Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] TemidaMT2.pl

MrAr3lek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serwer ciekawie zrobiony, lecz jako to source to na waszym miejscu edytowałbym oryginalne systemy wprowadzone przez ymira, takie jak górnictwo, lowienie, co z tego ze to easy, skoro przy tych rzeczach tez mozna sie fajnie bawic, a edytowany system wprowadzilby w gre cos nowego.

Pomyśle nad tym ;)

• Odpowiedzi 253
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

Boże sklej już bo zaraz wstawie pliki Beviara to jest w 60% trelis, także sam sie pilnuj, o ile sie nie myle D D O S O W A N I E to nie jest twoja dobra strona, także załatw sobie coś lepszego bo każdego wku***asz na tym forum, pilnuj asfena kociaku.

Serwer polecam, sam może bym zagrał ale brak czasu, jaki typ serwera?

­

Wstawiaj Beviara te gówno.

Spokojnie ten twój serwerek, który startuje może wypali może nie <3

No troszkę złe info masz.

Sherer kiedy update zapowiedzi ? :)

­46883540656645472816.png

Opublikowano

Boże sklej już bo zaraz wstawie pliki Beviara to jest w 60% trelis, także sam sie pilnuj, o ile sie nie myle D D O S O W A N I E to nie jest twoja dobra strona, także załatw sobie coś lepszego bo każdego wku***asz na tym forum, pilnuj asfena kociaku.

Serwer polecam, sam może bym zagrał ale brak czasu, jaki typ serwera?

­

Dobra imaguś ty się już nie udzielaj, spójrz pierw na swoją reputację i wiedzę jako "Technik" serwerów Metin2.

Zastanów się kto mi pisał ciągle czy mam Questy na peta na OX, ty nawet nie potrafisz dopisać do Questa oxevent aby zamieniało w peta 2 linijki beka.

Także ty już też się zamknij, pilnuj Castiosa bo gracze uciekają a podobno sporo lewego EQ tam jest. ;)

Opublikowano

Dobra imaguś ty się już nie udzielaj, spójrz pierw na swoją reputację i wiedzę jako "Technik" serwerów Metin2.

Zastanów się kto mi pisał ciągle czy mam Questy na peta na OX, ty nawet nie potrafisz dopisać do Questa oxevent aby zamieniało w peta 2 linijki beka.

Także ty już też się zamknij, pilnuj Castiosa bo gracze uciekają a podobno sporo lewego EQ tam jest. ;)

Przygadał kocioł garnkowi xD Wy wszyscy z małymi wyjątkami jednym chujem byliście robieni...

Opublikowano

­Jak ja lubie patrzeć jak te dwa asy się wyzywają i kłócą, jeden lepszy od drugiego, komedia, szkoda, że popcornu nie mam.

Serwer spoko, mogę polecić bo kto mi zabroni? Poczekam na ten rework i może nawet zagram w wolnej chwili, powodzenia:> Szkoda, ze startujecie 13 w piątek, konkurencja... ale cóż :P

Opublikowano

­

Wstawiaj Beviara te gówno.

Spokojnie ten twój serwerek, który startuje może wypali może nie <3

No troszkę złe info masz.

Sherer kiedy update zapowiedzi ? :)

Póki co wprowadzamy pare zmian i szykuje się do implementacji pewnych ciekawych nowości, cierpliwości :)

Opublikowano

Sherer będzie na start jakiś Pet/Kostium czy coś?

Łuczniki podbiegają pod postać?

Healer ma odbugowane skille: Atak, itd?

W ile wbiję taki 100 lvl?

Opublikowano

­

Po co się wdawać w konwersację z osobami, które zgrywają c**j wie kogo ? :O

Wiesz @Asfen. jak to imaguś powiedział jestem złodziejem haha

Jak to FuBu mówi nic mi nikt nie udowodnij, bo nie macie dowód, sprzedaje na swoim terenie.. :D to tylko takie pierdolenie

Wypominajcie dalej mi serwer, który był rok temu pieski.

Zazdrość ludzka nie zna granic.

@Czy na serwerze będą jakieś nowe systemy ?

Opublikowano

Sherer będzie na start jakiś Pet/Kostium czy coś?

Łuczniki podbiegają pod postać?

Healer ma odbugowane skille: Atak, itd?

W ile wbiję taki 100 lvl?

Dla pierwszych 100 osób będzie pet - azraelek.

Na start masz Toge o kolorze twojego królestwa.

Łuczniki nie podbiegają pod postać.

W jakim sensie odbugowane?

Trudno mi powiedzieć.

