Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] TemidaMT2.pl

MrAr3lek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

staracie się już o jakąś reklame czy będziecie o tym myśleć po starcie serwera gdy bedzie 100 online i każdy nowy ktory będzie wchodził na serwer po 5 minutach wyjdzie? :)

Skończymy prezke+serwer w 100% i poleci reklama, bez sensu jest reklamować nieskończony projekt. 

S1pJcl8.png

• Odpowiedzi 253
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Informacje odnośnie bety:

Beta będzie przebiegała w dwóch etapach:

-6.03.2015-08.03.2015 - Beta zamknięta, wstęp dla wybranych osób.

-10.03.2015 - 12.03.2015 - Beta otwarta, możliwość rejestracji na stronie głównej oraz wejścia na serwer.

ja w przeciwieństwie do rykoxa nie polecę serwera 2/10 gówno dziękuje za uwagę 

Po samym tekście 2/10 stwierdzam, że poziom twojej inteligencji nie jest zbyt wysoki.

S1pJcl8.png

Opublikowano

Serwer jak serwer nic ciekawego, Source jak Source nic nowego nie ma co nie ma na innym serwerze taka prawda.

Zwyczajny serwer Easy. :)

Spodziewałem się coś lepszego po Shererze.

Powodzenia.

Opublikowano

Serwer jak serwer nic ciekawego, Source jak Source nic nowego nie ma co nie ma na innym serwerze taka prawda.

Powodzenia.

Gdyby napisała to osoba, która coś osiągnęła w świecie prywatnych serwerów...

Ale pisze to Asfen, który w życiu nie zrobi niczego na source - chyba że kupione, gotowe z MPC / Epvp* / Metin2Dev.

Asfen nie poniżaj się pisząc posty na tym forum krytykując innych, twierdząc że nic nowego nie ma na serwerze, skoro Ty nigdy tego nie osiągniesz.

Ostatnio się już popisałeś w temacie Media, nie szalej tak!

Opublikowano

Powodzenia.

A co ciekawego było na twoich serwerach?

S1pJcl8.png

Opublikowano

Bardzo ładna prezentacja ze strony graficznej i pisemnej. :)

Życzę udanego startu i mam nadzieje że zawitam.

Powodzenia. 

837341413742376668518.png

Opublikowano

Śmiać mi się chce jak widzę komentarze tych wszystkich plastusiów z kompleksami. Serwer gówniany? A grałeś czy nabijasz sobie posty na forum? Znam Ar3la i wiem, że serwer nie jest zrobiony na szybko, na "odwal się". Już wcześniej było wspomniane, że metale będą. Sety też złe nie są. Wstrzymajcie się z krytyką do startu serwera, jak już trochę pogracie to oceniajcie. 

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Śmiać mi się chce jak widzę komentarze tych wszystkich plastusiów z kompleksami. Serwer gówniany? A grałeś czy nabijasz sobie posty na forum? Znam Ar3la i wiem, że serwer nie jest zrobiony na szybko, na "odwal się". Już wcześniej było wspomniane, że metale będą. Sety też złe nie są. Wstrzymajcie się z krytyką do startu serwera, jak już trochę pogracie to oceniajcie. 

Sety można bardzo łatwo ocenić po ss, a ar3l nie robi serwera tylko technik. Więc co ma twoja znajomość do tego?

Opublikowano

Z racji na wszystkie hejty odnośnie tych setów mamy zamiar zakupić nowe bronie co do zbroi będzie ciężko ale się postaramy;) Coś wam się nie podoba? Piszcie, serwer tworzą gracze nie my :P

S1pJcl8.png

Opublikowano

Z racji na wszystkie hejty odnośnie tych setów mamy zamiar zakupić nowe bronie co do zbroi będzie ciężko ale się postaramy;) Coś wam się nie podoba? Piszcie, serwer tworzą gracze nie my :P

Zmieńcie ostatni set, tyle starczy.

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Włożyliście dużo pracy w serwer więc polecam.

Co do asfena ten typ tak ma ale na szczęście gdzie nie wejdzie to milion hejtów na niego.

ljbc.png

Opublikowano

Ja to bym wszystkie te bronie i zbroje nowe wymienił. To już lepsze są te które są wbudowane(nieużywane) w podstawowym cliencie metina.

