Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] TemidaMT2.pl

MrAr3lek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja serio nie wiem jak wy możecie takie coś nazywać bugami O_0. Sherer właśnie kończy pierścień tp, zrobimy resztę i damy wam łatkę.

S1pJcl8.png

• Odpowiedzi 253
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sponsor miał go kupić, czekam na info ;P

Do jutro się wyrobicie z nim ? ;3

Wrzućcie tego clienta na inne hostingi, niektórym z mega co onz staje na 99%, a ten link co podaliście nie trybi, wrzuccia na mediafire.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Strona i forum nie działczy, są bugi dajcie drop yang, niektóre ku wyświetla jako puste tło bez napisów, z peta wyskakują jakieś białe pixele. Nie ma skrzynek serwerowych, zmianki ponoć co 10min, temidki się nie stackuja... Dużo takich mało widocznych bugów jest niestety + polecam zrobić aure aby działała jak czarowane aby dłużej trwała

Mój nick na prywatnych serverach:

Derron

Rayzo

Abirama

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Pisałem na ten temat - clienta z bety będzie można zaktualizować przez pacher.

spoko a co do rejestracji ja nie przeglądam każdego tematu/postu a prezentacje a w prezentacji nie ma tego opisane :)

Opublikowano

­Szukacie ts3 ?

Zapraszam na mój profil ;]

Bayo bongo.

Skąd truta ?

­46883540656645472816.png

Opublikowano

Wiadomo o ktorej jutro start ?

4uc581.jpg

Opublikowano

ja pytałem się wcześniej czy konta z bety zostają wyzerowane (do 1 lvl) i zostaną czy będzie trzeba zakładać/rejestrować konta na nowo ?

Opublikowano

1 Stakowywanie się przedmiotów  Magiczne Kamień poty 100% hp pe  itd

2 Full hp po śmierci

3 Skila po śmierci powinno można odpalać na nowo a nie czekać na ich regeneracje

4 Znikające buty wiatru brak możliwości ich zakupu u npc

5 Jak to ma być easy to niech to jest easy od początku by wp na 21 lvl nie ogarną spota w v2 no ze co  nie mówię dalej no ale bez przesady

6 Zmiana Szybkości respienia się spotów przyspieszyć je

7 Zmiana powiadomieni otrzymywanych rzeczy do eq aktualnie jest TEST + to co dostałeś

8 Ustawić Roski na maksymalny poziom czyli wartości a nie do szukania

9 Skasować perły ze startowych itemów łezki feniki w końcu to ma być serwer easy to na start perły w itemach

10 Wstawanie po śmierci od reki a nie czekanie 10 s czy tam 15 irytuje to strasznie

11 Czas znikania itemów które dropią za szybko znikają

12 Przezroczysty pet by nie blokował właściciela np. jak expisz to czasami blokuje zrobić na zasadzie by można było przez niego przechodzić/przejeżdżać

13 Brak npc do wyciągania kd lub zwoje do tego przeznaczonych

14 Dodanie itemów takich jak kaski 41 lvl i tarcze 61 lvl do npc skoro jest biżu z łez to i to powinno się tam znaleźć

15 0 drop z metinów 90 85 lvl zbiłem po 5 nic nie dropło poza zwojami błogosławieństwa dodam iż z rekawica ze szkaty biłem

16 Ogarniecie mapki v1 praktycznie zerowa widoczność gdzie jechać + brak mini mapki

17 Moby z V1 powinny podchodzić pod konia a tak nie jest aktualnie robi się jedno wielkie koło chodzi o łuczniki i Mistyki

18 Atlantyda av2 jest napisane iż jest od 90 do 100 lvl można wejść obecnie przez tp na końcu av1 do av2 na 80 lvl

19 Gdy chce się opuścić av2 przez tp do av1 przenosi lecz nagle cofa źle ustawione kordy teleportacji są aktualnie ustawione w teleport na av2 a powinny być za tym teleportem czyli dalej a nie w samym telereporterze

20 Król w dt na trzecim pietrze nie do zabicia solo czyli dalej nawet nie wspominam co się może dziać + jego dmg w takim eq jak zadbała o nas administracja nie jest realne przejść samemu na 82 lvl

