrawiam :)

Opublikowano

Nie rozumiem po co te hejty odnośnie eq. :O Gracie tylko dlatego, bo podobają Wam się zbroje i bronie? :O

Serwer jest godny uwagi, zróbcie coś swojego...

Polecam, bo sherer.

@ Skąd truciak

"serwer jest godny uwagi" na co mam zwrócić uwage poza tym że to kolejny szit od pseudo jutuberka?

juz uj z tym ze pod hajs bo jaki serwer teraz jest robiony z pasji, ale zaskocz mnie czymś czego nie widziałem na innych serwerach bo jeśli nie to równie dobrze moge iśc na inny easy i nie ogarniać na jakim wgl gram

Stay Trippin.

Opublikowano

"serwer jest godny uwagi" na co mam zwrócić uwage poza tym że to kolejny szit od pseudo jutuberka?

juz uj z tym ze pod hajs bo jaki serwer teraz jest robiony z pasji, ale zaskocz mnie czymś czego nie widziałem na innych serwerach bo jeśli nie to równie dobrze moge iśc na inny easy i nie ogarniać na jakim wgl gram

Wypowiadałem się na ten temat - będzie co robić ;)

Opublikowano

Świetna prezentacja. Klimat Metin2 w pełni zachowany. Nie wiem czy obecnie Easy coś wniesie na rynek, ale kto wie? Jak będzie reklama to i ludzie będą. ;)

Mam zastrzeżenie do tej broni.

vDGdsaWm.png

Mi to bardziej przypomina wachlarz niż broń jednoręczną. 

Poza tym wszystko ok. Jak na razie - polecam!

Opublikowano

Osobiście mi, strasznie się nie podobają prawie wszystkie sety broni.
Będzie jakaś reklama serwera, jeśli tak to jaka?
Ps. Czemu mi się grafika nie ładuje?
Mogę polecić, zobaczymy, jak to będzie.

Opublikowano

Bronie do expa (ostatnie) są tak okropne że aż brak mi słów zwykły łuk diabła z przekombinowanymi teksturami. Nie zagram na pewno ale powodzenia. 

Opublikowano

Bronie do expa (ostatnie) są tak okropne że aż brak mi słów zwykły łuk diabła z przekombinowanymi teksturami. Nie zagram na pewno ale powodzenia. 

Nawzajem ;)

@topic

Niedługo zostanie poprawiona prezentacja.

Opublikowano

staracie się już o jakąś reklame czy będziecie o tym myśleć po starcie serwera gdy bedzie 100 online i każdy nowy ktory będzie wchodził na serwer po 5 minutach wyjdzie?:)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...