Wszystkich zbroi nie wymienimy, jeżeli chodzi o bronie to się postaramy ;)

S1pJcl8.png

Opublikowano

A co ciekawego było na twoich serwerach?

Sorry pierwszy napisałeś że mamy gotowca z Rykoxem sklejka z MPC?

A wy co macie prócz tego Mob Spawnera? Tak samo gówno i tyle ja tylko wyraziłem swoje zdanie, tak samo jak ty w naszym temacie.

Opublikowano

Sorry pierwszy napisałeś że mamy gotowca z Rykoxem sklejka z MPC?

A wy co macie prócz tego Mob Spawnera? Tak samo gówno i tyle ja tylko wyraziłem swoje zdanie, tak samo jak ty w naszym temacie.

Ale wy nie macie sklejki z MPC wy macie po prostu pliki Lastivii xDDD

S1pJcl8.png

Opublikowano

Ale wy nie macie sklejki z MPC wy macie po prostu pliki Lastivii xDDD

No tak mamy ale gdybyś zauważył praktycznie w 3/4 pliki te zostały zmienione na nasze. :)

Wszystko co przypominało Lastivię zmieniliśmy, usunęliśmy dodaliśmy od siebie także izi.

Ja tylko wyrażam swoją opinię na wasz serwer i koniec tematu. :P

Opublikowano

No tak mamy ale gdybyś zauważył praktycznie w 3/4 pliki te zostały zmienione na nasze. :)

Wszystko co przypominało Lastivię zmieniliśmy, usunęliśmy dodaliśmy od siebie także izi.

Ja tylko wyrażam swoją opinię na wasz serwer i koniec tematu. :P

Skoro zmieniliście 3/4 to dlaczego po pierwszym spojrzeniu widać Lastivie?

S1pJcl8.png

Opublikowano

Wejdziesz na serwer to zobaczysz, podaj pod jakim względem.

Wejdź na serwer a zobaczysz że to całkiem inny serwer, inaczej się gra i jest łatwiej. ;)

Opublikowano

­

Pilnuj lepiej serwera na starcie, a nie martw się Nami

Zmieniona jest 3/4 plików.

Może pierw sobie sprawdź jak Lastivia wygląda od środka a jak nasz Trelis np. na lastivi nie działały lochy małp u nas działają + są metini :)

Dużo rzeczy :)

Powodzenia

­46883540656645472816.png

Opublikowano

Nie doszukałem się tu zbytnio jakiś nowości pomijając pokolorowane zbroje i wierzchowce.

Mimo to życzę powodzenia na starcie.

Czy chcecie wprowadzić jakieś urozmaicenia po starcie?

Opublikowano

Nie doszukałem się tu zbytnio jakiś nowości pomijając pokolorowane zbroje i wierzchowce.

Mimo to życzę powodzenia na starcie.

Czy chcecie wprowadzić jakieś urozmaicenia po starcie?

Dziś, może w poniedziałek zrobie rework prezentacji/zapowiedzi, ze wszystkimi nowościami które są, bądź nie zostały uwzględnione w obecnej.

Opublikowano

Dziś, może w poniedziałek zrobie rework prezentacji/zapowiedzi, ze wszystkimi nowościami które są, bądź nie zostały uwzględnione w obecnej.

serwer ciekawie zrobiony, lecz jako to source to na waszym miejscu edytowałbym oryginalne systemy wprowadzone przez ymira, takie jak górnictwo, lowienie, co z tego ze to easy, skoro przy tych rzeczach tez mozna sie fajnie bawic, a edytowany system wprowadzilby w gre cos nowego.

Opublikowano

­

Pilnuj lepiej serwera na starcie, a nie martw się Nami

Zmieniona jest 3/4 plików.

Może pierw sobie sprawdź jak Lastivia wygląda od środka a jak nasz Trelis np. na lastivi nie działały lochy małp u nas działają + są metini :)

Dużo rzeczy :)

Powodzenia

Boże sklej już bo zaraz wstawie pliki Beviara to jest w 60% trelis, także sam sie pilnuj, o ile sie nie myle D D O S O W A N I E to nie jest twoja dobra strona, także załatw sobie coś lepszego bo każdego wku***asz na tym forum, pilnuj asfena kociaku.

Serwer polecam, sam może bym zagrał ale brak czasu, jaki typ serwera?

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...