21 Dt miało być skrócone jak dla mnie to nic nie zostało tam ruszone max trzecie piętro bo dalej król i off

Z racji ze nie chce mi się bawić dalej iż brak eq moby w av1 jak i av2 maja nieco za duże dmg brak możliwości zdobycia stali jak i ulepszenia eq na większy poziom to na tyle beta testy a 0 przygotowań ze strony administracji serwer ma być typu easy jak dla mnie po tych paru godzinach gry to żadne easy a mocne medium to samo tyczy się broni na 75 lvl trzeba chodzić na ripera by zdobyć więc serwerów typu medium jest bardzo dużo i są to serwery stabilne i kolejnego takiego nie szukam lepiej się wstrzymajcie ze startem zróbcie co macie do zrobienia a nie na sile chcecie startować + wprowadzając ludzi w błąd przedrostkiem easy iż będzie taka sama sytuacja jak z serwerem shiva 2x startowała pod easy padła tym razem pod medium i stoi wiec tyle ode mnie i radze się dobrze zastanowić bo jak macie tracić pieniądze na coś co się nie przyjmie i macie zamykać i startować co jakiś czas nie ma to sensu + skoro są beta testy to administracja powinna być przygotowana na beta testerów i ich wspierać na serwerze przebywałem dobre 3 h nie zauważyłem nikogo z teamu dodam jeszcze to ze jak już chcecie stawiać easy to niech to jest realne easy zapewne więcej rzeczy bym wypisał no ale na dzień dzisiejszy nie widzę najmniejszej potrzeby iż tak jak wspominałem wyżej 0 pomoc ze strony administracji brak możliwości ulepszania itemów jak i ogólny ich brak pozdrawiam i życzę powodzenia

Opublikowano

Zmieńcie albo na serwerze albo w prezentacji maksymalną wartość bonusu "Wartość ataku" bo na serwerze jest 100 a w zapowiedzi 50

Aha i w switcherze nie ma w ogóle bonusu szybkość ataku albo jestem ślepy

Opublikowano

Więc tak byłem na open becie. Dzisiaj start a bug za bugami. Pewnie Ar3lek napisze że start za tydzień a potem głos o tym serwerze zaniknie ;))

Opublikowano

Więc tak byłem na open becie. Dzisiaj start a bug za bugami. Pewnie Ar3lek napisze że start za tydzień a potem głos o tym serwerze zaniknie ;))

80% znajdywanych przez was bugów nijak sie ma do definicji tego słowa.. Większość rzeczy, które nam zgłaszacie to nie bugi a nowości, których zwyczajnie nie rozumiecie.

Proszę, wymieniaj, chętnie ci je wytłumacze ;)

@topic

Ze względu na testy beta, które trwają według nas za krótko, start zostaje przesunięty na jutro. Dzięki temu poprawimy kilkanaście rzeczy i przygotujemy serwer.

Niedługo też rusza reklama. Zapraszamy!

Opublikowano

80% znajdywanych przez was bugów nijak sie ma do definicji tego słowa.. Większość rzeczy, które nam zgłaszacie to nie bugi a nowości, których zwyczajnie nie rozumiecie.

@topic

Ze względu na testy beta, które trwają według nas za krótko, start zostaje przesunięty na jutro. Dzięki temu poprawimy kilkanaście rzeczy i przygotujemy serwer.

3-4 przesunięcie startu? Gz oby tak dalej a może bd te 200 osób.

Opublikowano

@topic

tylko kolego to są bugi, do tego banalne, no i kolejne przeniesienie startu

z ekipą w tym momencie robimy jedno ppm klient-> usuń

powodzenia

Opublikowano

3-4 przesunięcie startu? Gz oby tak dalej a może bd te 200 osób.

Przesuniecia sa tylko dla was, dla graczy.

Staramy sie ciagle dopracowywac serwer, aby wam sie lepiej gralo.

@cubaza47891374

Czy według Ciebie bugiem jest to, że nieskonczona potka znajduje sie w sklepie i nie konczy sie?

Zreszta nie wiem w czym masz problem, to jest BETA, odbugowany musi byc official.

Opublikowano

Dzieki przesunieciu startu , ja z ekipa mowimy pa pa

4uc581.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...