Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] TemidaMT2.pl

MrAr3lek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zmień set ostatni do expa ochydny jest. Jak z reklamą?

Dzis postaramy sie zaktualizować prezke, dodać nowe sety i rozpoczniemy reklamę.

S1pJcl8.png

• Odpowiedzi 253
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jak najbardziej spoko, ale czy nie upadnie za szybko?Bo jak wiadomo każdy serwer youtuberów często pada po max 1 miesiącu.

29o51qa.jpg

Opublikowano

Kiedy Open Beta :D?

Mój nick na prywatnych serverach:

Derron

Rayzo

Abirama

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

­

Serwer jak najbardziej spoko, ale czy nie upadnie za szybko?Bo jak wiadomo każdy serwer youtuberów często pada po max 1 miesiącu.

Nie zawsze, np. serwer SiemBida stoi dalej od października, Crados też stał długo i pewnie teraz też będzie tak, więc wcale nie musi tak szybko paść. Ale co z tego, że serwer youtubera? Jak taki Asfen postawi serwer to też nawet miesiąca nie wytrzyma. To, ile będzie stał serwer zależy tylko od administracji.

tenor.gif

Opublikowano

Zawitam na starcie.

Fajnie, że zmieniacie te sety.

Tylko ja mam problem z zrozumieniem tego punktu prezentacji ?

Npdc.jpg

Dobrze, że o tym napisałeś. Już jest poprawione ;P

S1pJcl8.png

Opublikowano

Oglądałem jakiś filmik z tego serwera, powiedziałeś że system run został stworzony od 0 przez Was, wredna udostępniła psd tego na swoim fanpage.

PS. Co do serwera to neutral, na pewno nie zabraknie pythona jako iż sherer jest technikiem, lecz zraziłem się do serwerów tworzonych/prowadzonych przez youtuberów, z własnego doświadczenia wiem, że chodzi im tylko i wyłącznie o reputacje i jakiekolwiek korzyści (haj$)

@Edit Na serwerze również nie widzę żadnych nowości, widzę tylko ściągnięte limity z game (ma już to każdy), oraz pie*dółki które są udostępnione na mpcforum.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

­Jeszcze dzisiaj ukarze się forum serwera!

Serdecznie zapraszam do przeglądania zapowiedzi i zagrania.

Po tym jak forum będzie już dostępne, przewidziana będzie rekrutacja na moderatorów, wszystkich chętnych serdecznie zapraszam.

Opublikowano

Oglądałem jakiś filmik z tego serwera, powiedziałeś że system run został stworzony od 0 przez Was, wredna udostępniła psd tego na swoim fanpage.

PS. Co do serwera to neutral, na pewno nie zabraknie pythona jako iż sherer jest technikiem, lecz zraziłem się do serwerów tworzonych/prowadzonych przez youtuberów, z własnego doświadczenia wiem, że chodzi im tylko i wyłącznie o reputacje i jakiekolwiek korzyści (haj$)

@Edit Na serwerze również nie widzę żadnych nowości, widzę tylko ściągnięte limity z game (ma już to każdy), oraz pie*dółki które są udostępnione na mpcforum.

System run został stworzony przez nas, grafika nie.

S1pJcl8.png

Opublikowano

Jest dostepny ts serverowy?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Jeszcze nie, czekamy na stronę ;P

To ładnie ktoś w c***a przycina ^.^ Juz wczoraj z tego co widzę beta miała być a 2 tyg temu start.. oO Co za jeleń wam ta strone tyle robi?

Opublikowano

To ładnie ktoś w c***a przycina ^.^ Juz wczoraj z tego co widzę beta miała być a 2 tyg temu start.. oO Co za jeleń wam ta strone tyle robi?

Beta miała być od dzisiaj pomyłka w dacie, beta bd 10-12 a nie 9-11 :P

S1pJcl8.png

Opublikowano

Beta miała być od dzisiaj pomyłka w dacie, beta bd 10-12 a nie 9-11 :P

Kto wam tą stronę robi? Jest szans że beta dziś bd?

Opublikowano

Kto wam tą stronę robi? Jest szans że beta dziś bd?

Jest, staramy się jak możemy żeby wszystko śmigało i musi śmigać :D

S1pJcl8.png

Opublikowano

Nie chce mi się czytać tyle komentarzy przed, mogę się dowiedzieć o której dziś ta beta? 

Bo z tego co wiem ma być już od 2 dni, ciekawe czy ze startem tak będzie. :) 

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Nie chce mi się czytać tyle komentarzy przed, mogę się dowiedzieć o której dziś ta beta? 

Bo z tego co wiem ma być już od 2 dni, ciekawe czy ze startem tak będzie. :)

Beta otwarta miała być od dzisiaj i tak będzie ;)

S1pJcl8.png

Opublikowano

Beta otwarta miała być od dzisiaj i tak będzie ;)

Miejmy taką nadzieję.

Forum otworzycie w tym samym co stronę?

Client do pobrania bety już jest czy też trzeba czekać na stronę?

Jeśli tak to pogońcie tego typa od strony.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Miejmy taką nadzieję.

Forum otworzycie w tym samym co stronę?

Client do pobrania bety już jest czy też trzeba czekać na stronę?

Jeśli tak to pogońcie tego typa od strony.

Forum jak i strona jest już kończona, mam nadzieje, że do 21 max wszystko będzie.

S1pJcl8.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...