Opublikowano

Dla pierwszych 100 osób będzie pet - azraelek.

Na start masz Toge o kolorze twojego królestwa.

Łuczniki nie podbiegają pod postać.

W jakim sensie odbugowane?

Trudno mi powiedzieć.

No znaczy wiesz aby Healer miał zwiększone skille, Leczenia, Ataku bo zawszę gówno daję kumasz? :D

Opublikowano

No znaczy wiesz aby Healer miał zwiększone skille, Leczenia, Ataku bo zawszę gówno daję kumasz? :D

Pomyślimy nad tym, nie ma sensu zaburzać balansu co się zdaża bardzo często na serwerach z edytowanymi skillami poszczególnych profesji.

Opublikowano

­

Pomyślimy nad tym, nie ma sensu zaburzać balansu co się zdaża bardzo często na serwerach z edytowanymi skillami poszczególnych profesji.

Racja Sherer :)

Kiedy bd update zapowiedzi?

Gość Lajk™
Opublikowano

Dobra asfenie przestań p******** bo sam większego poziomu nie wykazujesz niż 0. najlepiej wypierdalaj stąd bo mnie irytujesz. Naucz się czegoś na serwerach hamachi a jak już się nauczysz to zabierz się za dedyka bo tylko potrafisz włazić w dupe żeby tylko coś mieć.

­

­

Po co się wdawać w konwersację z osobami, które zgrywają c**j wie kogo ? :O

Wiesz @Asfen. jak to imaguś powiedział jestem złodziejem haha

Jak to FuBu mówi nic mi nikt nie udowodnij, bo nie macie dowód, sprzedaje na swoim terenie.. :D to tylko takie pierdolenie

Wypominajcie dalej mi serwer, który był rok temu pieski.

Zazdrość ludzka nie zna granic.

@Czy na serwerze będą jakieś nowe systemy ?

Zazdrość zazdrością ale k***a jeden gimb stawia się wyżej od drugiego a jeden i drugi gówno umieją. To jest naprawdę irytujące.

­

Opublikowano

Jak z reklamą ? Będzie od początku czy z czasem ? Ile przewidujecie na dana chwile osób na starcie z 300 ?

Reklama rusza od poniedziałku.

S1pJcl8.png

Opublikowano

­

Dobra asfenie przestań p******** bo sam większego poziomu nie wykazujesz niż 0. najlepiej wypierdalaj stąd bo mnie irytujesz. Naucz się czegoś na serwerach hamachi a jak już się nauczysz to zabierz się za dedyka bo tylko potrafisz włazić w dupe żeby tylko coś mieć.

­

Zazdrość zazdrością ale k***a jeden gimb stawia się wyżej od drugiego a jeden i drugi gówno umieją. To jest naprawdę irytujące.

­

Tej k***a ja 1ZSZ.

Imaguś będzie cwelony i tyle zdania nie zmienię tak samo jak Dominiś aka 30latek aka brak mutacji.

Reklama rusza u kogo dokładniej ?

Opublikowano

­

Imaguś będzie cwelony i tyle zdania nie zmienię tak samo jak Dominiś aka 30latek aka brak mutacji.

Ty tam internetowy bandyto z cytatami bonusa rpk siedź cicho bo to nie ja muszę lizać d*** innym żeby mój serwer stał, albo być z asfenem w teamie. #na_zawsze_beka

ps. @Asfen. type +2:*

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

­

Tej k***a ja 1ZSZ.

Reklama rusza u kogo dokładniej ?

Z większych to na 100% R3SpecT+Diablo, ogarniam również innych ;)

S1pJcl8.png

Opublikowano

­

Ty tam internetowy bandyto z cytatami bonusa rpk siedź cicho bo to nie ja muszę lizać d*** innym żeby mój serwer stał, albo być z asfenem w teamie. #na_zawsze_beka

ps. @Asfen. type +2:*

­

komu liżę d*** haha

bidny jesteś i masz złe info

Pilnuj tego nowego gówna <3

Czy dla youtuberów 1k - będą nagrody?

Opublikowano

­

komu liżę d*** haha

bidny jesteś i masz złe info

Pilnuj tego nowego gówna <3

Czy dla youtuberów 1k - będą nagrody?

Youtuberzy będą otrzymywali wynagrodzenie w postaci SM, warunki będą podane na naszym forum.

S1pJcl8.png

Opublikowano

Nie znam technika, ale serwer wygląda na dopracowany.

Prezentacja zarąbista. Na serwer może wbije ;]

Jedynie te sety eq mnie nie urzekły ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...